40647
.
-
Abszolút nem arra való, mint ahogy a kocsi lemez illevet műanyag borításai sem. Ha már az utast kell védeni, ott már akkora ütközésről van szó, amikor ezek a borítások papírként gyűrődnek. A utast a kocsi alvázára erősített merevítések és nyúlványok védik. -
Ehhez a részéhez nemnagyon értek én sem Veled egyetemben,de annyi sejtésem van,hogy nem a kocsi borításán múlik feltétlen a dolog,hanem a kocsi felépítésén,merevítésén,stb.szerintem egyenértékű lehet a normál borításokkal,dehát sokkal könnyeb,nomeg jol néz ki:) -
ha normális karbon akkor erősebb mint az eredeti, de lehet csak rá van húzva egy réteg az eredeti elemekre (már ami eredeti), vagy valmi más anyagra -
lehet,hogy alapdolgokat kérdezek meg,de egy ilyen full karbon kocsi ha nekiszáll a falnak,mennyire védi meg az utast? -
Eclipse örök kedvenc 

Arról jöhet bármennyi kép
-
a 3.at és a 4.et én is elfogadnám:) -
örömmel látom hogy vannak még rajtam kívül karbon mániásak
-
Hjah,a nagy sietségben előfordul...autó-autó
-
Ezek csak úgy mellesleg..
-
A sárga BMW kisautó nem? -
B+:)
Ha már karbon,legyen kövér:
kevésbé szép,de biztos jo:
Ha valaki komolyan gondolja:
-
Az opel nem a kedvencem, de azért ezzel elcsoszognék ide-oda...:D -
második:hűűűű de szép.... 
-
Az egész kocsi carbon szálas 
opel calibra
very nice
-
Csak megtaláltam, és betettem, persze valamien szinten igazat adok neked...
Amcsiknál télleg sok a RWD, de mondom, nem akarom megint előlről kezdeni a vitát... -
Borg #2231 Te most idézel egy amerikai cikket arról, hogy ők az rwd-t szeretik jobban?:D
Végülis a citroen rally teamet is megkérdezhetnéd arról, hogy melyik a legkirályabb márka, biztos a ladát mondanák :DDD
Pont ennyire releváns egy vásárlási tanácsadó az USA-ból, ahol az autók pont akkora %-a rwd, mint nálunk fwd. Szerinted akkor ajánlgatnák az fwd-t igaz?:D -
Borg!
Teljesen véletlenül ráakadtam erre itt , nézd meg, olvasd el!
Nem akarom felhozni megint a vitát, csak olvasd el, ha nekünk nem hittél... -
Tehát akkor nem mondtál gyakorlatilag semmit... :D -
Amurci talán szebb külsőre, de az FXX nagyon ott van motorilag....mondjuk a murci is:)
-
FXX -
Nálam egyértelműen a Murcielago a nyerő! -
VS:
-
Sztem ötletes ez a egybefényszóró....egyedi! -
Jaja, persze sokan mondják, hogy szar ez az "egybefényszóró", de szerintem azok még nem látták élőben, kicsit ottvan szerintem, bár az előző is szép volt, de ez? Áhh... ottvan! -
Ezért van a tuning hogy javítsanak a teljesítményen...
de nagyon szép kocsi -
De én a tesztevezetésre gondoltam, felhívtam a hondát, azt mondták lesz dízel tesztautó is! -
És szerintem minden kimbi az is!
Nagy kocka (vayha nem az, akkor ugyancsak igénytelenül gömbölyű), és semmiképpen sem nevezném sportosnak, inkább egy feltuningolt családi kirándulóautónak! -
Borg #2219 Nincs dízel.
Csak 1.8-as van, és abból is minden elkelt áprilisig előre.
Akkor jön új adag, meg dízel is. 1.4-es meg csak utána.
A dízel biztosan bikább lesz ebbe, ráaádsul chippel 180LE/400nm ez a 2.2-es iCTDI. Dehát akkor is csak öngyújtós. Benzin power :) -
-
Hmm... engem nem hívtak még!
Te meik márkakereskedőnél voltál?
Volt Dízel is nem? Azt mondták, hogy az 1.8 ast, meg a 2.2 dízelt lehet kiprószálni!
Bár a benzines jobban hangzik, mentem egy dízel Accordal, és nagyon állatul megy! -
Borg #2216 Állat. Élőben jól néz ki, és belül is olyan mint egy űrhajó. Eszméletlenül kitaláltak benne mindent.
Bár az 1.8-as moci kicsit "éppen hogy" abba a kaszniba, meghát elektronikus gázpedál... szal sajnos a régi jó harapósságot nem taláni meg benne. De azért jól megy.
Futóműve az sajnos nem méltó az elődökhöz, de az elektronika sokat segít rajta. -
ÉS jó verda?
-
Borg #2214 Ma voltam új Civicet tesztvezetni, szal nemtok pozitivan nyilatkozni egy holmi "mercédeszről" :D -
lol..lattal mar halottaskocsit?
ennyi erobol minden kombi autot le halottaskocsizhatnal..
amugymeg a szalonban annyira nem..de utcan mar talalkoztam vele es ott tetszett -
aham...értem!
Akkor bocs!
:D
De nekünk van 1 chrysler grand voyagerünk!
Az egyterün fur!
Ez az R-class meg sokkal kisebb szoval én inkább kombinak nevezném!
Az audi Allroad is mgasított kombi!
Már lassan akor az is egyterü!
-
Pedíg de.
A Vito meg a Viano kisbusz, bár egyterű, de nem ua a kategória! -
Az R merci nem az első egyterűje a mercinek...
Ott van még a vito,viano!
Vagy rosszul tudom?
Én is ien kocsiőrült vok úgyhogy remélem nem mondtam hülyeséget! -
Fát kb olyan feelingje van!
Mondjuk a merciseknek lehet bejön... -
Borg #2208 Tuning-halottaskocsi :D -
legjobb