40642
.
-
#241 Szerintem nem drágábbak Majosházán az egyedi spoilerek, mintha előre gyártottat vesz az ember. -
#240 szia!
Nézd meg EZT!
Itt tuti hogy találsz Hozzád közel eső boltot. Viszont ha sok cashed van és el tudsz jutni Majosházára,akkor én azt ajánlom.Rengeteg spoiler és kiegészitő,illetve egyedi tervezésü spoilert is megcsinálnak (3x$). -
#239 már mondtunk budapesti boltokat, hányat szeretnél még begyüjteni? -
zero_cool51 #238 ?? -
cyrus #237
igy ! :D -
zero_cool51 #236 Hi skacok. Itt a tuning mánia, hátha ti tudtok segiteni.
Itt az én kicsikém.
Ehhez kereseok oldalsó spoilert, hátsó spoilert, és felső spoilert. Hol van olyan bolt, ahol lehet kapni ilyet? Nem vagyok budapesti, ezért nem ismerek ilyeneket, hátha ti igen. -
#235 Ma futottam ossze ezzel:
Vegul is ez is valamilyen szinten tuning. -
#234 chop top :)
szépek! -
#233 EZ is nagyon szép,csak kicsit nagy kép. -
-
#231 szep???? -
Easy Rider #230 nah mind1, hagyjuk... inkább rakj képeket :P -
#229 Igy van!
[meglincsel] -
Easy Rider #228 na és most az baj, hogy én ezt ki is jelentettem? :) -
#227 Tulajdonképpen igen, arra akartalak rávezetni, hogy minden hülye látja a képről hogy nem igazi...
Az meg hogy az andrásin láttam mégnagyobb vicc lenne. Ez egy többszáz tonnás monstrum, még a legjobb magyar út sem bírná el(természetesen elsem férne...) -
Easy Rider #226 igen, miért? én elhiszek neked mindent. még azt is h az andrásin láttál egyet... :D csak azért összehúzom a szemöldökömet... és azt akarod mondani h hülyét csináltam magamból?? :D ne féjj, tom h ti is látjátok... de mind1, legalább társalog velem vki :D -
#225 jeszus. tényleg olyan idős vagy mint amit megadtál az adatlapodon? -
Easy Rider #224 ILYET??? be se engedik az Andrásira sztem... egyébként megesküszöm, nédd csak meg a kipuffogót...:P ilyen nincs... -
#223 Inkább dícséretre méltó,hogy nem csak a ruhák,fuxok,meg a smink érdekel... -
#222 jaj,a kép lemaradt:
-
#221 Ez is egy érdekes tuning,de szívesen kipróbálnám... -
#220 álomautó!!! -
#219 a felni szep -
#218 nem nagy tuning,de azért érdekes!:DD
-
#217 nincs rajta 3 négyzetméter spoiler, se neon és túl igazi!! -
#216 különben mi a problémád a #203-al? -
#215 te vagy ebben a forumban az elso aki ezt irja, amugy meg mindenki hulyenek tart mert nekem csaj letemre mas a hobbym es mas szeretek.... en imadom a tuningolt kocsikat es ez ellen nem tok mit csinalni.. -
#214 Akkor belevaló csaj vagy...
Illetve az lehetsz... -
#213 Igen az alsó egy első generációs Camaro. A legszebb a Camarok között szerintem...bár... -
#212 amugy nem tudom, hoyg olvastad-e az AUTO Mania topicot, de abban is azert basztak le a fejem mert mindig tuningolt kocsikat szurtam be... fuuuck -
#211 szép ez a mustang!
az alsó egy camaro? -
#210 Hoppá,egy lány akinek tetszenek a tuningolt izomautók? Ajánlom figyelmedbe a V8,V10 topicot is... -
#209 jajjjj ez nagyon bejon -
#208 Ez ismét a "másik oldal"
-
#207 Ennek a kocsinak nem áll jól az,ha rátennének 10 kiló matricát,spoilert,stb!:DD
mondjuk a kipufogó nekem is szúrja a szemem... -
#206 Hát ez nem nagy tuning...csak simán szép,mert csípem a bmw-t. A kipufogó viszont elég gagyin mutat... -
#205 LoL...ez így szép ahogy van...:) -
#204 undi old school jargany... -
#203 Rég volt már BMW!
a többi kép itt -
FFX #202 a MTV-s Pimp My Ride c. műsorról mi a véleményetek ?