40647
.
  • FOXX supreme
    Igen sajnos, ez a rosszabb szerintem, mert tipikus magyar, hogy ha neki nincs, másnak se legyen!!! szóval undor ami itt megy. Én nemtudom, engem nem zavar, most vett a szomszédunk is új VW passatot, és nem sajnálom, gratulálok neki, szép autó vigyázzon rá. de ismerek olyat is aki meglátná, idegből oda menne, és összebarmolná. Mondjuk ilyenkor jó ha van egy garázs. De hát azok is milliók.
  • streeter
    Azt nem de elhajítottam a picsába :D Kurva anyját az ilyennek.
  • CSOCSO
    kilyuggattad a bicaj kereket?:)
  • streeter
    Nagyhóbátyámnak van egy A8-asa. Erre felénk elég nagy számnak számít főleg, hogy 4.2-es quattro. És egy kedves járókelő a vezető felőli oldalt az első lámpától a hátsóig végighúzta kulcsal és mos van egy aranyos kis hullámos 'karcolás' a kocsi bal oldalán. Elég szépen mutat :D
    Sajnos ilyenek a magyar emberek....irígyek.
    Multkor meg megálltam a kocsimmal egy szórakozó hely előtt pont egy biciklitároló melett, kb. 3órát voltam bent és amikor mentem ki látom rá van döntve a kocsira egy bicikli, mert nem volt hely a tárolóba és még a festést is megbaszta a kormánnyal. Pedig nekem csak egy régi Renault 19-esem van.
  • CSOCSO
    kulcs??? kromofag rulez
  • CSOCSO
    ma az egyik autoszerelo garazs elott 4 db lambot lattam!!!! 3 diablo es egy murci!!!! majdnem elbogtem magam:)
  • FOXX supreme
    De álmodozni lehet:)
  • FOXX supreme
    Igen, sajnos. Ez benne van, hogy ha direkt nem is húzzák meg, véletlenül háturól beleszállnak, vége az egyedi autónak. Meg vannak azok az emberek, akik direkt kulcsal, meg egyéb dolgokkal kárt tesznek benne, mert fáj nekik, hogy másnak ilyen van. Ez a roszabb, szerintem!
  • DanielT
    A lopástól ilyen egyedi autó esetében nem kell félni, gyakorlatilag használhatatlan. A vandalizmustól sajnos igen.
  • DJ Skyline
    nem tudom én nem közlekednék ilyen autóval! jobban félnék attól,hogy ellopják,vagy valamelyik majom direkt megkarcolja valamivel...biztos nagy mutatvány lenne az utakon,de én kihagynám!:\
  • FOXX supreme
    Hát, azzal lehet csajozni, villogni, meg menni mint az örült:)
  • JGTC
    ezt a bömit már vagy 4szer megnéztem az utóbbi percekben (nem csak a színe miatt)
  • DanielT
    Messze az R34 jön be a legjobban, az Integra mintha minden alkalommal csúnyább lenne ahogy látom (csak az első lámpák, a többivel nincs gáz)
  • FOXX supreme

• JGTC
    úgy úgy

nekem még így is tetszik törötten :)
    [picit fanatik]
  • Borg
    Legalábbis ha itthon veszed, valamelyik lehúzos tuningboltban...
  • JGTC
    ó szerencsétlen, pedig csak a lámpák azon az autón legalább 60 ropit értek :((
  • DJ Skyline
    nekem nincs bajom a ladával,csak az ilyen próbálkozások nem tetszenek!:)
    tehát ez a felni nagyon "szép" választás,meg a kék hátslólámpa is csodás :\
    a belseje még elmegy,de a külseje nagyon nem szép
  • FOXX supreme
    Hát, nagy károk lettek!
  • FOXX supreme
    Ronda, meg utálom a ladát.
  • DJ Skyline

• DanielT
    :((((((((((( Ma jópár embernek szar napja van :((((
  • Borg
    Ő csúszott be pl egy jaguár alá, ami ugyancsak belement az előtte menőbe, és megemelkedett a hátulja...

A balesetet amúgy a ford és a terepjáró okozta, szal tévedés ne essék ezúttal nem hondás volt (csak) a hibás...
  • DanielT
    Ilyenek ezek a Hondás huligánok :))
  • Borg
    Honda talisok szénné törtek vagy 7 autót az M7-esen ma :(
    Mentek talira konvojban, és elöl valami ford keresztbeállt a belső sávban állítólag. Arra ráfékezett egy külföldi terepjáró, ami ugyancsak keresztbeállt, majd a Hondások közül is egy csomóan rájuk szaladtak, meg egymásba.
    A legjobban állítólag egy crx del sol, meg egy 5gen civic törött (meg a konvoj között pár más autó, pl egy jaguar), de személyi sérülés egyikben sem volt. Azt mondják jól eltűnt az elejük, mégis karc nélkül szálltak ki szinte...

• FOXX supreme
    Nagyon csicsa már...
  • franc0
    komoly a felni
  • franc0
    ötletes
  • Elvie
    sztem gagyi:D
  • DJ Skyline
    látttam,nagyon beteg:\
    feltűnési viszketegségben szenvedőknek való:D
  • Borg
    bakker :)
  • FOXX supreme
    Sztem nem rossz.
  • DJ Skyline
    szeretem,de így ronda szerintem
  • FOXX supreme
    Pedig úgy tudtam, hogy te szereted a BMW-ket.
  • DJ Skyline
    ronda:\
  • Yoz
    céép :o)
  • Crazygirl
    WOOOW :) ! Isteni egy auto.:D Furikaznek vele parszor:)
  • FOXX supreme
    Ezzel lehet villogni...
  • Imrusssss
    Vagy 5 darab Clin ablaktölő spray!!!
  • Imrusssss
    Na ezen lehet ápolni