40647
.
  • streeter
    Most én ilyet nem mondtam ne forgasd ki a szavaimat. Csak most nem volt igazad és kész. Fogadd már el :)
  • FOXX supreme
    Jó akkor bocs......hülye fasz vagyok!!!!!! na tetszik?
  • streeter
    Én nem a jet car-ról beszélek. Volt ott egy top fuel is.
  • FOXX supreme
    Az sugárhajtású rolls royce motor volt nem tipikus amerikai...
  • streeter
    na most én Tufa mellé állnék mert 2004-be voltam Győrbe a TuningcStereo Show-n ahol volt ilyen topfuel kocsi és az ott nyomta neki többször is egymás után. Aztán megnéztük a szervízkamionnál is és nem cseréltek ki benen semmit. A szelepeket megy gyertyákat álligatták, de nem szedtek ott ki egy dugattyút vagy főtengelyt se és nekem a blok se tűnt úgy hogy szénné égett volna. Kr erősködni, mert most megdőlt az amit mondtál Foxx és kész. Nem kell most bizonygatni, hogy de akkor is úgy van. Majd máskor jobban utánna nézel és nem lesz belőle semmi.
  • FOXX supreme
    Majd egyszer amúgy ő is van az sg-n...
  • FOXX supreme
    hidd el te ott nagyobbat égtél.........mert emlékszem hogy nem csak én mondta mhanem mondták mások is hogy neked nincs igazad, és temeg hogy " hát de a régi wankel nem is az mint amik most wannak meg ezek" és akkor már nem csak én mondtam hanem mások is hogy nem jó amit mondasz...

NA jó faszom ki van már nem érdekel, nem fogom az összes isőmet itt baszni a gép előtt te miattad!
  • MikX
    Ki a bátyád?
    Mostmár, csak vitatkozunk vele is!
  • Tufa
    Abban a topicban ahol szerinted az Rx-7 95ös?
    Lezárjuk vagy égeted még magad tovább?
  • FOXX supreme
    Kussolj ne szólj bele!
  • FOXX supreme
    Meg légyszives te is okoskodtál még egy másik topikba hogy a wankel motor nem régi, meg mitudomén és a RX-8-al jött szériába ki először..mér talán az Rx-7 esett hogy gyártották? Ha már itt tartunk...
  • Sadist
    Dáhá :D ez jó, azzal védekezni, hogy mennyivel fiatalabb vagy :D Ilyet még nem láttam :D
  • Tufa
    De ha nem vagy biztos benne, miért nem nézel utánna, miért mondod azt hogy értesz hozzá, és leginkább miért bizonygatok hogy csakazértisugyvanahogyazttetudod?
  • FOXX supreme
    ÉS te úgy születtél hogy mindent tudtál? te semmit se tudtál sohase rosszul, te mindig tökéletes voltál...de már úgy megszoktam hogy ilyen "tökéletes" emberekkel vagyok itt az sg-n...
  • Sadist
    FOXX supreme Életkor: 14-18 között
    Tufa Életkor: 18-25 között

pwnt
  • Tufa
    Jól sejtettem hogy nemrég lett csak személyid.
    Figy, ez nem vita, okoskodsz itt, okoskodsz mindenhol, ott raktam be a szabályzatot és egy leírást arról hogy mi-mi, de te csakazértis bizonygatod hogy igazad van.
    Ami a bátjádat illeti, mutasd meg neki mit okoskodtál itt össze, kiváncsi vagyok mit szólna hozzá...
  • FOXX supreme
    Csak azért mert én most leszek 15 Decemberbe, és még nemtudok annyit, mert egyszerűen ilyen fiatalon nem lehet még annyit észbe tartani, meg megtudni hogy hogy is vannak a kocsik...Erre csak arra szeretnék kijukadni hogy ha kb. annyi idős leszek mint te , gondolom többet fogok tudni. De reméelm jól elvitatkoztál velem egy 15 éves gyerekkel. Mért nem pl. bátyámmal vitatkozol? izgalmasabb lenne!

Most ezzel nem meg akarlak sérteni meg semmi, csak kifejtettem a véleményem...

Remélem nincs harag...
  • Tufa
    omg, remélem hamarosan fanclubbod is alakul
  • FOXX supreme
    Jó nem vitakozok veled tovább!

