40647
.
-
Borg #4088 régi de még mindig lol :D -
Ha már nem Honda akkor nemis lehet jó? Szerinted Ők hülyék? 1000-szer jobban tudják, hogy mit lehet azzal a kocsival csinálni mint TE!
Aki ilyenre alakítatja át a terepjáróját nem hiszem, hogy utánna terepezni szeretne vele, hanem vesz magának esetleg egy H2-est vagy mást. -
elnézést, range rover! -
Azt, hogy ahoz, hogy én lemenjek a sarki boltba mitudoén mit venni, Kibaszott drága egy ilyen kocsi...a másik az hogy a land rover mindíg arról volt híres hogy akár hova elvisz, ezzel meg már a járdára se bírsz felálni:)
-
képen jó, de pénzt nem adnék érte FX45
-
ki megy ezzel terepre???
1) nem is az off roadosoknak lett ez gyartva
2) az emberek haromnegyede nem vett eddig suvot mert minek..ugyse mennek hegyre.. oszt nesze.. itt van egy ilyen ultetett suv... kozutra ugyanugy tokeletes es kenyelmes nagy stb...
nah erre mit mondasz? -
Jó oké, csak ilyen peres gumikkal pl. még terepezni se lehet, amire ki lett találva, viszont igazad van, családi autónak, az asszonynak bevásárlásra jó..:) -
"gyerekek is kussolnak"
:DDDDDDDDDDDDDDD -
nemhinnem... marmint.. egy pistike a sarokrol hacsak ugy elkezdi cserelgetni a gatlokat, rugokat kerekeket az tuti nem jo.. de szvsz egy hamann vagy kleemann szintu tuning nem arthat az autonak -
amugyse szeretem a a suvokat de ilyeneket inkabb elfogadnek mivel csaladi autonak tokeletes.. biztonsagos.. nagy zene elfer benne de akar kirandulasra is zsir, lehet bele tenni plafonbol lenyillo dvd-t szal a gyerekek is kussolnak
stb -
szerintem... -
Végülis ez is igaz, ez is egy szempont, de én szerintem ezzl a tuningal többet ártanak, mint használnak. -
1) valakinek nagy auto tetszik... [ pl a baratnomre se tudnek semmifele kis autot raeroltetni.. neki truck kell vagy suv)
2)lehet nagyobb ahely meg a felszereltseg mint egy bmw ben -
hat... gondolkoznek hogy melyiket vegyem.. es a plusz 80 loerot le se szarom...
en a 280 lovas nissan utan se ereztem a hubazz kulonbseget a 405 lovas corvetteben.... 80 loero max papiron latszik meg 300 le felett -
igen..a clio, meg a corolla az fos, a hondához képest -
Borg #4073 Talán mert jobb autó a másik kettőnél?:D -
Miért van az az érzésem a videó megnézése nélkül, hogy a Civic nyer? :D -
Borg #4071 Clio 172 Sport vs Civic TypeR vs Corolla TS -
Borg #4070 Méretben biztosan. -
Az az értelme, hogy porrá aláz szinte bármit az úton amihez akár csak melléáll. -
sokat ér vele.... -
ezek ilyen tipikus feka' mobilok:D
telenyomják irdatlan hangtechnikával,monitorokkal,ps2-vel,meg egy batár nagy felnivel,aztán lehet vagizni!
-
;DDDD -
Nemtudom, de nagyon nem is néz ki jól az a felni rajta..most milyen már, nagyon vékony, és sok küllős felni, egy bazi nagy terepjárón...áhhh -
Borg #4064 Nem birom ezeket a tuningolt terepjárókat. Tipikusan semmirevaló autók.
Gyorsulni, gyorsan menni, kanyarodni nem tud a futómű meg a kaszni miatt, de cserébe még terepen se tud a gyík felnikkel... nemtom mi értelme. -
Range Rover Sport
-
Hát persze:D a gallardoba sokkal jobb teljesítményt hoznak ki belőle, és ugyanakkor kisseb a kocsi tömege....és drágább:) -
RS6 ba szerintem megy a V8 kompresszor. -
Borg #4060 Nameg ugye ugyanez a motor jobban is tud teljesíteni (Gallardo).
Meg az RS6-ba is kell tegyenek majd valamit, nem lehet ellőni a poént teljesen : -
Igen, ez akár még lehet 20 millió is kereken, az M5-öt csak 26 körül kapod meg legolcsóbban...
Mondjuk az én szerény véleményem szerint, beérném 420 LE-vel is ... -
Borg #4058 Azért az ár itt még döntő lehet. Bár ebben a kategóriában általában kevésbé árérzékenyek a vevők :) -
Hát Audi kereskedő legyen a talpán aki el akarna nekem adni egy 420 lovas S6 -ot egy 507 lovas M5 -ös helyett. -
Borg #4056 Annyira azért nem érthetetlen.
Szerintem az EURO normákról van csak szó. Bár ha a BMW is 507.. -
Hát elég gyengusz lett. (érthetetlen a 420 ló)
M5 BMW 507 -
Borg #4054 -
Borg #4053 Hát ja, nem bottal bökködném.
De azért egy Audi S-es motor, V10 5.2 liter, és "csak" 420..
Az ugye literenként nincs 81LE... -
Power bhp (kW) at RPM: 420(309) / 6800
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 400(540) / 3000-4000
-
ezt nemrég láttam a Discoveryn volt, ez egy dúsgazdag sejknek a mercije
és a csávó" volt egy SLK-m de nem volt nekem elég gyors, pont akadt egy SLR motorom is gondoltam miért ne rakhatnánk bele, és még így olcsóbb is"
olcsóbb

lol
-
Kemény lehet elindulni vele a piros után...
LE/nyomaték? -
Itt egy erőgép...:)
Új Audi S6 5.2-es V10-es Quattro...olvastam róla tesztet, azt írták hogy "5 ajtós Lamborghini Gallardo..."
Azt írták hogy " előreláthatólag olyan 22 millió Ft lesz..." Kb.