40647
.
-
Ha már Japán Power, a 2 autó aminek nem kell már bizonyítania:
-
Azok Suprák szerintem ez egy 3000 GT
-
katt a képre -
-
Ez egy szép Kis Supra elvileg -
úgy néz ki mint az, azért kérdeztem h valóban az e? -
parancsolsz?
-
TRD 3000 GT ? -
jó hagyd...majd mi visszük tovább a topikot, amíg ők vitatkoznak:D
kezdem:)
Semleges verdákat rakok be:)
-
Persze. Mert ha valami nem a legjobb, akkor nem a legjobb és nem hagyom szó nélkül, erre való a fórum. -
Te a Danikkal valahogy nem jössz ki. :DDD -
Naja, de azt akartam ezzel, hogy te is ugyanien véres verítékkel akarod az ellenkezőjét bebizonyítani... -
Dehogy kell neki fikázni. Csak tudomásul kell venni, hogy nincs olyan autó ami mindenben jobb. Ezt megpróbálni kihozni véres verítékkel a többi topikban látottakhoz hasonló vicces dolgokat szül. -
Én csak azt nem értem, hogy ez miért zavar téged?
Aki megszállottja egy márkának, jóhogy nem fogja fikázni, de ezen vitázni taljességgel felesleged, mivel itt már nem a kocsikról van szó, hanem Daniel T VS. BORG meccs megy egy ideje...
Na mind1, ez az én véleményem... -
Borg #4914 Durván nyomja, mi? :) -
szenzációs:D -
Ember, neked egy fajta autó létezik: a benzines Honda. Mindenáron mindenhol azt próbálod kihozni jobbnak, minden területen. Ne nevettess már. Semmi mást nem vagy hajlandó elismerni, legyenek azok az újgenerációs dízelek, vagy bármi más. Nemrég azt akartad bebizonyítani, hogy a legjobban elsőkerekes autóval lehet driftelni, emlékszel még? Ugyanmár. Komolytalan vagy.
Menj egy kört a Civiceddel, mutasd meg pár Suzukisnak ki a király és hűtsd le magad. -
hát....végülios valahol ott kéne lennie -
Hát én nem nagyon akarok belemenni ebbe, de az sztem is tény, hogy az RC-t, mint a legsportosabb 206-ost, a Type R-el kell összehasonlítani, vagy a GTi Golf-al, etc, etc... -
:D -
Borg #4908 Itt egyedül te próbálsz valamit bebizonyítani, ami a te téveszméidben született, szal a bizonyítási vágyat ne nagyon próbáld elterelni magadról. Én felsoroltam adatokat, míg te csak ökörségeket hajtogatsz egymás után.
Az is milyen érdekes, hogy most hirtelen a 2.2 140le dízel szerinted jobb kéne legyen, mint a 177le-s benzines 206RC, sőt, még egy kategóriába is tartoznak, lol. Nemkicsit káosz lehet a te fejedben...
Az meg méginkább szánalmas, hogy mivel más érvet nem tudsz felhozni a hülyeséged mellett, így csak újonnan kapható szalonautókra szűkited a kört :) Mert ugye a videoban lévő ITR is az volt. Csak bátran, igy tovább.
Ami viszont pofátlan, hogy minden hsz-ben megpróbálod egy újabb hülyeséggel elbagatelizálni az előzőt, mintha misem történt volna. De nagyon ügyesen próbálod úgy beállíani minden mondókádat úgy, mintha lenne benne akár csak egy cseppnyi igazság is. Közben semmi más, mint fröcsögés, fikázás, és fellengzés. Hajrá.
Aki meg a puszta tényekre kiváncsi: #4898. -
ohh de jókat nevetgélek itt..szeretek vitákat olvasni..na midnegy.
Nemtudok hozzászólni, mert még se a 206-hoz, sem az integrához nem volt szerencsém...
-
Hát igen. Kicsit másról szól ott a dolog(kinek kell ott bizonygatni?), de vészélyes állatfaj. -
hát igen de a BMW-s sem az a fajta akit félteni kell -
ilyenkor merev vagy?:) -
Az a baj, hogy nem jut elég gyakran eszembe, hogy egy Civic tulajdonossal vitázok... rengeteg mindent megmagyaráz. Főleg azt az örökös bizonyítási vágyat ami őket jellemzi a közlekedésben is. Mennyire jókat mosolygok és intek, hogy "menj barátom, tiéd a világ". -
Jajjjjj, tudom, most jön majd, hogy a Civic 2.2 Sport csak 140 lóerős! Ki nem szarja le? Ha ebből a 2.2 Sport verzióból ennyit hoztak ki, akkor ez van. Sokkal többet tudna a motor, de a Civic Sport -ot barátom elpicsázza a 206Rc. A Type-R -t nyilván nem fogja, de az még nincsen, így nem tudtam figyelembe venni.
