TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
everything's better with music
Én már többet is kipróbáltam de egyszer sem élveztem el, pedig volt amikor több idõközönként is szabályzásig forgattam.
Volt egy sportkipufogós amelyben majdnem sikerült, de nem volt az igazi az sem, mert kicsit berecsegett gázelvételnél.
Ti melyik autótípusnak a melyik motorját ajánljátok?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
| #32269 igen?😮 nekem gecire tetszik: DD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ez csak vitrin autó,nem??
és egy másik..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Elõször a kocsi és utána lesz egy csomó néni is😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
de a nénik mellet maradtam😛
Corsa:
😊)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azért az vicces,hogy anno suzukis barátunk össze-vissza anyázott meg *zmegozott mindenkinek,és akkor ugyanannyi elakadásjelzõt kapott,mint én azért az 1 kommentért😊 Az is csak azért jött ki belõlem mert elöntötte a szar az agyam a bicskanyitogató stílusa miatt
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
az is elég gagyi mikor a kipufógóba belerug az ember ahányszor kinyitja a hátulját
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kéne!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC