40647
.
  • MikX
    hát ez a gombos rendszer undorító sztem, meg a másik, ami szintén mercikbe van, hogy gombnyomásra dől előre az ülés, hogy beszállj hátra!
    Komolyan mondom, ott nyomta a csákó, azt az ülés kb 6-7mp alatt dőlt előre!
    Mondom kurvajó, ott kell állni előtte egy óráig, hogy beszállhass! A sima módszernél, meg megvan beszállással együtt ennyi idő alatt, de ez elhet csak negem zavar, de az biztos, hogy kivágám belőle elsőre az biztos!
  • MikX
    hát, ja persze, mondjuk nincs baj azzal sem, csak mondom, hogy amit én láttam/próbáltam, az nem volt olyan, nem is tudom igazán, hogy mienek vannak, nem néztem utána, nem érdekel annyira a téma, ha ilyen aqjtó kell, veszek egy lambo-t! :DDDDSASDA
  • CSOCSO
    Nah ... Kleemann SL merci scissor ajtoja:

ez ugy nyillik mint az igazi lambo ajto.. csak felfele..

es gombnyomasra becsukodik... szal meg azzal se kell faradozni:D
  • CSOCSO
    az egy scissor ajto volt.. az valoban alapbol felfele nyillik.. viszont altalaban ezekre a csoda tuning autokra VLS azaz Direct Bolt on Scissor / Vertical Door Conversion ajtokat szerelnek... mert nem kell szetszedni a kocsit hozza ( vagas forrasztas meg anyamkinja es mert olcsobb es elfernek az A oszloptol meg a fendertol...
    nemtom hany % ban hasznaljak az igazi scissor ajtokat de tuti hogy tizede a masiknak...
    amugy egy ilyen "szar" VLS ajto atszamolva majdnem negyed milla ft... annyira legagyizni nem lehet ennyi maniert:D
  • FOXX supreme
    Én viszont szeretem az Amerikait is, Pl: Viper, Ford GT stb...A németet: BMW, Audi...Japán: Nissan, Mitsu, Mazda stb...Csak a Ladát nem szeretem meg ezeket az orosz társait...
  • FOXX supreme
    Jaj de jó...végre ez az a kocsi, aminek megmaradnak a régi vonalai...nagyon szép!
  • MikX
    Az egy szar volt akkor, én amit próbáltam 5 ös golfot, abban nem ilyen volt! Igaz az is nyílt picit kifelé, de nem is tudtad sehogy máshogy csuknui, mivel meg volt vezetve, meg ne mistudom hogy volt csinálva, nem láttam a mechanizmust, de nem lehetett becsukni sehogy máshogy...
  • MikX
    Ja, csak maga az,autó undorító, de benétem, jó, bár nem nyílik annira mint az eredeti, ezért a lábadat kicsit macerásabb betenni, de nem vészes...
  • blackgamer
    ok köszi, nekem is bóvlinak tűnt, még keresgélek azért...
  • CSOCSO
    en mar nyitottam ki ilyen tuning lambo doorokat.. megha jol is neznek ki NAGYON SZAROK... normalisan kell kinyitni utanna lehet felemelni.. es olyanhulyen mozog az ajto.. olyan..igazi szabalytalanul..tixta szar... plusz mikor be akarod csukni tokre vigyazni kell hogy PONTOSAN legyen becsapva mert ha feljebb al egy fel centicel az ajto szetbassza a zarat.. HURRA....en csalodtam ebben az ajtoban..felesleges mert nem felfele nyitod ki hanem oldalra.. es aztan felfele
  • Zetorg

mekkora kerekek vannak azon?
  • JGTC
    ja láttad a mostani autókiállításon azt az 5ös golfot? az is ilyen volt
  • JGTC
    Húú de zsír ez a kis Civic. (Hol van ez elkérem faterét. )

Haver multkor egy fekete H2-est látott lambó ajtókkal , és spinner felnivel azt mondta hogy két percig intenzíven folyt a nyála :)
  • MikX
    Látezik hát, és állatul néz ki egyes autókon!
    hát miért ne menne át?
    Miaz hogy stabil? nem hiszem, hogy menetközben nyitva lenne, becsukva meg semmivel nem másabb mint egy bármilyen másik ajtó!
  • blackgamer
    ilyen Lamborghini door kit tényleg létezik?

vagyis hogy az autódat átalakíthatod és felfele nyílik az ajtaja (persze garázsban nem praktikus)
    vizsgán átmenne? stabil ez? valaki hallott róla?
  • MikX
    áhh, gondoltam, hogy mág egy olyan barom nincs mind én :DDD
    De csak a muscle-k tetszenek új foskocsik nem amcsikba!!
  • JGTC
    Nem szeretem az amcsi autókat, de ez tetszik! (ja és az új chrysler 300C)
    Thats all!!!
  • MikX
    Látom marhára megegyezik az ízlésünk, nem is találkoztam még olyan emberrel aki egyszerre szereti az amcsi muscle-kat, meg a Japcsi kocsikat!
  • MikX
    hátt, egy kicsivel jobb, mint a "nagy" remake-ek, de nem az igazi(gondolok itt GTO, Mustang, Charger, stb...)!
  • streeter
    Az új Challanger
    Nagyon ott van.

• JGTC
    Naggyon eggyetértek a kollégával!!
  • MikX
    Ha muscle car, akkor csakis:
    Dodge Challanger R/T Hemi:

• Yoz
    Meg tudlak érteni, a drágasááágot nem szeretni nem lehet :o))
  • FOXX supreme
    Nekem ő a kedvencem Muscle car-ból...Shelby GT 500-as Super Snake:

• streeter
    Chevy Camaro
    Igazi izomautók

• FOXX supreme
    nice....
  • streeter

• Imrusssss
    Ahhhhhhhhh a fölső az 1 Vertigo az alsó meg 1 TVR Tuscan Speed 12-es !!!
    GYÖNYÖRŰEK!!!
  • JGTC
    nagyon jól gondoltad

Vertigo-- TVR
  • FOXX supreme
    Tudom volt, de szép, és ez egy más szemszög...

• streeter
    Nah akkor jöjjenek az ebbe a kategóriába való képeket
  • MikX
    Tulajdonképp nem baj, mivel ez is egyfajta tuning ugye, csak megjegyeztem, hogy nem egy kategória, made mind1, elfér és kész.
  • Elvie
    aaah,de szépek!!!
  • streeter
    Lejebb is voltak hasonló képek és hát gondotlam....
    Na mind1
  • MikX
    Hát szerintem nem igen...
    Ezek versenyautók, igaz tuningoltak, de ez egy más kategória...
    Bár nem azt mondom, hogy szedd ki a képet, és csinálj egy versenyautó topicot, mert jó ez itt is, csak nem egy kategória...
  • streeter
    Szerintem ezek is megférnek itt.

Bocsi a képek méretéért :)

• XenonIceX #1850
    csípem a farod
  • streeter
    Ezeket már beraktam egyszer :D
  • MaSzKa
  • MaSzKa