40647
.
-
CITROEN -
-
-
-
Ja S2000 rulezz -
#640 #639
Fuuuu bazzz, ezek nagyn szepek...
Imaodm az iyleneket...
-
-
-
-
-
Pontosan 
(asszem
)
-
Easy Rider #635 ahha, tehát akkor valójában a trip-tronic akkor ennek egy fajtája vajon...??? :O
ja és vki kérdezte a duplakuplungot, az előző linkben megtalálja a választ ;) -
Ehhhhhhhhhhhhhh....ne okoskodjatok,...olvassatok ! :) -
A szekvenciális váltó is lehet középkonzolon, mint pl a rally autóknál :)
(egyébként én is ugy gondolom hogy valaki azt itt hiszi hogy a szekvenciális váltó=trip-tronical :) ) -
-
Easy Rider #631 sztem is a trip-tronicra gondolnak itt egyesek... ugyanis a szekevenciális a kormányműn van, a trip-tronic meg a középkonzolon... -
kocsikban- nah végre -
kicsikban
-
utcai kocsokban én nem nagyon láttam(új M5-M6 utcai??)
-
én az újabb ferrarikra gondolok(Enzo-pl nem olyan új, de annyi pénzért széria, F430, stb..) bár lehet , hogy néhol feláras
-
Ferrarikba nem normális váltó van inkább? Én eddig kettőben ültem de mind a kettőben rendes váltó volt :S Sőt, még egy normál autóban sem láttam szekvenciális váltót, hacsak nem a trip-tronic az :)) -
ha nem lennének rajta a matricák akkor még szebb lenne...
-
-
HUMMER meg mielott valaki megszolna ,hogy a nevet nem tudom leirni. -
Ez a hammer 1 film forgatason parkolt a melletunk levo utcaba. -
-
-
Ez a szin az alap, es utannna nagyon jol megfestetek, holnapra megkeresem a kepeket./ hatul az hondam./ -
-
-
AS zender cegnek 1 mazi tuningja
-
Múlt hét szombaton sikeresen lezajlott az első Bogártalálkozó Nyíregyházán. Nagybányáról jött barátaink enyhén tuning Bogara:
Többi kép itt. -
szekvenciális váltókat főleg a drágább sport autókban találhattok(Ferrari, Lambo, stb..), de itt sem minden kocsiban széria(asszem), de pl. az Enzoban az. ezzel kicsit F1-es pilótának érezheti magát a szerencsés tulajdonos(ott használnak ilyeneket)+ új BMW-kben láttam(M5, M6). király lehet, de nekem manuális a király 
-
Fene,tudja...még szvsz az életben nem írtam le :D -
cyrus #612 csak simán szekvenciális nem szekvencionális :D -
Jájj...tudom már mire gondolnak....Ilyen valóban van,csak én nem vágtam hogy "duplakuplungnak" híjják'.
Ez semmi extra,egy bonyolúltabb,és sérülékenyebb szerkezet a "hagyományoshoz" képest.
Valóban gyorsabb és zökkenőmentesebb a váltás vele....(bár én még nem használtam ilyet...hacsak nem tudtomon kívűl :)) -
Ehhh..... 
Ezek elvileg (és gyakorlatilag is) a versenyautókba lettek kitalálva.
Pár éve lett divat 1.2 Corsa-ba,meg hasonló okosságokba rakni :D -
Jó,haggyál már vazz.
15 éve bütykölgetek kocsikat,de ezt még nem hallottam.
Szerencsére nem ezen a hulladékokon nöttem fel....Hanem Zsigán !!!!4 :D -
Jesszusom ilyen nevet 

És ilyet hol lehet beszereltetni, mennyibe kerül meg ilyesmi :) Csak mert még egy tuningshopban sem láttam, még hallani se hallottam a nevét... -
szekvencionális