40647
.
-
Borg #3167 -
:) köszi -
Most nézem csak jó a logód! -
Azért is jó! -
Igaz BMW motor löki... -
Az öregharcos....:D -
Ez a kemény !! 

-
mohuska #3160 hehe -
mohuska #3159 ja kleemann se rossz, de én brabus párti vagyok -
:D = Nagyon röhögök. -
Mentol #3157 NEM GAGYI!
:D ? -
Fekete autó piros lámpakarikákkal - GAGYI!
:DDD -
Mentol #3155 Szerintem meg nagyon jól néz ki a #3131, és a #3132 autó is!
Fekete autó piros lámpakarikákkal - FASZA! -
uber!! barinkabb kleemann -
[eggyetért]
nem tudom mi értelme van annak
szebb nem lesz tőle sztem
-
Pfúúúúúúúúúú Basz..s!!! De izmos lett . Nagyon állat -
Hát én azért javasolnám...
Meg nem is nagyon tudnál vele mit csinálni, csak feltörni sztem... -
Hát, nekem nem tetszik így, ennyi...
Maga az autó igen, jobban mint az újabb Prelude, de ezzel az Angel Eyes lámpákkal...
Kezd olyan lenni mint a Lexus optika, ami nagyon szép meg minden, de a legutolsó eggyesgolfon kicsit szánalmas...
Ezzel most nem fikázni akarok, de nem áll jól minden autón ez a lámpa... -
ya,igen,de talán nem kell hozzá peugeot szervíz. -
Ööö, Peugeot szervíz felhívása eszetekbe jutott már? -
hali mindenkinek,nem tom,h jó helyre írok e,de talán tudtok segíteni.nem tuningról van szó,csupán egy kis problémáról.van egy peugeot 206-unk.nos,semmi jelzés nélkül az aksi lemerült,de olyan szinten,h most kinyitni sem lehet.kulcsal sem,mert vmit blokkol a kocsi(a védelmi rendszere).tehát kikellene nyitni az ajtót,és kiszedni az akksit.a másik probléma meg az,h vmi kódok alapján működik a távirányítója,és ha akksit cserélünk benne,akkor elveszik minden beállítás.h lehetne megoldani,h a beállítások ne törlődjenek,és gondolom úk akksi kéne,mert ez már 6 éves,nem árt bele az új.ami a kinyitással kapcsolatos,h nem feltörni,hanem kinyitni szeretnénk,és ez h lehetséges?várom válaszaitokat!!! -
Igényes futóműtuning, igényes ízléses spoilerezés (hátsó szárny kizárva), és még sorolhatnám, de nem teszem, mert jópár !profi! tuningcég csinál ilyeneket. Természetesen az univerzális tuningfelszereések alapból a röhely kategóriába tartoznak. -
Borg #3145 És mi nem az? -
Az a logikám, hogy nálam ezek a telepi vagy a tanyatuning fogások kategóriája :) -
Borg #3143 Nem értem a logikádat, de biztos van :) -
Szerintem meg kínszarás, kb annyira igénytelen mint a morcosított(ergo:szánalmasított)szemöldök.
-
Borg #3141 Én embléma nélkül is tudom, hogy Honda :) szerintem jobb nélküle. -
Ritka ocsmány gép :) A gáz lámpákat leszámítva megjegyezném, hogy nemtom ti hogy vagytok vele, de ez az embléma eltávolítási tuningfogás szerintem nem jó, nekem hiányzik. -
Borg #3139 Mi nem áll jól?:DD Ne magadból indulj ki :D -
Hú de nem áll jól ennek az Angel eyes...
Minek erőltetik mindenre? -
Respect!!! -
de komoly:) -
Jaj de szép... 
-
mohuska #3134 jó a felni -
mohuska #3133 hátttt.... -
Borg #3132
-
-
Jó csak, kicsit olyan vékonykának tűnik alatta az a felni, a nagy kasznihoz képest. -
mohuska #3129 ez mér nem? -
mohuska #3128 hát akkor......:P