40647
.
-
Mi van vele?
Nagyon ottvan ez a civic, csakhát ugye elsőkerekes, kapar mint állat, de alig gyorsul, ezért ugrik olyan gyorsan a fordulatszámmérő! -
Jahh, akartam is írni... -
csak egy "kicsit" Ford GT 90 koppintás!:DDD
-
egy igazi TUNING AUTÓ (a fordulatszámmérőt érdemes figyelni) -
Hát jahh... -
Bocs, hogy nem volt jobb minőségű kamera nálam, de amikor a csajom elindul bevásárolni, nincs mindíg kéznél jobb! 

-
az tényleg szép csak kár hogy nem az új Supra de mind1:) -
Naja, pedig szerintem K.jó!!! Akiknek eddig mutattam róla videót azoknak nagyon tetszett -
Ez meg egy 2003 as Concept, ez nagyon LOL:
Ez Viszont nagyonszép sztem így. -
vááááááá ez a csajj -
Ez meg elméletileg Supra lesz:
mondjuk ez csak concept, de formailag talán:
szvsz nekem nem jön be... -
D1 GP?
hát, nemtom nemsokan ismerhetik, de akik ismerik azok vagy itt, vagy a makettezés topicban vannak! -
Mondjuk érdekes, mert az S2000 Roadster, ez meg nem.
-
Ezek a drift gépek nagyon állatok, már gondoltam rá hogy csinálok egy Drift topikot de szerintem nem menne nagyon mert nálunk nincs olyan érdeklődés iránta úgy vettem észre. -
állítólag a következő S2000 -
Bírom ezt a tuningcéget! 
nagyonállat gépeket csinálnak!
Nemtudom, hogy ez a Sylvia hány lovas, de volt még anno egy R33-as Skyline ami 1200le volt, és utcára csinálták, és nem kell 20km-enként szervízelni
-
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt. Videók tuning kocsikról. Naponta többször is frissül. -
egy kép onnan
a többit a Cars&Girlsbe
-
az oldal se pite
-
hmmm nemrossz az a szőke picsa ott a pultnál....
meg ott hátrébb is van egy
na meg az oldalon is
-
Hyundai Coupe
És az oldal. -
Jahh, mondjuk az M6 nál!

Mondjuk nekem 2 Német autó tetszik, az egyik az M3 GTR, a másik az M6! -
A Honda azért köztodott hogy ebben eléggé ,elől jár!
(és akkor még nem is említetted az S2000-t)
és pont a BMW a másik gyár amely szintén hozza a jó köbci lóerő aarányt szivó motoroknál... csak nem a hetesnél -
De én nem feltétlenül versenyautóhoz hasonlítottam, hanem mondjuk egy szériaautóhoz!
Pl. Honda Integra - 1.8l szívómotor, 190 LE, pl.
Civic Type R 2.0l 210Le, meg van még pár hasonló!
Csak keveselltem ekkora köbcentihez a lóerőt!
Mondjuk nem sportautó, de akkoris kevés, szvsz... -
pontosan... -
Na bele lett szerelve a direktlégszűrő az autóba de a kocsi indításkor állandóan leáll. Az alapfordulatot nem tartja meg hanem alámegy és így lefullad a kocsi. Azt olvastam, hogy a direktlégszűrőknél mivel több levegő jut a motorba ezért változik az alapjárat viszont ezt a computer idővel megjegyzi és a megfelelő alapjáraton járatja a motort. Volt már valakinek ehhez hasonló esete? Folyamatos gázadással lehet életben tartani a kocsit és 10 perc után már semmi baja. De aztán miután egy ideig megint nem használjuk ugyanezt csinálja. Az autó egy 96os Renault Laguna. -
ne egy versenyautóhoz hasonlítsd!
ez ezzel a 450 lóerővel elmegy több százezer kilómétert, egy két literes 400 lóerős meg a töredékét. -
engem nem tudna zavarni ha épp padlóznék eggyet
-
Csak 450le? 6e motortól?
Nem kevés az egy csöppet? -
Sajnálom 2 bmw-t meg 1 hondát akartam meg egy mustangot, de mostmár a mustangot se jeleníti meg. pedig nagyon jók -
szerintem is ütős mind hárd tunning ilyen gépeket még nem láttam 

-
Sajnálom ez halott. Nem lehet csak a mustangot belinkelni! -
ó... az anyádat hogy nem lehet csak egyett!!!!!!!!!! -
Szerintem nagyon ütős gép mind...
-
KING! meg is nézem -
halálos iramban..... 
-
Gondolom ismerős:
-
ahh hülye minthogy ellopatta volna vagy vmi -
Ja, szép kis pénzekért, de akinek egy ilyenre futja, annak arra is telik hogy feloldassa a korlátozást. De ezek az autók akkor se olyanra tervezték hogy 330-al járkáljon. Ezeket arra hogy nézd a DVD-t benne, klíma mellet, kényelmes 160-180-as tempóba, ami még azt a motort egyáltalán nem terheli meg ! -
Az elektronika a megfelelő laptopal és szakemberrel megoldható