TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
A kocsi semmi,én annyit változtam,hogy fel nyilt a szemem..és volt 1 1-2 haver..tuningautóval..és égtem mint a kurvaélet.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kemszi2
hát úgy legyen,bár nem tudom mi változott meg 1 hét alatt 😄 remélem komolyan is gondolod
94mike
Köszönöm,remélem hogy igen: DD
ha nemislesz pénzem a tuningra..akkor viszont szérialesz..
de azis igényesen megcsinállva😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bboyatty
Jól hangzik. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e belõle valami.
Minden esetre sok sikert hozzá.<#wink>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

matthias92

lehet amperkodni!!! <#mf1>

Lám, 94mike: "S illett vigadnunk és örülnünk, mert ez az öcséd halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült."

94mike
Érdemes...
eddig mindig mentem vele mindenfele,mikor vezethettem...most miután apuval kitárgyalltuk a kocsit..és faternak be kellet ugrania céghez..montam neki,hogy a másikkal mennyünk inkább😄D..
ez így..ááh....ch
és ti csak a hátulját láttátok..........
nyáron azt fogom vele csinállni,elviszem karoszéria laaktoshoz,megcsinálni az elejét,levakarom rolla a fekete taknyot..aztán vissza az egész szériára!
majd fényezõ..és szépen igényesen meg veszem rá a dolgokat,értelmesen fel teszem>majd lefényeztetem a cuccokatis..de ígyxDD...elég vicces.

bboyatty
<#idiota> OMG!!! Akkor érdemes volt 100-200 hsz-en keresztül flémelni. <#taps>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

94mike
Srácok..a multkoriért bocsánatot szeretnék kérni tõlletek..faterommal nézegettük a kocsit...és igen....tesóm tényleg kibaszottul összegányollta,ahogy tiis montátok,ez nem tuning,ez gányolás..ebbõl a pénzbõl,ami eddig rálett fordítva,nem lököst..meg ilyeneket vettem volnará,hanem értelmes felni,szép fényezés..értelmes dolgok..
így,most amennyit tesóm rá költött,én azt mind dobhatom ki a picsába..mer ezzel így nem lehet dolgozni,ebbõl nem lehet szépet kihozni..:S
elnézést tényleg srácok:S eléggé faragatlan,és bunkóvoltam..de csak azér,mert én szeretem ezt a kocsit,és az én úgy látom mikor ránézek..ahogy én szeretném hogy kinézzen...de így:S..ne haragudjatok.

CSOCSO
annak teljesen mas az elso felfuggesztese.. valszeg mashogy viselkedik kanyarban gazadaskor. De valszeg egy hetkoznapi sima gyari autoban tenyleg felesleges 220 loero az elso kereken. Persze ha teszel ala faszanyos gatlokat, rugokat, toronymerevitot meg LSD-t akkor valszeg 300 loerovel is boldogan fok kanyarogni meg kigyorsitani...
CSOCSO
mert a toyobaru az scionkent jon ki jovore 😄
kemszi2
miért adod el?
kemszi2
kemszi2
kifli
vagy a ford focus rs/rs500
kemszi2
példának ott van a wtcc,vagy az stcc,btcc
Persze, hogy van ellenpélda. Pont abban a Top Gear részben, amit írtam, a Saab, amit teszteltek 250 LE-s volt, annak kapcsán mondták a 220-as adatot, hogy akkor most hogy van ez ...
Versenyautót írnál, ami ilyen?
Egyik Getaway in Stockholm részben egy átépített Saab-ot teszteltek, az eggyel korábbi szériából asszem, és ott is ugyanezeket mondták, hogy kár hogy elsõ kerék hajtásos.

kemszi2
azért van rá ellen példa,gyárilag és a versenyautókban is
Nem kötekedésbõl mondtam. De valaki meg tudja mondani, mi értelme van? Top Gear-ben volt egyszer, pont Saab mérnökök mondták, hogy max ~220 LE-t lehet elsõkerékhajtátos autóban normális kihasználni.

SimaSuna
ez a Samara miskolci ha jóltudom.
a Café Du Boucher sörözõ és étteremnél szokott álni 😊
Csabesz6
Szép a szarod még mindig😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

CSOCSO

hat azert ez nem gaz!!!!!!!!!!!!! mondjuk a tetobeomlo nem kene ra de nagyon rendben van!
CSOCSO
egy ket regi kep az automrol 😄

nehez lesz megvalni tole jovore...
CSOCSO
ket narancssarga felnis johetne.... Ket honapja olyan samarat lattam magyarorszagon, hogy nem hittem el!!! Nagyon komolyan ossze volt teve! Szurke, nagy body kit de teljesen jo volt.
kemszi2
az elsõ kép<#eljen><#eljen>
neevous

kemszi2
köszönjük
És mi értelme van az egésznek, ha csak elöl hajt ?

neevous
Meanwhile in Russia..

Képzavar?

kemszi2
ezek szépek,de az ez utáni verziók nem tetszenek már
greg benz
Jó ezzel a kerékkel,igazi dög. Szépek amúgy ezek a saab-ok. Mikor hazafelé sétálok szoktam látni egy ehhez hasonlót kombiban,nagyon tetszik

kemszi2
ezen pár dolgot átalakítanék,szárny minimum sokkal szolidabb vagy abszolút semmi és a matrincákat is leszedném róla úgy szerintem kifejezetten jó lenne

kemszi2
cement

respect to the man in the ice cream van

kemszi2
remélem nyári gumi van rajta 😄
Jó, csak ide az én kukámba ha lehet.

bency
Porsche ok,többi kuka<#banplz>

:) Semmi okosság :P

desigo
apró filléres tuningok <#nevetes1>
greg benz
Ja semmi,nemszótam😄 Enyhén félreolvastam -,-

greg benz
Mi vagy te,mozigépész?😞

kemszi2
csak most nézem ,hogy a legjobb barátnõnkben szilviában corvette van
kemszi2
mennyi csiga,és egy sem lassú

matthias92
meg komcsit <#eljen>

bency
<#eljen>

:) Semmi okosság :P

greg benz
Azért én így szárny nélkül is dugnám 😄

Csabesz6
rendszám😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Ez a kötegelõs style-t mostmár direkt nyomják ???

Hiányzik róla a nagy spoiler....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

És szalonna is legyen benne!

kifli
akkor legyen benne swift is 😄