40647
.
  • Serius
    Ez itt épp 2005 M3

Adattáblázat
    BMW 325i
    Méretek (mm)
    Hosszúság

4520

Szélesség

1817

Magasság

1421

Nyomtáv elöl

1500

Nyomtáv hátul

1513

Tengelytáv

2760

Fordulókör (m)

11,0

Motor

Hengerek/szelepek

6/24

Lökettérfogat (ccm)

2497--------------------------> Ja,ez se 3000 felett van,bazge átver a gyár....

Löket/furat (mm)

78,8/82,0

Max. teljesítmény kW/LE/fordulatszám

160/210/6500

Max. nyomaték (Nm)/fordulatszám

250/2750-4250

Menetteljesítmények

Légellenállás (cw)

0,30

Végsebesség (km/h)

245

Gyorsulás 0-100 km/h (mp.)

7,0

Gyorsulás 80-120 km/h (mp.)

7,5

Fogyasztás (l/100km)

Városon belül

12,1

Városon kívül

6,2

Vegyes

8,4

CO2 kibocsátás (g/km)

203

Üzemanyagtartály (l)

63

Kerekek

Abroncsok elöl

205/55 R 16

Abroncsok hátul

205/55 R 16

Kerekek elöl

7J x 16

Kerekek hátul

7J x 16

Súly (kg)

Önsúly (feltankolva)

1490

Max. teherbírás

520

Megengedett össztömeg

1935

Alapár (Ft)

A BMW 325i alapára

9 645 000

• Tufa
    pls ne erölködj... abban a szériában ami a "feleségednek" van(vagy 99 vagy 2000től van ez), nincs 2,8as. Még elötte is 3,2esek voltak benne...
  • Serius
    Én erről beszéltem,ez gyári. #1597
  • Serius
    Tudod mit jelöl a BMW a tipus számba?
  • DanielT
    Igen. Zsír gyári állapotban is lehet venni M optikás BMW-t. A tiétek is az, de ettől még nem egy FULL M3 a 343 lóerős 3.2 -es motorral futóművel meg minden egyébbel.

Egyszerű a képlet: Van a tiéteken 4 kipufogó hátul? Nincs. Tehát nem M3.

Egy M optikás 328Ci.
  • Serius
    Ez nem optikás,ez gyári zsir állapot.
  • Tufa
    omg
  • Serius
    Ajajjj barátom,kicsit nézz még utána,le, vagy, elvagy maradva
  • DanielT
    Egy M3 optikás 328CI ről van szó, nem olyan bonyolult ez. Lehet, hogy nem jól fogalmazta, aki ismeri a kocsikat úgyis tudja miről szól a történet.
  • Tufa
    már elég rég 3,2es motorok vannak az m3asokban...
  • Serius
    Nagy valószinüséggel,eleve ha chipp tuningos.
  • DanielT
    Eszembe jutott, mivel 100% hogy belenyúltak a verdába, hogy ne korlátozzon 250-nél és szintén biztos, hogy át van programozva az elektronika.
  • Serius
    Mert?
  • Tufa
    nálam már a 2,8as m3asal is elestél.. De ha te ettől érzed magad többnek, tedd amit jónak látsz...
  • Serius
    Főleg ha a komputere 0 van,az nem jutott eszedbe,lehet nullázták a km óra állást. Az egész müvelet max 5 perc. Igaz,akkor mindent újra be kell állitani mintha a Windowst telepitetted volna újra.
  • Loál János #1671
    Majdnem, de az utóbbi példa, amit írtam, kicsit megcáfolja ezt. :)
    De legyen, én is óvakodtam a korai hajtástól. :D
  • Serius
    Sziasztok!:)
    ---------------

Ó,persze,pont ez volt a legfontosabb dolog,hogy az igazad keresd? Persze még a feleségem is meg lányom is oda állitom,hogy elhidd nem csalás nem ámitás. Nem barátom,ha te itt kételkedel az a te dolgod,hogy én mit raktam be az az én dolgom(enyém) NEM KELL!!! Igazolnom se elötted se senki elött. Mivagy te adó hivatal? Majdeccer jobb kedvem lesz és nem azért kell egy fórumra feljönni,hogy bármit is igazoljak ,majd akkor megkapod a szatyros képedet,kimondottan neked cimezve.
  • DanielT
    Najó, persze, ha szar akkor szar, de ebből nem indulhatunk ki :)
    Összefoglalva: Ha feltételezzük, hogy jó a motor akkor azzal tudunk hozzájárulni a hibátlan és tartós működéséhez, ha megfelelően bejáratjuk mielőtt a maximális teljesítményt kihoznánk belőle.

