TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ha nemislesz pénzem a tuningra..akkor viszont szérialesz..
de azis igényesen megcsinállva😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Minden esetre sok sikert hozzá.<#wink>#wink>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
lehet amperkodni!!! <#mf1>#mf1>
Lám, 94mike: "S illett vigadnunk és örülnünk, mert ez az öcséd halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült."
eddig mindig mentem vele mindenfele,mikor vezethettem...most miután apuval kitárgyalltuk a kocsit..és faternak be kellet ugrania céghez..montam neki,hogy a másikkal mennyünk inkább😄D..
ez így..ááh....ch
és ti csak a hátulját láttátok..........
nyáron azt fogom vele csinállni,elviszem karoszéria laaktoshoz,megcsinálni az elejét,levakarom rolla a fekete taknyot..aztán vissza az egész szériára!
majd fényezõ..és szépen igényesen meg veszem rá a dolgokat,értelmesen fel teszem>majd lefényeztetem a cuccokatis..de ígyxDD...elég vicces.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
így,most amennyit tesóm rá költött,én azt mind dobhatom ki a picsába..mer ezzel így nem lehet dolgozni,ebbõl nem lehet szépet kihozni..:S
elnézést tényleg srácok:S eléggé faragatlan,és bunkóvoltam..de csak azér,mert én szeretem ezt a kocsit,és az én úgy látom mikor ránézek..ahogy én szeretném hogy kinézzen...de így:S..ne haragudjatok.
Versenyautót írnál, ami ilyen?
Egyik Getaway in Stockholm részben egy átépített Saab-ot teszteltek, az eggyel korábbi szériából asszem, és ott is ugyanezeket mondták, hogy kár hogy elsõ kerék hajtásos.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hiányzik róla a nagy spoiler....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC