40647
.
  • Borg

• JGTC
    ez jó :)
  • Borg

• Mhosah Myth
    Az első oldalsó ablakon max 70%-os? Nemá... :D
  • CSOCSO
    juuuuj... osregi kep:D
  • Magnumrolcsi
    Nekem még új! Nem láttam még! Azt látom, hogy teljesen átvan alakítva a mercedes slk.
  • JGTC
    én is így tudtam... nagyjából:)
  • DJ Skyline
  • Borg
    "(5) A személygépkocsi ablakain - kivéve a lakófelépítmény ablakait - menet közben nem szabad függönyt, vagy olyan más megoldást (fólia, üvegre felhordott fényelnyelő vagy fényvisszaverő réteg stb.) alkalmazni, amely a személygépkocsi ablakain a kilátást, illetőleg az átlátást megakadályozza."

Ezt nemrég kiegészítették azzal, hogy...

"(6) Az (5) bekezdésben meghatározott követelmény nem vonatkozik a gépkocsi szélvédőjének és ablakainak fényáteresztő képességét csökkentő olyan eszközre, amely alkalmazására a KKF az ER. 2. § (3) bekezdés h) pontja alapján, az ENSZ � EGB 43. számú előírás 21. számú mellékletében meghatározott, a biztonsági üvegezés járműben szerelésére vonatkozó műszaki követelmények figyelembevételével engedélyt adott ki."

Tehát amelyik fóliának KKF engedélye van ( "H" jelölés ), azt teheted az autóra.

A szabály annyi, hogy a B oszloptól hátrafelé bármely oldalablakon, hátsó szélvédőn akármilyen (de KKF engedélyes) fólia lehet, az első oldalsó ablakokon max 70% fényáteresztő képességű fólia lehet (tehát gyakorlatilag semmi, mert ez loszart se sötétit), a szélvédőre pedig maximum a lehajtott napellenző alsó vonaláig lehet fólia, alatta nem sötétíthetsz.
  • JGTC
    ezt még évekkel ezelött az újságban is megírták hogy egy házaspár átépíttetett egy mercit terepjárónak, hogy mehessenek szórakázni a terepre
  • DanielT
    Te is nézzed a kocsit.. és rájössz, hogy full át van alakítva.
  • Magnumrolcsi
    a kocsit nézzétek! ekkora kereket egy sport kocsi alá
  • FOXX supreme
    Bizony!!!

• JGTC
    az az 1100 valahány lovas szépen füstölte a gumit!!!!!!!!!!4444
  • JGTC
    átengedik asszem de megvan hogy mely ablakokat lehet csak lesötétíteni
  • Mhosah Myth
    Nem tudjátok, hogy a fóliás ablaküveg sötétítéshez kell-e KPM-es engedély? Vagy vizsgán átengedik-e úgy az autót?
  • FOXX supreme
    Dyno pad mérések....vagy hogy mondják:D

Video
  • M@TriX
    az egész kereket(felnit) vették máshonnan ;)

ha jól látpm a lentebbi egyenes kerék a fake, kissé homályos és contrastosabb a kép többi részétől
  • MikX
    Ezt jobban megnézve olyan, mintha a kerékek beljebb lennének a kasztniban, meg a küszöb, és a front sem olyan színű egészen mint a kocsi alapszíne...
  • MikX
    Hát szerintem is ez az erederti, legalábbis nagyon jó munka ha nem...
  • bertino
    aha, ok, ezek már okésok :)
  • DJ Skyline
    találtam még

sajna nagyobb képek nem voltak
  • streeter
    Szerintem itt az alsó kép a photoshop-os. Ott azzal az ajtóval nagyon nincs rendben valami. Meg a hátulja is olyan érdekes. A kerekek is olyan érdekesek...
    De viszont tuti hogy az elsőből lett csinálva, mert az első szélvédőn ugyan az a tükröződés látszik. Csak a srác még felcserélte a vezető helyét is. Az alsón jobb oldalon van az eredetin meg bal oldalon.
  • bertino
    én a kerék állásáról beszélek, a kormányzott kerék mindkettő képen más szögben van
  • CSOCSO
    barmit lehet. abrmit.. ha asemmibol csinaltak ra elethu spoilereket meg mindent.. akkor tesznek ra felniket is... amilyet akarsz
  • bertino
    photoshop-al, hogy lehet olyan változtatást csinálni a képen, hogy élethűen látszódjon, hogy elfordított a kerék ? mert a kettő akkor nem uaz
  • DJ Skyline
    1 baj van ezzel:)
    az egész Photoshop munka!:D
    íme az eredeti
  • MikX
    a felni nem tetszik, olyan érdekes...
  • JGTC
    Ez a tuti!
  • MikX
    Ez viszont lehetséges...
  • JGTC
    szernitem valami lett az autóval, úgygondolom hogy vagy átadták a gyártási licencet, vagy alapítottak egy másik vállalatot ASL néven ami ugyanúgy gyártja az autót tovább...

a japcsik itt csendben ügyködnek mi meg itt agyalunk lol :D

Valszínűnek tartom az utóbbit mert a tommy mindíg is csak tuningolt (saját autója is csak pár volt)
    Az ASL meg nem tudom mikori cég, de nem lehet régi...
    Egyébként autókatalógusban talán benne van de már annyira nem érdekel, hogy fantasztik
  • MikX
    tudom, a Tommy Kairának vannak beömlők a tetőn, meg liömlők a csomagtartón, az ASL en nincs...
    Az nem lehet, hogy ez egy másik ASl, ami a ZZ-II?
    Nincs másik képem, legalábbis nem láttam...
  • JGTC
    az is egy ASL garaiya, indokom: nézd meg a lámpát
    tudom hogy rajta van a felirat és írtam is #2328 de az adatoknál meg ott van az autó neve

tényleg nagyon hasonlóak valszínű egy ember tervezte a kettőt
    #2325-ről találtál még képet?? ha lenne hátsó lámpa alapján lászódna még a különbség
    (azért írom a lámpát mert az a kék garaiya úgy át van épíve hogy szinte csak azokról lehet felismrni)

• MikX
    és ez, #2325??
    Ez ZZ-II
    Na mind1, hasonlóak nagyon, de amit először beraktál, az ASl, a jel is az rajta..é.
  • DanielT
    Mit keres nálad Kata aláírása? :D
  • JGTC
    ASL garaiya

Tommykaira ZZII
  • MikX
    Arról akartál, de ez ASL...
    Nem is úgy néz ki...
    És a ZZ II télleg sklyine motorral van!
  • JGTC
    alapban nem ennyire kajak de asszem skyline motor van benne, 4WD, és még pár apróság...

(Gran Turismo-ból ismerem)

Asl valami kapcsolatban áll a Tommykairával de nem ismerem pontosan a tényeket, talán leányvállalat...
  • JGTC
    én egy Tommykaira ZZ 2 ről tettem be képeket (igaz ASL felirat van rajt hátul)

kicsit erősebbaz adatok
  • Mhosah Myth
    Mennyibe fáj egy ilyen? Holnap veszek egyet :))