40647
.
  • streeter
    Ezzel csak egyszer kell elszállni :D
    Amúgy elég dúrvás. Nekem még mai bejön az a Henessey(lehet nem jól írtam) Viperek. Versenybenzinnel 1200lóerős. Sima benzinnel meg 800-900 asszem.
  • I.C.ram
    De csúnya az a légbeömlő a tetején.
  • bertino
    mennygép bázze ;)
  • FOXX supreme
    Na ez igen! Az eddigi legerősebb 427-es Cobra.12,9 literes V8-as, amely 1100 lóerő, és 1760 nm...allig 1000 Kg a kocsi, 3,8 alatt százon!

• streeter
    Linekel pár ilyen csodát :D

ez az alfa a legocsmányabb :D
  • Tibor
    felnije a legjobb
  • FOXX supreme
    Chevy Nova kicsit másképp...

• JGTC
    kevés ilyen csúnyátt láttam eddig ebből a típusból
  • FOXX supreme
    Üssük együtt!!!
  • ZsirosKenyer

aztaszégyen! rég láttam ennél rusnyábbat. Nekem is egy zsír ilyenem van ugyancsak fehérben, ezért különösen sértve érzem magam.
  • Borg
    Az ilyet addig ütném amíg mozog...

• bertino
    de laknék ott :(
  • FOXX supreme
    Hát igen, szép autó, szép amerikai környéken...:)
  • Borg
  • DanielT
    Nos, ebbe csak tankolj :) Nem hiszem, hogy erre egy fillért érdemes lenne költeni, max a sportlégszűrő meg a dob. Aztán a többi pénzt szépen rakd félre valami komolyabb darabra.
  • streeter
    1995-ös Renault 19 1.4e motorral.
  • DanielT
    Milyen kocsi?
  • streeter
    Akkor mit lehetne még ami nem annyira drága és mégis segít. Tudom van még chip-tuning, de szerintem az enyémbe nem lehet beszerlni.
  • DanielT
    Sportgyertya meg ezek a szarságok teljesen felejtősek, csak pénzkidobás. Ilyenekre egészen más szinteken van szükség. Direktszűrőt rakd fel, ócsó és tényleg megkönnyíti a levegővételt a motornak, de a többi ilyen "tuningfogás" a vicc kategória.
  • bertino
    direkt szűrő rulz, jó dolog ;)
  • streeter
    Leginkább a hangja miatt kell. Teljesítmény növelésbe inkább direkt szűrőbe meg sportgyertyákba gondolkoztam. Nemtom ezek mennyit számítanak, de direktszűrő tán elég sokat dob. Meg a motor hangja is jobb lesz kicsit.
  • DanielT
    Egy hátsó sportdob egyébként sem számít a teljesítményben, ha csak az van kicserélve, de még egy komplett rendszerrel is elenyésző amit nyerhetsz, szóval szerintem totál mindegy. A hangja jó lesz, az elég is.
  • streeter
    Tényleg ha már tunind :D Katalizátoros kocsiknál tényleg nem sokat jelent ha lecserélem a hátsó dobot egy sportdobra a katalizátor meg a gyári marad? Haverom mondta multkor hogy annak csak akkor van értelme ha katalizátort is lecserélem. Ebbe van igazság??
  • FOXX supreme
    Aha...
  • bertino
    jah, lehet, kösz xD
  • DanielT
    A Bo Duke, csak egy "o" :) Írd át mert idegesít :D
  • bertino
    simán ez jön le a dologból, jah...
  • DanielT
    Szerintem alapból komolytalan a dolog egyébként...
  • FOXX supreme
    Hát ez az...! Valami infót pls, vagy képet!
  • DanielT
    Tűrhető állapot? Ez neked mit jelent? Mit akarsz rárakni? Gyakorlatilag semmit nem tudunk, hogy mondjunk árat?
  • bertino
    és mennyi pénzed van ? hasraütésből nem lehet árat mondani
  • Carfanatic
    csá
    nemsoká én is beleakarok kezdeni az átalakításba mondanátok egy árat amiért már egy türhető álapotba hozhatunk egy kocsit opel corsa c a teljesítmény nálam fontos a hifi nem de nincs sok pénzem csak körübelüli árat mondjatok
    előre is kösz
  • bertino
    igen, csak NETkorlátoltan a képeket hiába nézem, de most behoztam a lemaradást :)
  • Elvie
  • FOXX supreme
    Gyakrabban kell látogatni a topikot:)
  • bertino
    223 uj üzenet
  • FOXX supreme
    jól néz ki amúgy, csak pont úgy van a fény és hogy nem látszódik
  • streeter
    Az eslő zöld eclipse alatt kicsit elvesznek a hátsó kerekek. Érdekesen nézki.
  • FOXX supreme
    Háttereket találtam....:)

• FOXX supreme