40647
.
-
Vááárj!!
Eszembe jutott, hogy van egy kép az S55-ről amin látszik teljesen. 10 perc és megkeresem. -
Nekem még ami nagyon tetszik és nagyon isten király császárság az a 350Z
Ilyen fekete színbe narancs színű bőrrel. Imádom!!!

Sikerült találnom képeket róla.
Ha tetetem és lesz annyi lóvém rá, hogy vegyek egy ilyet akár használtan is biztos, hogy fogok venni.
-
Jóccakát nektek
-
Sajnos csak ilyen kis foszlány kép van az elejéről. -
Azt megjegyzem,hogy egy Ferrari F40 volt módomban kiprobálni,gyos kegyetlenül,viszont sok ólcsobb sport autó simán felveszi vele a versenyt. Meg még negativum,annyi pénzért... kicsit több luxust várna az ember az is igaz,eleve azt a látszatot kelti belülről mintha az IndiCar sorozatban indulnál
-
Jól,szervíz igény minimális,mondjuk karba van tartva de ha oda lépsz neki többet mész tankolni mint vezetni:))
Igaz,ezeknél az autóknál már nem igazán azt nézték,hogy takarékos legyen,hanem gyors,erős
-
zimzumm #1640 Jól megy aszekér mi? 

-
Az S55 AMG meglesném,nagyon tetszenek azok nekem.
-
Asszony BMW-be is vajszinü bőr van,tetszik is nekem,neki meg pláne:) -
Mondjuk lehet nem véletlen nincs a hátáról felvétel,kibukna,hogy Honda a BMW
-
Köszi :)
Egyszer próbáltuk ki az M5-ösön hogy mennyit megy. Akkor 240-ig mentünk el vele és akkor még 5500-öt forgott. 7000-ig simán pörög úgyhogy szerintem a 260-270 meglett volna vele. Jah a chip tuningal ki lett szedve a végsebesség leszabályzása meg a kipörgés gátló is. Száraz aszfalton padlón simán pörgött a kerék :)
Jah és vajszínű bőr volt benne ami miatt szintén ritka :) -
Lehet most nekem is lesz lehetöségem,mit össze rinyálok már,hogy egyet had probáljak ki,kint vannak ismerösök azok intézik,remélem engem is beragaszt az ülésbe mint a Viper =4.5 100 ra. -
zimzumm #1634 ugye - uyge -
Ez szépen egybe van,zsir állapot.
Kár,hogy elkellet adni.
-
Bazge,tényleg van valami abban amit mondasz 
Na arra én is kiváncsi lennék ezt ,hogy adták be az autó felügyeletnek,ha valóban csak az leje M5 mert a hátulja már nekemis gyanus
-
Hú,bocsi nem vettem észre a hsz, A viperrel németben már mentem 270-280 de tovább én sem mertem nyomni,az már durva egy sebesség. Sokan mondják,hogy ennyivel meg annyival mentek,azért ennyire bátor még én sem vagyok.
-
JAJ NE!!! Nemigaz, mért basszák el a szép formáját az M3-nak? ezis jó, de a régi Sokkal jobb! -
Faszák a verdák 
Nekünk 'csak' egy Merci E320-asunk volt. Sajnos el kellett adni.
3200ccm alapból 220Le+chip tuning meg remus kipufogó így volt kb 255Le.
Gyorsulását sajnos nem tudom, de 7mp körül lehetett.
Meg van még a családba nagybátyámnak egy S55 AMG, de arról sajnos nincs képem. Alig látom vele. -
zimzumm #1628 Bocs hogy ilyen kurva sokat pofázok, csak nagyon ráhalucináltam a témára.... 

-
zimzumm #1627 Kb. ettől a vonaltól előre 5-ös BMW csak ez a verda!
-
zimzumm #1626 Nézzétek meg az A-oszlopot, meg ugyanott van a tanksapka fedél is, meg a kerék szélesítés is naon hasonló, nem is beszélve az autó oldalán végighúzódó vonalig lássátok?
sztem tuti az
-
zimzumm #1625 Egy Akkord coupé,2.2 i.s vágjátok melyikre gondolok?
Ilyesmire gondolok:
-
zimzumm #1624 Sztem ez egy Honda, de kajakra és rábasztak egy 5-ös Bömös orrot -
zimzumm #1623 Az eleje, az sztem 5-ös Bmw, az tutti, a hátulja, meg egy honda perelude, vagy akkor kupé!
Na de hogy ezt hogy nyelte le a KPM?: -
zimzumm #1622 na jó, 5.967 pontosan
-
én sem igen hallottam még róla. csao -
Az orra valóban csalóka,.lehet egy 5-s de az sincs kizárva ,hogy egy 325xs szemem kikerekedett mikor hallottam az xs-röl. összkerekes és 250 km/h a vége. Jól meg csinálták.
Na lépnem kell. Szia! -
bannernak valami hasonlót ki lehetne rakni
-
nem tom inkább nem mondok hülyeségeket -
Ez nem 325xs ? -
nekem nem annak tűnik a vonalvezetése miatt az első lámpa az tuti 5ös -
94-95 s évjárat lehet. -
Ez kérlek ,egy BMW M3 fullos optikai tuninggal.(bele +nem látok) -
de hogy ez mi?? 
-
Én sem szoktam,pl azért mert akkor nem, látják:))Hameg erölködik valaki ,hagyom elmennei,hadlegyen boldog a lelke. Autopályán ott megszoktamereszteni ,ha üres elöttem az út,akkor azt szoktam mondani az asszonynak,kiégetem a kipufogot
-
Ezazezaz M5
-
én autóval nem nagyon szoktam gyorsulgatni meg ilyesmi inkább motorral durvulok!
de az ilyen hülyéket én is ha tehetem, meg az autó is bírja akkor otthagyom:) -
Ja,az lehet,azt nem hallottam,bocs azt hittem a sima turánt irod. -
-
Én a Turán Fricire gondoltam pályaautós/most épp ralliban nyomul EVO VI-al