40647
.
  • Borg
    Ez a felirat egyik alkatrészemen sem szerepel.
  • DanielT
    Ahham, de szeretném azokat hallani, amiken nem a "Made in Japan by Honda" felirat szerepel :PPP

szerk: Tehát ami nem volt rajta amikor kigördült a szalonból, hogy egészen egyértelmű legyek :)
  • Borg
    Az én civicemen minden alkatrészt gyárban gyártottak.
  • desigo
  • DanielT
    Na inkább azt soroljad milyen tuning van a Civiceden :D MINDEN számít ami nem gyári!
  • ZsirosKenyer
    nálunk meg minden kis 18 éves pöcs Golf I-III -mal nyomja, én meg attól hányok. Meg a 323-as BMW-től amit 700ezerért megkapsz, és azthiszed te vagy a fasza mert bömösöd van.

Amúgymeg gondolom amerikában is azért népszerű a honda, mivel jó olcsón hozzá lehet jutni, ahhoz képest meg ötös autó (jól megy, nem eszik sokat, és ráadásul nem is csúnya). Szóval ne a hondáktól kapj hányingert hanem a gyér emberektől.
  • Borg
    Ilyen tesztet én is irjak neked gyorsan? kb 5 perc js-ben.
    1. BMW-s vagy?
    igen/nem
    igen -> buzi bmw-s vagy
    nem -> buzi riceboy vagy.

Csodálatosan igényes, és értelmes a téma :)
  • Borg
    Kerestem nektek pár gyönyörű BMW-t :) Példaértékű tagjai a nemes BMW-s társadalomnak.

• DanielT
    Ennél jobban talán nem lehetett volna elbaszni ezt a kocsit... elképesztően igénytelen és ocsmány.
  • DanielT
    #5141 Töltsd már ki, de szigorúan őszintén :DD
  • Borg
    Undorítóan néz ki, mit kéne még tudni róla?
  • FOXX supreme
    uhh 40 hozzászólás, hát vannak érdekes képek:)
  • CSOCSO
    nem.. itt kifejezetten arrol volt szo hogy lassan hanyok a hondaktol mert mindenkinek az van es meg tuningljak oket majd hagyjak elrohadni a kocsiaikat
  • Zetorg
    golyóálló üvegű autókra szoktak ilyen keretet rakni az ablak köré :))
  • streeter
    Ez viszont egész jó. AZon kívül hogy disel semmit nem tudok róla :D

• streeter
    Erre felén Szeged környékén ugyan ez megy csak E30-as BMW-kel. Már majdnem széthullik az egész de nyomja neki. Meg rajta van valami sportdob meg meg van kókányolva a kipufogórendszer hogy nagy hangja legyen és mindenki felfigyeljen rá. Haverral mindig nevetjük amikor már 3km-ről haljuk a kocsi hangját és 5 perc múlva amikor elmegy előttünk akkor megy kb 30-al és túráztatja a szarját. Amikor meg elkezd gyorsítani akkor mégjobban ordít meg rezonál minden és alig gyorsul.
    Van még itt egy 2.0-es 16szelep Vectra ami még elmenne de amikor azt tuningnak nevezi, hogy 20-ér megveszi rá az alu spoilert meg 500Ft-ért a Lidl-be a króm matricákat és teleragasztgatja a kocsit.
    Ez a vectra csak ekkor még nem volt rajta az alu szárny:

Ez meg itt lakik a szomszédomba de ebbe legalább 2.3-as soros 6-os motor van. Ennek jó hangja van.

Há ez meg no comment:

Az a spoiler hátul.....
  • DanielT
    Rizsrakéta fikázásról lehetne inkább beszélni :)
  • hali
    átment a topik hondafikázásba?
  • DanielT
  • CSOCSO
    jooolvan....
  • hali
    fétis
  • DanielT
    LOÁL :DD:D:D:D: Ezt már nem mossa le rólad semmi :D
  • CSOCSO
    nahjolvan.. leptem
  • DanielT
  • CSOCSO
    window tint miatt lettem borderline riceboy?
  • DanielT
    Ennél butább pofájú autó szerintem nem létezik :D Röhögnöm kell, ha csak ránézek a kis disznó orrára :D
  • CSOCSO

• DanielT
    Überszánalmas szarhalmazok :))

Mennyire vagy Rizsrakéta-gyerek teszt!

Eredményem: :DDD
  • CSOCSO

nah.. ekuszom majdnem ilyen autokkal maszkalnak. de festes helyett inkabb zorgo kipufogot vesznek...

persze a zorgo kipufogot ugy kell erteni hogy recseg ropog tehat nem szepen szol hanem hanyadek modon recseg
  • CSOCSO
  • CSOCSO
  • bertino
    ilyenekre példa itt is sok van, persze nem csak Hondákból
  • CSOCSO

spoilerekre volt mani.. meg felrakatni is ero meg ido de lefestetni mar nem..
  • CSOCSO
    ez meg ertelmesen nez ki
  • CSOCSO
    kedvencem akik igy jarkalnak:
  • DanielT
  • CSOCSO

• CSOCSO

• CSOCSO
    nah.. ez valahogy meg ki is nez...
  • bertino
    hát ez télleg no comment :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::DdDDD: