40647
.
-
elég ocsmány 
-
nagyon profi kis gép 

-
Hát jah előlről kicsit Nissan Micrás :D Olyan béka szem hatásúak a lámpái. Az a baj hogy ez már végleges modell. Americába már lehet kapni egy ideje. -
Jajj, a Carlsson jele valami ultrabéna, kár erőltetiük szerintem... Egyébként ez az R Merci képen elölről elég béna, remélem élőben jobb. -
Az új Carlsson CD32 269 lóerővel and 612 Nm-el (3200ccm)
Ez amúgy a Merci R modellje ami az első egyterűje. 6személyes.
Lesz belőle R55AMG ill R63AMG is. Mind a kettő több mint 600 lóerős lesz.
-
Köszi a választ. Mostmár ezt is tudom.
És tényleg szép hangja van :) -
Senki nem vitatja, én is azt írtam, hogy szép. :) -
igen...de jó hangja van!:)
-
Blow-off vagyis a lefújó szelep. Akkor kapcsolódik be amikor nincs szükség a turbó lapátjai által még lendületből hajtott többletlevegőre ezért gázelvételkor elengedi a nagyvilágba hallatván eme szép hangot. -
Csá!
Nem olvasgattam mostanában a topicot csak a képeket nézegettem. Nemtudom volt-e arról szó amit kérdeni akarok.
Szóval:
Megvigyeltem már nem egy videóban és a valóságban is, hogy a turbós kocsiknál ugye ha nyomod a gázt akkor a turbo miatt sípol, de amikor meg felengedik a gázt meg olyan ganja van mint ha valamit kifújna vagy nemtom. Na ez a kifújáshoz hasonló hang minek az oka és mi idézi elő??
Remélem kapok egy értelmes választ :)
Előre is kössz. -
Peugeot #2196 kössz megnéztem és leszedtem a fél világot :P 
-
Ez még sztem egy nagyon faxa masina:
-
Szerintem a Murcielagon tűnik alulméretezettnek, nem tölti ki a kerékjárati ívet, de ez már ízlés dolga. -
:D
-
Borg #2192 Rendben, akkor csak a képek voltak bénák :)
De a gallardón akkor is úgy áll a kerék, mint tehénen a gatya. -
nah...itt az igaszság! -
Ezzel szeretném befejezni kis vitánkat :)
Mindkettő ugyanaz az Oz felni, olvashatod is a cikkben. -
Borg #2189 Ezt most magadnak javasoltad? Az agynál, meg a peremnél is vannak különbségek a kettő között, ha jól megnézed. Pl a gallardon befelé ível az agy körüli rész, és még felirat is van rajta. Meg még a színük sem ugyanolyan. A sötétebb árnyalat a gallardónak is jól állna, ha még normálisan lennének elhelyezve is rajta a kerekek. A gallardón úgy kiáll, mint egy gagyi matchboxon. Míg a murcielagon illik a dizájnba.
Ráadásul a murciélagon szerintem a hátsó felni homorúbb, mint az első. Tehát nem egyforma, úgy mint a gallardón. -
Jah, R-GT. -
Javaslom a szemészetet :))
-
Az nem R-GT? Nem azért, hogy belekössek, csak érdekel, hogy az más-e, mert ugye az R-GT a GTR-ben megy, ez lenne az utcai verzió? -
Reiter-engineering
elvileg
-
Borg #2184 Egyátalán nem tűnik ugyanannak, de a lényeg akkor is, hogy a gallardó ugy néz ki vele mint egy játékautó, mert hülyén állnak rajta. -
Ez. A. Kerék. Ugyan. Az. :) -
Borg #2182 Ezen a képen egész más kerekek vannak, és más helyzetben is. Ez jól is illik a murciélagora. -
Az a kerék éppolyan tökéletesen illik rá mint maga az autó.
Gyári Murcielago GTR
-
Borg #2180 Az a kerék nagyon nem illik a gallardora... olyan mint egy matchbox. -
Állatok!
Ez a gallardo mien tuning cégé? -
exotic car...
-
-
Ehhh de Geci jól néz ki!!!
Pont ilyen Passatom van!!!
Tegyetek be ilyen képeket PLEASE!!! -
-
de ez sem elhanyagolandó
meg ez sem -
nekem is valamelyik cd-n elásva!:D