40647
.
-
segítek most neked :DDD
Újból a BMW tarolt az Év Motorja szavazáson -
Az A8 valóban nagyon szép, az R Merci viszont finoman fogalmazva nem tetszik :) (a valóság: üvöltve hányok tőle) :D -
Ez jobban tetszik :DD
Bár én pl. 30 millióért inkább ilyet vennék: :) (kövezzetek meg :P)
R 63 AMG
-
:) -
Ebben a kategóriában hihetetlenül óvatosnak kell lenni, mert akik ilyen autót vesznek nem játékos csicsapicsa designt akarnak.
Épp ezt mondom, csak egy bálna, nincs benne semmi dizájn :DDDD -
Kikérem magamnak! Ne vádolj azzal, hogy értelmes vagyok!
-
Az, hogy odaállsz mellé és letarol az arányaival és fölényességével. Ebben a kategóriában hihetetlenül óvatosnak kell lenni, mert akik ilyen autót vesznek nem játékos csicsapicsa designt akarnak. A 7-es erre a legjobb példa! Kijött azzal a minősíthetetlen hányadék első lámpákkal, Európában gyógyszeres kezelés kellett annak a kifinomultabb ízlésű embernek aki csak ránézett. USA ban vitték mint a cukrot, de ez lényegtelen most. És lám, jött is rohamléptekkel a modellfrissítés ahol sokkal finomabbra, semlegesebbre vették a lámpákat és a kritizált hátsó részt is. -

muhahaha
-
Amúgy értelmes felnőttektől fura ez a vita :DDD -
mondjuk a 7-esben mi az a nagy dizájn? :DDD -
Semmi, ezzel a megfogalmazással semmi. Ha azt mondod, hogy neked a régi jobban tetszett, szíved joga. Ha azt mondod, hogy az új design neked nem tetszik, szíved joga. De amikor kijelented, hogy jellegtelen autók azzal már vitára kelek. -
Borg #4517 4512: "...a régi jellegtelen, nyers erőt sugárzó dizájnnal még ki tudtam békülni,..."
Szal nemtom mi a problémád akkor :) -
A minőségről és a teljesítményről csak a kívánságomban volt szó :) Lehet, hogy ez a 2 el tudja majd feledtetni milyen jellegtelen autóban ücsörögsz :) -
Borg #4515 Hol volt szó itt a minőség, és a teljesítményről? Sehol.
Egyes egyedül a külső megjelenésről volt szó. Szóval bagoly mondja verébnek, megint...
Az utóbbi kommentekben pedig csak te próbáltad átterelni a szót az új BMW-kre, nem én. De velük kapcsolatban is kifejtettem már a véleményem. -
Mindenki kiválóan olvashatja, hogy az utóbbi kommentekben már nem az akkori M5-ösről volt szó, hanem úgy általában a BMWkről, mint tipikus német jellegtelen szedánok. Szóval ha valaki csúsztat az nem én vagyok, úgyhogy jó lenne ha leállnál ezzel a vádaskodással, mert érdekes módon nem először ez az első alkalom, hogy így akarsz lezárni egy vitát.
Kívánom neked, hogy legyen egyszer egy új, legalább 2.5 -ös 6 hengeres motorral szerelt BMW-d. Lehet, hogy kissé megváltozik majd a véleményed az "autó" a "minőség" és a "teljesítmény" fogalmakról. -
nagyon el van találva az embléma 
-
Borg #4512 Nem ezekről a BMW-kről volt szó, hanem ott arról az M5-ről. De nyugodtan csúsztass, megszoktam.
Teljesen irreleváns, hogy a BMW milyen irányú próbálkozást tett a dizájn bevezetésére, amitől már nem jellegtelenek, inkább "bután" néznek ki az autói. De nemtom melyik a rosszabb, mert a régi jellegtelen, nyers erőt sugárzó dizájnnal még ki tudtam békülni, épp ezért tetszenek mostmár inkább az Audik, ha mindenáron német autóról kell legyen szó. -
Óhátpersze.
Az utóbbi kommentekben a jellegtelen német szedánokról volt szó. A BMW jelenleg ezeket a jellegtelen német szedánokat gyártja.
"vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak."
Mégsem nevet a Mercedes és az Audi, mert a Bömcsiket veszik soha nem látott módon. Vannak olyan részletek amik nem tökéletesek? Van olyan autó ami tökéletes? Ha tudom, a 5gen Civic és az NSX LOÁL :D -
Borg #4510 Hol van az az M5 itt a képeken, amiről eddig szó volt?
BTW, az új 1-es BMW legalább olyan bután néz ki, mint a Z4-es, de ugyanígy a 3-as, 5-ös, és 7-es BMW-n is vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak. A BMW-nek elég béna próbálkozása ez a dizájn bevezetésére, csak ugye a BMW-t az emberek eddig sem a dizájn miatt vették, sokkal inkább mert státusszimbólum az értéke miatt. -
Tudod hol van bennük a design? Itt.
