40647
.
-
van benne a craft..:) -
Borg #5207 5gen vs evo :) -
-
V8 powa..:) 
-
-
Borg #5203 Ford T Modell kicsit másképp :) -
Szimplán arra jo a "trombita" hogy a szemből érkező hideg levegőt szivja be a turbó nagyobb mértékben és ne a motor felől érkező meleg levegőt. -
hogy a fölötte lévő képen nincs semmi??? ott van a "trombita":)
A fehér civic szép #5200...
-
Borg #5200 -
jah, többet mint légszűrővel.
a fölötte levő képen meg nincs semmi...szal a trombita csak valami szar design elem lehet
-
Gondolom így joval több levegőt tud beszívni :P -
miért jó az a trombita a légszűrő helyére? :) -
jézus... -
elhiszem:) -
a kép egy DVDből van, fel is pörgetik, elég durva szívóhangja van -
az enyém csak 700:( :D -
-
Supra engine....
-
Van eladó régi újságom is ha kell:) -
Borg #5189 Bár úgy értelmezed ahogy szerinted helyes, ez logikusan ott és arra a versenyre vonatkozott, amiről a videók készültek :) -
"his heres a Honda Accord, the second best car designed for drifting."
ahamm
-
Szintén:) :D -
Borg #5186 nc... -
Majd ha lesz jogsim is, akkor lesz kocsim. Addig elég amit az újságokban olvasok róluk. (nagyon sokat megveszek ám) -
Borg #5184 Akkor már értem, miért van ennyire erőltetett stílusod azokkal szemben, akiknek van is vmilyen autójuk. -
BKV bérletem van, de jó a fogaskerekűre is és kedvezménnyel vehetek közigazgatási határon belül vonatjegyet vele. -
Nos, biztosan csak viccből tartja behúzva a belső felvételeken jobb kézzel. -
Borg #5181 Biztos azért porzik az út a szélén Ahmed szemébe, mert a kéziféktől pörög a hátsókerék. Igen.
Meg amikor 50m-t megy előre kilinccsel, az is biztos a kéziféktől van :DDD Ez megint egy új fizikai elméleted, mint amikor a nyomaték gyorsította az autót. Mostmár a kézifékmeghajtású autó oldalazni is tud! :D
Neked egyébként BMW-d van? Vagy csak a bicajodra fel van ekkora szád? -
Én ezen a videón nem látok driftelést. Csak annyit látok hogy hülyegyerekek egy széles aszfalton rángatják a kéziféket és csóválják a kocsit. Apicsába! Ezek szerint tudok driftelni!!!
Wohohohooooooo! Irány a parkoló! Útközben beugrok a Boombastik boltba néhány matricáért, sportlégszűrőért meg spoilerért, remélem hagytál még belőle :DDD -
Borg #5179 Imhotepék egy amcsi accorddal driftelnek :) -
na valami profi tuningot már, ne ilyen, "pistike össze-vissza csinálja a pincébe" kategóriát már...pls! -
JA meg látom sokan szeretik itt a vidéki kokány tuningot :D -
Pfujj de undormány az utóbbi 100 hozzászólásban lévő autók :D -
Aha. Szerintem elég jól érthető és egyértelmű kérdés volt. A válasz minőségével viszont egyetértek. -
Borg #5174 Vedd úgy, hogy hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni. -
Ez így van, de az irányzat elindult valahonnan ami miatt megszületett a Rice-rocket kategória :D -
ok de így bármely márkából lehetne ilyen szennyeket betenni ide és akkor azon rötyögne mindenki... részemről ennyi pont! -
#5152 Mint olvashatod, részemről nem volt márkára kihegyezve :)
Sőt, egyik márkával sincs bajom, inkább az irányzattal és annak torz végtermékeivel.
-
Hű de jó Honda szapuló party volt itt, jó hogy nem voltam itt!! 
-
Vegyem úgy, hogy nem szeretnél erre a kérdésre őszintén válaszolni? :)