Ja lenne még egy kérdésem! Pontosan te TUFA hány éves vagy?
  • MikX
    Hmmm...
    Kicsit kezd flémszag lenni...
  • Tufa
    Olvasd el amiket beraktam, megint fasságokat beszélsz...
  • FOXX supreme
    de 5.mo után cseréleik a motor sok részét, vagyis nézhetjük 5 mp-nek
  • FOXX supreme
    Ez az pedig jobb idők is születhetnének!
  • Tufa
    #1370-ben lévő 5mp-edre mondtam lol
  • FOXX supreme
    Ez a hivatalos oldal, itt nézz szét ha érdekel: www.nhra.com
  • Tufa
    letudnának, ez nem vitás, de ha egy top fuel kategóriás autóról van szó, a minimum súly alá nem mehetnek, ezt szabályokhoz kötik.
  • FOXX supreme
    A Rekord 4.4...valamennyi, nem 5...de ez egy fél év múlva megdől úgyis!
  • FOXX supreme
    de ez bizotnsági előírás, a mérnökök lebírnának fargni a súlyból! ebbe a "sportba" sokan szálltak már el...de minden esetre érdekes...tényleg nézted már ezt a videót, én raktam be.. #1364
  • Tufa
    Az 5 másodpercedről ennyit ;)
  • JGTC
    jó lesz nekem a kis 1.5ös Civic-ünk
  • Tufa
    Bizonyára csak úgy kitaláltam a súlyra vonatkozó dolgot...
  • FOXX supreme
    és láátam róla videót hogy először egy "small blokk-os V8-as indul be, és az Inditja be a Large blokkot amivel versenyeznek...hatalmas pénzekről van szó!
  • FOXX supreme
    Na figyelj nem akarok veled vitakozni, a kocsi jó tény, ha nagy gumikat+motor+söfőr+ a többi, az én szerintem olyan 700kg...Karbon-műanyag minden ami lehet a söfőr átlagosan 80 kg, a gumi meg a motor ami tesz benne...a motor viszont kiég a futam végére, vagyis jól mondod hogy "csak pár cuccot cserélnek" ami a blokk a főtengely meg a hengerek dugattyúk, de ezek a legfontosabb alkatrészek...látam már róla képet szó szerint a nitor-metán-tól kiég a motor, annyira túl van erőltetve...mind1, az a lénye, hogy semmi nem bírja legyőzni ezeket, annyira kivannak rá fejlesztve, hogy ezek már nem autók, hanem gyorsulási gépek!
  • MikX
    Hát ez egy állat, milyen jól néz ki!
  • Tufa
    egy top fuel kategóriás autónak minimum 975 kilónak kell lennie pilótával együtt(2150 font), ami pedig a használhatóságát illeti, nem 5 mp... Egy egész versenyt bírnia kell, a menetek között mindössze pár alkatrészt cserélnek le. (gondolj bele, a burnoutal már bőven több mint 5mp egy menet)
    A motor árával nem vagyok tisztában, de reális. (egy forma1es autó milliódolláros nagyságrendekben mozog)
  • FOXX supreme
    Már láttam az is jó, de csak hobby-ból van!
  • FOXX supreme
    És olvastam hogy 50 000 dollár a motorja, és csak 5 mp. tart, utánna annyira szétvan hajtva hogy robbanás veszélyes ezért dobják ki! EZ nem én találtam ki, még mielőtt valaki belekötne.
  • FOXX supreme
    Azokat az autókat SEMMISE bírja megverni a gyorsulásba, ezek Top Fuel kocsik... nemtudom oylan 450 kg lehet, 3000 forgatónyomaték, és olyan 4500 és 6000 lóerő között mozognak...és Nitro-metánnal mennek. de csak azt a versenyt ami 5 mp. tart azt bírják ki, utánna kukába lehet dobni! nem vicc semmise bírja megverni ezeket az amerikai Top Fule kocsikat.
  • streeter
    Mondjuk ezekkalaz autókkal "könnyű" ezek direkt erre vannak.
  • JGTC
    szerintem csak egy enyhe tanulmány, de az eleje lehet hasonló lesz mert nagyon a mostani irányvonalba illik bele