Ezzel így egyet értesz? :)
  • Loál János #1668
    Helyesen teszed.
    Viszont szerintem ha a motor eleve gányul van összerakva, akkor lehet gond vele. Akkor viszont olyan esetben is előjöhet a baj, ha nem is hajtod. Rokonom több szalonban dolgozott, volt olyan, hogy 2 napos autót vittek vissza, beállt motorral. Idősebb úré volt, eszébe nem jutott volna hajtani, öreg korára szeretett volna egy jó verdát, de egyszerűen szart kapott.
    Volt főnököm viszont egy Wagon R+-t hajtott olyan szinten, mint egy versenyző, alig hagyta el az 1000-est a kilométerszámláló, már le is hegesztette a gázpedált. Ehhez képest eddig soha semmi baja nem volt.
  • DanielT
    Persze, hogy azt mondják, pontosan ezt mint te :) Én is ismerem a dörgést, azonban ez nem jelenti azt, hogy meg is bízom benne. Ha reálisan belegondolsz vajon melyik a jobb? Kinyomni a szemét 1000km után (amit akár 2 nap alatt is beletesz az ember) vagy szépen óvatosan az első 10 tankolásig és utána lehet próbálkozni. Akármennyire mondják, hogy bejáratott tesztelt stb, ezek a motorok 200,000 km re vannak tervezve és nem ugyanolyanok a teljes életciklusuk alatt. Be kell ezeknek is kopni, csúcstechnika ide vagy oda.

Persze mindenki máshogy viszonyul az autójához, nekem sokkal többet jelent mint használati tárgy, ennek megfelelően bánok vele.
  • Loál János #1666
    Szerintem szinte senki nem csinálja ezt.
    Asszem Neked is új autód van, ugye? Szalonban mit mondtak?
    Általában annyit szoktak, hogy aki babonás, az 1000km-ig ne hajtsa...

Ezek már előtesztelt, járatott motorok, nem úgy, mint az átkosban vett Skodák, Ladák, Zastavák, stb. Semmi bajuk nem lesz.
  • DanielT
    De. :) Az. Első rendes olajcseréig (tehát nem az amikor párszáz kilóméter után beviszed) szerintem nem kifejezetten egészséges dolog. Én minimum 15 ezer kilóméter után merném kipróbálni.
  • Loál János #1664
    Manapság ez egyáltalán nem az.
  • DanielT
    Elég durva, hogy 2878 km -es kocsit meghajt végsebességig.
  • FOXX supreme
    Mégegy kép róla:

• FOXX supreme
    Bocs a ngay képért, de...

• FOXX supreme
    Isten dejól néz ki!
  • Zetorg
  • Loál János #1658
    LOÁL! :DD
  • Tufa
    Kaphatunk egy képet a viperedről mondjuk úgy hogy egy szatyor van a motorháztetőn?
  • Zetorg
    bazz, szerencsés ember vagy :)
    ha kapnék egy Viper-t, szerintem kiugranék a gatyámból :))
  • JGTC
    egyszer láttam ilyet tstközelből, háát mit mondjak jobban tetszett mint a mellette lévő F1-es BMW
    A kevlár részek állatok rajta!!!

M3 CSL
  • zimzumm
  • JGTC
    100 at is írhattál volna nyugodtan
  • JGTC
    tényleg nem tudtok olyan oldalt ahol átépített autók vannak???
    én réges régen tudtam de már nem találok eggyet sem
    volt ott pl: kupé 7-es bömi, meg hasonló jópofa dolgok
  • zimzumm
    Me lehet hogy éppen egy nagyon át kalapált 3-as, vagy akérmi más, de nekem a kocsi orrát kivéve egyből az a honda ugrott be, és még nem is tűnik olyan óriási nagy átépítésnek. Már ha Honda....
  • zimzumm
    Mondom én
    Ehhez jó szemem van
    90% hogy az
  • JGTC
    igazad van ténylag az (nekem is a C oszlop volt gyanús)
  • streeter
    Két képet sikerült találni.

Hát a méretei látszanak. Majd kétszer akkora mint egy Clio. Meg meg kb 3-4szer akkora motor van benne :D
  • zimzumm
    pfffffff...... ez azér erős egy pöttyet
    sry