40647
.
  • MikX
  • DJ Skyline
    ja,én levagyok maradva egy pár évvel!:D
    nem követem nyomon túlzottan az eseményeket!:)
  • MikX
    Nem, ez a régi Concept, az újabbra gondolt...
  • DJ Skyline
    erre gondolsz?
    nekem nem tetszik,kinézetre túl modern
  • MikX
    Hát lehet nem a legszebb, az enzo szebb sztem, de ez meg ugye 800ló asszem...
    De ez elméletileg nem enzo, csak abból fejlesztették tovább, de úgytudom még változni fog a külseje...
  • CSOCSO
    nahja!!! foleg egy abflug bodykittel:D
  • CSOCSO
    tul keves.... ez max ilyen kovetkezo evi rancfelvarrasnak menne el... ide a concept kell!!! az buntet!!
  • JGTC
    az mk4 sztem még jó ideig olyan autó marad ami odacsaphat simán a mai autóknak, na meg annyira sok sincs belőle, hogy senkit se érdekeljen, kinézetre meg még mindíg elég elfogadható mai szemmel is
  • JGTC
    "Tesco és egyéb igényes dísztárcsák"
  • DJ Skyline
    ferrari enzo fxx

így ezüst felnikkel elég tré,de fekete felnikkel sokkal jobban néz ki!

mondjuk a kocsi hátuljával még barátkozni kell!:\
  • DJ Skyline
    :DD érdemes elolvasni!
  • FOXX supreme
    ja...:D
  • BiG G
    de te is mást mondtál :P lényeg hogy mind jó! :-D
  • MikX
    Hát neked lehet...
    De megnézted a képet amit linkeltem?
    Mert az lenne a legjobb nekem...
    Vagyis EZ csak kissé nagy a kép...
  • FOXX supreme
    Jaj, lemaradt:)

ez hozzá tartozik.:)
  • FOXX supreme

• FOXX supreme

• Borg
  • FOXX supreme
    most már nincs kérdés...:)
  • BiG G
    upsz tévedtem sorry. az új is shelby :)
  • BiG G
    az új az saleen mustang, a régi pedig shelby 350-es mustang. Egyéb kérdés? :)
  • FOXX supreme
    Szép, de ez csak 350-es, az 500-jobb, a másik hogy az új, az nem ford, hanem shelby..
  • BiG G
    abban biztos voltam :o)
  • CSOCSO
    hat inkabb az ujat fogadnam el...
  • BiG G
    Azért ez sokkal szebb
  • CSOCSO
    ha jol emlexem a subaru 4kerekmeghajtasat akarjak atvenni... a subaru meg a toyota hibridjet...

a lenyeg hogy remelem fasza subaru meghajtas lesz alatta es a toyota amugy is dolgozik valami.. hatso kereket a motor.. elsot meg az elektronika hajtja dolgon...
    majd meglassuk mi sul ki... az a baj hogy mire suprat vehetnek addigra az mk4 olyan lesz mint most az mk3.... nemsokmindenkit erdekel...
    :(
    mire jon a supra mk5 addigra meg milliomosnak kene lennem...
  • JGTC
    mitsunál szerintem sem várhato most semmi ilyesmi sajna, örülnek ha profitot termelnek... a toyotána meg nem tom miért jó ez h ennyi ideig elhúzzák a supra témát
  • CSOCSO
    hat.. 3000gt rol semmi hir... mitsunak ra kell gyurnia az evo conceptre mert az uber!!az eclipse is szep lett szvsz..... nahja johetne valami izom auto is toluk.. toyotanak meg semmilye nincs... se celica se supra.. szal valamit csinalniuk kell.. amugy a toyota kereskedonel aszontak jon 2008 ban az uj supra

mazda meg.... annak csak az rx sorozata volt.. nissan meg tarthatna a 300xz sorozatot es johetne az j skyline...

supranal meg jol jonne az uj mr2... kis auto hatso motor, hatso kerekhajtas... slk, z4 s2000 es a tobbi ellenfelekent.. johetne az uj celica kozepmotor hatsokerek...rx8, 350z ellenfelkent es johetne a supra... kozepmotor ... v8.. negykerek nsx, skyline stb ellenfel

csak az a baj hogy ez nem lesz igy.. plusz a celica es az mr2 sosem volt az a szint es arszegmens mint az slk.. vagy z4...
    nemtom mi lesz...
  • CSOCSO
    szvsz a concept jobban nez ki mint maga az r34:D

remelem nem valtoztatnak a conepten mert uber!!!

amugy a szoveg lenyege felig az hogy mikor jon de a masik nagy hir hogy nissan nev alatt jon ki es kaphato lesz amcsiban.. nem ugy mint az elozo skylineok... tehat nem infiniti hanem nissan!!!
  • bertino
    ezza, én is csak olyat ismerek
  • JGTC
    Mitsubishi 3000
  • bertino
    mazda 3000GT ?
  • JGTC
    mazdánál lehetett hallani olyanokt h lesz új Rx= , de Supra?, 3000GT ??
  • FOXX supreme
    És a mazda? azis iparkodhat:)
  • FOXX supreme
    jaj ezt ismerem, ez a r35-ös..."elvileg az új skyline". meglehet szokni, bár egy kicsit merész...
  • JGTC
    nem semmi a mai termés

#3888 álistennek jön már
    Hondánál, meg Toyotánál is mozoghatnának mostmár de főnleg Toyotánál és akkor a Mitsut nem is említettem...
  • MikX
    Hát, a legutolsó concept alapján fogják csinálni, szvsz nem a legszebb, de megszokom :D

Igaz, hogy ez csak egy fantáziarajz, de nekem így sokkal jobban tetszene, bár igaz, hogy
    ez "csak" egy facelift lenne, bár nagyon durván néz ki sztem...
  • FOXX supreme
    kiváncsi leszek rá hogy mien...:)
  • MikX
    Nagyon jól értelmezed :D
    2007 es Tokiói autósón fog debütálni, és összel már kapható lesz Japóknál, amcsiba meg 2008 tavaszában...
  • FOXX supreme
    Ebből valami olyasmit veszek ki hogy 2007-es tokyo-i autóshón fog debütálni egy új nissan GT-R kocsi. vagy rosszul értelmezek?