40647
.
  • BiG G
    elég ocsmány igen
  • Borg
    De nem kell, hogy kedveltebb legyen :) Ez nem tömegcikk.
    Akinek ilyen autó kell, az kifizeti a 6 millát is érte.
  • Magnumrolcsi
    Mercedes ML

• JGTC
    na ez a komoly, amikor ilyen járgánnyal bünteted a seggeket a városban... ki sem nézik belőle ezeket az adatokat
  • FOXX supreme
    nekem biztos nem kéne, max. eladni:)
  • FOXX supreme
    hát...én se tudom,. hogy mitől különleges, mert tényleg szép, nekem tetszik, és megy is rendesen...de 3 millióért akkor is kedveltebb lenne:D
  • Borg
    Autógázos Subaru Forester STI :)

"Jelenleg lemérve 315LE és 460NM, sportkipufogóval kb. 350LE és 500NM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyor sulás kb. 4,8s, végsebesség kb. 260 km/h!!" :DDD
  • Borg
    Keress rá googlevideon, streetfire-n, maxrev.de-n, youtube meg ilyen helyeken NSX videókra.
    Elég jól kielemzik, volt már topgearben is (nem is egyszer), meg sok más autós műsorban.
  • bertino
    nekem is kéne egy NSX, tetszik meg minden, sztem egy kérdésből nehezen lehet levonni, mi kell az embernek, bár látom neked ez megy :P
    én csak arra vagyok kíváncsi, miért olyan különleges... ennyi
  • bertino
    ő, de nem én
    szal válaszolnál ?
  • DanielT
    Nem, tényleg nagyon kíváncsi vagyok mitől más kategória az NSX mint egy mezei sportkocsi.
  • Borg
    Miért kéne belemennem ebbe a kérdésbe, úgyis csak fogáspontot keresel, és kötekedni akarsz :)
  • DanielT
    Pedig helyénvaló a kérdés, mitől különleges annyira, hogy külön kategória?
  • Borg
    Látod, neked nem kell NSX :)
  • bertino
    mi is az, ami ennyire különleges benne ?
  • DanielT
  • Borg
    De aki NSX-et akar, annak ennél többet is megér.
    Aki meg az NSX helyett a pénze miatt bármi mást is képes megvenni, az meg is érdemli ha megteszi :)
    Senna is megmondta, az NSX egy külön kategória, nem egy mezei sportkocsi.
  • FOXX supreme
    jó hát mindenkinek más tetszik valaki megvenné 5. autónak is, másmeg inkább buszozik...nem tom jó meg szép, de akkor is 15 éves, 5 és félért? mi 6 milláé vettük a zsír úk Skoda superbet, ami szintén csak nagyon jó, nagyon megy. 3 milláé kedveltebb volna...
  • DanielT
    Fényképről minden autó csodálatosan tud kinézni, kb szart se jelent.
  • streeter
    Ahoz képest, hogy 15 éves igen jó állapotban van és még mindig csodálatosan néz ki. Tudtak anno kocsikat alkotni :) 2. vagy 3. autónak megvenném ennyiért is, de sajnos nincs rá ennyi lóvém :)
  • DanielT
    Pontosítok: Az autó lehet, hogy ér ennyit, de akinek 5,5 millája van ilyen gépre, annak van 10 is egy nem 15 éves sportkocsira. Ha odaadnák 4 ért, elmennéj egy bevizsgálásra/megnézésre, mert nagyon komoly amit tud, de megvenni... hát, nemtom.
  • FOXX supreme
    nem mai gyerek...:)
  • FOXX supreme
    tényleg 15:)
  • DanielT
    A járulékos költségek jelentéktelenek. Egyszerűen ez a 15 éves autó nem ér 5,5 millió forintot.
  • FOXX supreme
    Meg nem is az,
    jó, maga az ár 5 és fél millió, utánna még jön az átiratás, a benzin, biztosítás 3000 cm3-ra....és akkor, mondjuk hogy szűk utcába az szomszéd véletlen meghúzza...vagy téli-nyári gumi cserélgetések...meg ha több pacit akarunk , akkor tunning, na, meg mellette élni is kéne.:), főleg ha van család, és ha nem is kicsi!!!:) nem könnyű.....
  • DanielT
    Lehetne, ha nem akarja eladni. 4 -ért talán odamennék megnézni.
  • FOXX supreme
    5,5-ért nem is drága, úgy értem lehetne több is...
  • desigo
    Ott fog az állni még jó darabig...
  • DanielT
    Elég volt már az álmodozásból, vedd meg!

Ma láttam amikor elmentem a kereskedés mellett.
  • Borg
  • BiG G
    OMFG O_o
    i want it plzhtxvm
  • FOXX supreme
    :D
  • bertino
    szuperszónikus erők felszabadulása D:
  • FOXX supreme
    88-as corvette, nemtudom hol versenyzett, csak azt hogy 1400 Le...a nyomaték sem ismert.

• FOXX supreme
  • streeter
    Az ilyen kemény 1.2-es fábiások annyira fel tudnak baszni. Amikor elkezdni előzni és utánna meg 100-al tögymörög előttem. Visszaelőzőm és megint jön utánnam, de 120 körül fel szokták adni a harcot pedig nekem is csak egy 1.4-es 8 szelepes R19-em van, de az sokkal jobban megy meg 30 lóval többet tud :D
  • zico87
    Tényleg igaz annyi azt az 1 pacit eloptam bocsi !!! :D
  • Imrusssss
    1000 helyett 1001lóerő inkább!!!

SZERINTEM!
  • zico87
    Az 1000 Lovas Bugatti motor mi ? lehet benne egy kis erő 1.2 Fabiák ellen talán elég :D
  • Borg