Az az elképesztően szánalmas, hogy szerinted az az egy kategória, ha 2 autó ugyanannyi lóerős, súlyú,lökettérfogatú és ugyanolyan típusú üzemanyaggal megy. Márpedig barátom, ez rohadtul nem igaz. -
Ja, a Civic 2.2 Sport sem? Hol röhögjelek körbe?
Akkor is átüvöltesz a lámpás gyosulás után, ha kikapsz mint a picsa könnyesz szemmel, remegő hanggal, hogy: "De nem is egy kategóriaaaaa!!"
Ha nem beszélsz olyan lekicsinylően a 206 Rc -ről, akkor nem kapod ezt. De mivel már megint hihetetlen nagy volt a szád bebizonyítottam neked, hogy ma egyetlen olyan Hondát kapsz meg magyarországon a szalonban ami le tudná verni pl lámpánál. Tehát lehet, hogy egy vicc a 206Rc, de ez még kínosabb a Hondákra nézve. Ja tudom! Nem ugyanaz a kategória! LOL!!! -
Borg #4900 Az általad felsorolt autók közül egyik sem a 206RC kategóriája. De kértelek, hogy ne reagálj, főleg ne további baromságokkal. -
Menjél fel barátom a Honda.hu ra és nézegesd. Amerikai, Japán és egyéb piacokat nem néztem. Azt vettem figyelembe, hogy ha holnap bemész és megveszed itthon valamelyik Hondát akkor melyik típussal nem aláz be a hülyegyerek a lámpánál a 206RC -vel. Egyetlen ilyen típus van S2000. Civic 2.2 Sporttól kezdve az Accord 2.4 Type-S -el is szarban maradsz, kár itt az 1.4 City meg a hasonló példák.
Mindezt a #4879 -es kommented miatt kaptad.
De. Reagálok. Ugyan olyan veled beszélni mint sajtreszelővel maszturbálni, de kell ez neked, hátha kevesebb hasonló kommentet eresztesz meg a hatalmas elvakultásgfelhőből.
-
Borg #4898 Egyébként ezt nem értem minek irtad.
Integra (1.8 190LE)
0-100 -> 6.7s
80-120 5.ben -> 10.4
206RC
0-100 -> 7.6s
80-120 5.ben -> 10.7
Arról meg csak félve írok, hogy a pözsó fórumok szerint még 4-ben sem tudják 11s alá vinni ezt a gyári adatot, míg az Integránál 4-ben ugyanez 8s, de ez gondolom úgysem mérvadó... Ellenben az mérvadó, hogy az RC-vel összehasonlítani a ma kapható Hondákat, gondolom hogy Cityt meg a Civicet az 1.4-es motorjukkal simán elveri, de még valszeg az 1.8-ast is, ami ugye 140LE-s, míg a pözsó 2 literese mennyi is? Na ugye. Mintha egymás kategóriájába lennének pozicionálva. Na és mi van a 7gen CTR-el (2.0 200LE), ami ugyanabba a piaci szegmensbe szánt ahova a 206RC (2.0 177LE)?
CTR
0-100 -> 6.8s
80-120 -> 4/5/6-ban 7/8.6/11.4s
Szal ennyit a béna összehasonlításaidról... (ugyebár én is csak adatokat néztem meg...)
De nem, inkább ne reagálj ezekre. Mindannyiunk érdekében :) -
:D barmok -
ezt nézzétek meg!! -
jó film lesz, én biztos megfogom nézni. -
Hátttőőő... Inkább bátor mint profi. :D -
tegnap moziban láttam a Tokio Drift előzetesét
hidd el tudnak még villantani ;) -
NA. ez az igazi drift:DDDDDDDDDDDD
a japánok elbújhatnak:D -
pedig még ezzel a 832 lovas Ford-al is össze lehetett vona hasonlítani:)
GT -
:D -
Hehe, nehogy már egy M6-ossal hasonlítsuk össze :) Meg úgy egyáltalán :) A Honda maradjon csak a versenytársai mellett az összehasonlításban. Különben nagyon csúnyán el lesz porolva a kis pörgős csodamotor :D