40647
.
-
ja igen, azon is van egy -
hmmm...a rózsaszín lapos T&S-ben van egy fehér színű 96'-os Audi 80 Cabrio,egy olyan maszkkal az elején... -
én most nem találom :S
Viszont a teljes oldalas RS tuning reklámnál van egy sárga fiat punto. Azon pl jól néz ki sztem. Meg ott a taxi golf is -
fellapozom,megkeresem... -
rég volt BMW...
...pláne régi 3-as...

Ánder' Konsztráksön'
(aki nem értené: Under Construction...aki meg így sem,annak meg szótár elő--->fellapoz--->megkeres--->okosodik...
)
-
aszem a rózsaszín lapos T&S-ben van a reklámja ott jól van megcsinálva.
3as BMW-n gyönyörüen néz ki. Corradon még csak egyet láttam, de az nagyon bejött, ezért is döntöttem igy.. :) -
szvsz nem túl szép...bármelyik autóról is legyen szó...illúzió romboló!:DD -
maszknak hívják, kb 5-10ezer forint. Én is tervezem beszerzését, mivel nem csak a kavicsoktól, meg a rovaroktól véd, hanem mert kurvajól néz ki :) -
és a lökhárító,meg az autó oldala,hátulja?:))))
az még ugyanúgy ganés lesz!:)) -
Vagy a sós latyaktól, vagy a bogaraktól védi a fényezést. -
ez micsoda a motorháztetőn?tudja valaki?
"Mad Max E30"
:)))
-
Easy Rider #275 joey-kám, szeretnél jönni balatonra?? :D akkor ne rakoncátlankodj... :P:D -
rakjad! Minek kérdezed? De azért ne legyen 1500 képnél több...
-
nem is azt mondom hogy te cseszed szét a fórumot, de ha rajtad kivül még néhány fórumozó beszúr egy-egy túlméretezett képet, akkor már ott vagyunk hogy szétvan cseszve a fórum... -
jo ez meg egy olyan dolog hogy nem szoktam mindenhova direktbe akkor kepet beszurni hogy szetcsessze a forumot a celica a lap vege fele csak veletlen volt mert osszevagott kep. egyebkent a kepeket leginkabb a csajok koze szoktam szurni es ott meg a korhatarra plussz a latvanyra is odafigyelek. ezzel csak arra kivanok utalni hogy ha becsuszik egy-egy nagyobb kep (nem pont tolem, akar mastol is) az meg nem jelenti a forum meg veget. ezt meg meglehet oldani ugy hogy feltolti ujra kisebb meretben. na mindegy ezen sokaig lehet ragodni elegge meddonek tunik szoval inkabb feladom. ilyen melegben a tokeim vizipolo meccset jatszanak es az agyam is alig jar. -
hm, tényleg másnak mondták. Mind1, a lényeg, ide nem magadnak szúrsz képeket, ne szarj a látványra. Rajtam kivül jópáran szóltak már a nagy képekért. Sokkal átláthatóbb ha nem kell kiscrolloznom a fél képernyőt... -
Easy Rider #270 :D naszóval van még ilyen sok.... rakjam?? :D -
csak osszejott... es meg jol is nez ki
(nem alazasbol vagy ilyesmi)
-
Easy Rider #268
na remélem mostmár müxik... -
khm. meg egyszer sem. khm. khm... bekmhelheted
-
khm. Az autómánia topicban hányszor szóltak neked hogy méretezd át a képet? ennyi... -
hulyeseg mert nem jar erte csak ha fel van tuntetve hogy a megengedett max felbontas kisebb mint 1024*768. egyebkent automaniaba meg ide is szurtak mar be sokkal nagyobbat mint 1024*768 es megsem kapott senki sem buntetopontot.
buntipont fobiad van vagy mi? -
téged lehet hog ynem, de másokat eléggé idegesíti ha 1024*768as képeket szurkálsz be/valamelyik totyikban büntetés jár érte/ -
sux me' lassu latvany meg hidegen hagy -
cyrus #262 egyszerűbb ha itt feltölti -
egyszerübb ha ide rak fel képeket... Még látványosabb is -
ize, perm ban -ra...
-
csinalj itt accountot, de csak kepeket rakj fel mert temp ban -ra teszik fel perc alatt
-
lemented és felrakod máshova. egyszerü :) -
Easy Rider #257 faszom, pedig amikor felrakom, akkor látom, frissítem akkor is látom, amikor ír vki, eltűnik :(
-
ugyanaz... -
meg mindig 'Bibi!' -
Easy Rider #254 öööööö, akkor még1x...
-
nálam is... -
Ide irogatsz, suliba meg nem jársz? :DDDD -
Easy Rider által beszúrt képe, nálam:
/sry de nem megy a válasz gombom valamiért... dolgozok rajta :)/ -
zero_cool51 #250 figyi, mit vársz akkor, amikor a 20 éves Zsigáról lelopják a tükröt... -
ez jol hangzik..
amugy eleg lol hogy meg mindig emiatt kell magyarorszagon fosni:( -
Easy Rider #248 van még egy pár ilyen tuningolt amcsi verdás képem, rakjam??? :D -
Easy Rider #247