-
Borg #4508 Na mer mondjad, hol van? Van egy hűtőmaszk rajtuk, ami jellegzetes, és ezzel kész vége. Minden német autón más van. Nekem az audié pl jobban bejön, mint a BMW-é. De ezt leszámítva teljesen unalmas külsejű autók.
Erről az 5ös BMW-ről tudsz csinálni szemből egy fotót, amin nagyon morci a BMW hűtőmaszk meg az angel eye lámpák miatt. Minden más nézetből 10 perc után input hiányban meghal az ember :D Aztán nézd meg pl az NSX-et, vagy akármilyen olasz sportkocsit, amikről nem csak 1 nézetből lehet jellegzetes részletet lekapni... ráadásul angel eye lámpával bármilyen autót morcosítani lehet már - de valóban, a BMW-hez társított "köztudat, és státusz" nincs jelen más autóknál. -
Ehehehehehehehehehehehehe. Nincs bennük design. LOL! -
Borg #4506 Pont arról ismeri fel mindenki, hogy jellegtelen, semmilyen német szedán. A német autógyártás tipikus példája. Ettől még nem rossz, sőt, sok ember pont emiatt keresi őket, mert nincs bennük dizájn. Ez adja el a fócvágent, meg az audit is. -
Itt most nem arról van szó, hogy ugyanolyan jó vagy nem olyan jó.
Azt mondtad az M5 -re:
"Külsőleg teljesen semmilyen autó, jellegtelen, tipikus német szedán. Aztán ennyi."
Én ezt kívántam cáfolni, hogy ha a BMW semmivel össze nem keverhető és hozzáértéstől függetlenül szinte bárki beazonosítja, az annyira mégsem lehet jellegtelen.
-
Borg #4504 Akkor golf 2. Minden piacra szállították, mindenki felismeri. Akkor most ugyanolyan jó autó, mint a BMW-k?:) -
nehezebb észrevenni de unalmas
aha -
ZsirosKenyer #4502 a BMW-ket amúgy egyre nehezebb észrevenni szerintem. Nemcsak a jellegtelenségük miatt, hanem mert egyre több van belőlük. Nálunk pl minden második autó BMW.. Unalmas már.. -
Nem mindenhol a világon. Egy BMW Amerikában, Európában, Ázsiában, Ausztráliában is azonnal beazonosítható bárki által. Ezzel teljesen felesleges vitázni, 2-3 ilyen márka van a világon és ezek kérlek szépen ha tetszik, ha nem a BMW-Mercedes-Audi. Ezek a márkák senkinek nem közömbösek és első blikkre beazonosíthatóak. -
Borg #4500 Ennyi erővel az F Astrát is felismeri mindenki... -
Miért? Szerinted jellegtelen.
Szerintem meg amit mindenki felismer anélkül, hogy értene hozzá az jellegzetes. A BMW ilyen. -
Borg #4498 Ez teljesen irreleváns, ami a kinézetét illeti. -
Csak ennyi: LOÁL :FFFF
szerk: Még annyit, hogy egy BMW-t bárhol a világon bárki felismer. Ugyanezt el mernéd mondani a Hondáról is? Szóval jellegtelen? :PP -
Borg #4496 Az csak az angel eye lámpa miatt van, amit ma már szinte minden típusra lehet kapni.
Ha meg egy NSX-ből, Integrából, vagy akkor már ATR/ATS-ből szállnék ki egy fogadáson öltönyben, kurvára nem érdekelne ki mit szól :D
Szóval ez ettől még jellegtelen német szedán. Még az audik is jobban bejönnek formára, pedig azok is jellegtelen német autók. -
:) -
Sztem ez egy olyan autó, (pont ma mentünk vele) hogy, egy versenypályán simán megállja a helyét, belehet állítani akármelyik gyorsulsái versenyre, de ez egy olyan autó is, hogy, akárhol meglehet vele jelenni. ha öltönybe vagy és kiszálsz belőle, pl. egy fogadáson, senki nem fog hülyén nézni rád, hogy: (nézmá, ezme sport autóval jöt, milyen má ez...) egyben egy tisztelet parancsoló "úri autó".... és ha sötétbe látod szemből, beszarsz.:)
-
Ezt a jellegtelen német szedánt meglátod a visszapillantóban és egyből jobbra kezd húzni a kormány :D -
Borg #4492 Külsőleg teljesen semmilyen autó, jellegtelen, tipikus német szedán. Aztán ennyi.
Technikailag viszont kétségtelen, hogy jó. -
hoppfffjesszasz D: -
Na de kérem...:)
-
Borg #4489