40647
.
-
Borg #5168 Ez a felirat egyik alkatrészemen sem szerepel. -
Ahham, de szeretném azokat hallani, amiken nem a "Made in Japan by Honda" felirat szerepel :PPP
szerk: Tehát ami nem volt rajta amikor kigördült a szalonból, hogy egészen egyértelmű legyek :) -
Borg #5166 Az én civicemen minden alkatrészt gyárban gyártottak. -

-
Na inkább azt soroljad milyen tuning van a Civiceden :D MINDEN számít ami nem gyári! -
ZsirosKenyer #5163 nálunk meg minden kis 18 éves pöcs Golf I-III -mal nyomja, én meg attól hányok. Meg a 323-as BMW-től amit 700ezerért megkapsz, és azthiszed te vagy a fasza mert bömösöd van.
Amúgymeg gondolom amerikában is azért népszerű a honda, mivel jó olcsón hozzá lehet jutni, ahhoz képest meg ötös autó (jól megy, nem eszik sokat, és ráadásul nem is csúnya). Szóval ne a hondáktól kapj hányingert hanem a gyér emberektől. -
Borg #5162 Ilyen tesztet én is irjak neked gyorsan? kb 5 perc js-ben.
1. BMW-s vagy?
igen/nem
igen -> buzi bmw-s vagy
nem -> buzi riceboy vagy.
Csodálatosan igényes, és értelmes a téma :) -
Borg #5161 Kerestem nektek pár gyönyörű BMW-t :) Példaértékű tagjai a nemes BMW-s társadalomnak.
-
Ennél jobban talán nem lehetett volna elbaszni ezt a kocsit... elképesztően igénytelen és ocsmány. -
#5141 Töltsd már ki, de szigorúan őszintén :DD -
Borg #5158 Undorítóan néz ki, mit kéne még tudni róla? -
uhh 40 hozzászólás, hát vannak érdekes képek:) -
nem.. itt kifejezetten arrol volt szo hogy lassan hanyok a hondaktol mert mindenkinek az van es meg tuningljak oket majd hagyjak elrohadni a kocsiaikat -
golyóálló üvegű autókra szoktak ilyen keretet rakni az ablak köré :)) -
Ez viszont egész jó. AZon kívül hogy disel semmit nem tudok róla :D
-
Erre felén Szeged környékén ugyan ez megy csak E30-as BMW-kel. Már majdnem széthullik az egész de nyomja neki. Meg rajta van valami sportdob meg meg van kókányolva a kipufogórendszer hogy nagy hangja legyen és mindenki felfigyeljen rá. Haverral mindig nevetjük amikor már 3km-ről haljuk a kocsi hangját és 5 perc múlva amikor elmegy előttünk akkor megy kb 30-al és túráztatja a szarját. Amikor meg elkezd gyorsítani akkor mégjobban ordít meg rezonál minden és alig gyorsul.
Van még itt egy 2.0-es 16szelep Vectra ami még elmenne de amikor azt tuningnak nevezi, hogy 20-ér megveszi rá az alu spoilert meg 500Ft-ért a Lidl-be a króm matricákat és teleragasztgatja a kocsit.
Ez a vectra csak ekkor még nem volt rajta az alu szárny:
Ez meg itt lakik a szomszédomba de ebbe legalább 2.3-as soros 6-os motor van. Ennek jó hangja van.
Há ez meg no comment:
Az a spoiler hátul..... -
Rizsrakéta fikázásról lehetne inkább beszélni :) -
átment a topik hondafikázásba? -
-
jooolvan.... -
fétis -
LOÁL :DD:D:D:D: Ezt már nem mossa le rólad semmi :D -
nahjolvan.. leptem -
-
window tint miatt lettem borderline riceboy? -
Ennél butább pofájú autó szerintem nem létezik :D Röhögnöm kell, ha csak ránézek a kis disznó orrára :D
-
-
Überszánalmas szarhalmazok :))
Mennyire vagy Rizsrakéta-gyerek teszt!
Eredményem: :DDD
-
nah.. ekuszom majdnem ilyen autokkal maszkalnak. de festes helyett inkabb zorgo kipufogot vesznek...
persze a zorgo kipufogot ugy kell erteni hogy recseg ropog tehat nem szepen szol hanem hanyadek modon recseg -
-
-
ilyenekre példa itt is sok van, persze nem csak Hondákból -
spoilerekre volt mani.. meg felrakatni is ero meg ido de lefestetni mar nem..
-
ez meg ertelmesen nez ki
-
kedvencem akik igy jarkalnak:
-
-
-
-
nah.. ez valahogy meg ki is nez... -
hát ez télleg no comment :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::DdDDD:

ez meg ertelmesen nez ki