40647
.
-
#3892 -
ja,én levagyok maradva egy pár évvel!:D
nem követem nyomon túlzottan az eseményeket!:) -
Nem, ez a régi Concept, az újabbra gondolt...
-
erre gondolsz?
nekem nem tetszik,kinézetre túl modern -
Hát lehet nem a legszebb, az enzo szebb sztem, de ez meg ugye 800ló asszem...
De ez elméletileg nem enzo, csak abból fejlesztették tovább, de úgytudom még változni fog a külseje... -
nahja!!! foleg egy abflug bodykittel:D -
tul keves.... ez max ilyen kovetkezo evi rancfelvarrasnak menne el... ide a concept kell!!! az buntet!! -
az mk4 sztem még jó ideig olyan autó marad ami odacsaphat simán a mai autóknak, na meg annyira sok sincs belőle, hogy senkit se érdekeljen, kinézetre meg még mindíg elég elfogadható mai szemmel is -
"Tesco és egyéb igényes dísztárcsák" 
-
ferrari enzo fxx
így ezüst felnikkel elég tré,de fekete felnikkel sokkal jobban néz ki!
mondjuk a kocsi hátuljával még barátkozni kell!:\ -
:DD érdemes elolvasni! -
ja...:D -
de te is mást mondtál :P lényeg hogy mind jó! :-D -
Hát neked lehet...
De megnézted a képet amit linkeltem?
Mert az lenne a legjobb nekem...
Vagyis EZ csak kissé nagy a kép... -
Jaj, lemaradt:)
ez hozzá tartozik.:)
-
-
-
Borg #3911 -
most már nincs kérdés...:) -
upsz tévedtem sorry. az új is shelby :) -
az új az saleen mustang, a régi pedig shelby 350-es mustang. Egyéb kérdés? :) -
Szép, de ez csak 350-es, az 500-jobb, a másik hogy az új, az nem ford, hanem shelby.. -
abban biztos voltam :o) -
hat inkabb az ujat fogadnam el... -
Azért ez sokkal szebb -
ha jol emlexem a subaru 4kerekmeghajtasat akarjak atvenni... a subaru meg a toyota hibridjet...
a lenyeg hogy remelem fasza subaru meghajtas lesz alatta es a toyota amugy is dolgozik valami.. hatso kereket a motor.. elsot meg az elektronika hajtja dolgon...
majd meglassuk mi sul ki... az a baj hogy mire suprat vehetnek addigra az mk4 olyan lesz mint most az mk3.... nemsokmindenkit erdekel...
:(
mire jon a supra mk5 addigra meg milliomosnak kene lennem... -
mitsunál szerintem sem várhato most semmi ilyesmi sajna, örülnek ha profitot termelnek... a toyotána meg nem tom miért jó ez h ennyi ideig elhúzzák a supra témát -
hat.. 3000gt rol semmi hir... mitsunak ra kell gyurnia az evo conceptre mert az uber!!az eclipse is szep lett szvsz..... nahja johetne valami izom auto is toluk.. toyotanak meg semmilye nincs... se celica se supra.. szal valamit csinalniuk kell.. amugy a toyota kereskedonel aszontak jon 2008 ban az uj supra
mazda meg.... annak csak az rx sorozata volt.. nissan meg tarthatna a 300xz sorozatot es johetne az j skyline...
supranal meg jol jonne az uj mr2... kis auto hatso motor, hatso kerekhajtas... slk, z4 s2000 es a tobbi ellenfelekent.. johetne az uj celica kozepmotor hatsokerek...rx8, 350z ellenfelkent es johetne a supra... kozepmotor ... v8.. negykerek nsx, skyline stb ellenfel
csak az a baj hogy ez nem lesz igy.. plusz a celica es az mr2 sosem volt az a szint es arszegmens mint az slk.. vagy z4...
nemtom mi lesz... -
szvsz a concept jobban nez ki mint maga az r34:D
remelem nem valtoztatnak a conepten mert uber!!!
amugy a szoveg lenyege felig az hogy mikor jon de a masik nagy hir hogy nissan nev alatt jon ki es kaphato lesz amcsiban.. nem ugy mint az elozo skylineok... tehat nem infiniti hanem nissan!!! -
ezza, én is csak olyat ismerek
-
Mitsubishi 3000 -
mazda 3000GT ?
-
mazdánál lehetett hallani olyanokt h lesz új Rx= , de Supra?, 3000GT ??
-
És a mazda? azis iparkodhat:) -
jaj ezt ismerem, ez a r35-ös..."elvileg az új skyline". meglehet szokni, bár egy kicsit merész... -
nem semmi a mai termés 
#3888 álistennek jön már

Hondánál, meg Toyotánál is mozoghatnának mostmár de főnleg Toyotánál és akkor a Mitsut nem is említettem... -
Hát, a legutolsó concept alapján fogják csinálni, szvsz nem a legszebb, de megszokom :D
Igaz, hogy ez csak egy fantáziarajz, de nekem így sokkal jobban tetszene, bár igaz, hogy
ez "csak" egy facelift lenne, bár nagyon durván néz ki sztem... -
kiváncsi leszek rá hogy mien...:) -
Nagyon jól értelmezed :D
2007 es Tokiói autósón fog debütálni, és összel már kapható lesz Japóknál, amcsiba meg 2008 tavaszában... -
Ebből valami olyasmit veszek ki hogy 2007-es tokyo-i autóshón fog debütálni egy új nissan GT-R kocsi. vagy rosszul értelmezek?