40647
.
  • streeter
    De gondolom akik manapság járkálnak ilyenekkel az utcán azok életükbe nem voltak versenypályán max közelről látták. Annak van értelme max amiket Transportereken vagy Sprintereken látok, hogy az egész motorháztetőn van ilyen bőr.
  • Borg
    Alapvetően arra találták ki, hogy amikor a félig utcai, félig pályaautóját kiviszi a ringre a gazdaggyerek, akkor ne bassza le a millás fényezést két kör alatt az előtte menő autó kőfelverődése.
    Persze van akiben lakozik ekkora izlésficam, hogy utcára is fenthagyja, csakmert véd :)
  • M@TriX
    igen-igen, ez kőfelverődésre és bogár ellen van, de nekem sem tetszik, szép kocsikat ilyenekkel elbarmolnak, dehát az ő dolguk, van akinek ez tetszik...
  • FOXX supreme
    nekem tetszik!
  • Borg
    Csak kár hogy csúnya maga az autó...
  • desigo
    2.6 lol
  • FOXX supreme
    Camaro ZL1, V8-as, 9300 cm3, 800 Le, 930 Nm, 0-100-ra 2.6 alatt...és 340-es gumik hátul:)

• FOXX supreme
    hát igen, ma már nincsenek ilyenek, mert biztonság így meg úgy...meg a szabályzatok...
  • DanielT
    Igy van, turbóval a határ a csillagos ég! Annak idején Forma 1-ben az 1.5 literes motorokat simán felhúzták 1200-1300 lóerőre időmérő futamokra.
  • FOXX supreme
    Egyik magazinban olvastam, hogy a lancia delta rally változatát 600 lovas, 1.6-os benzines motor hajtotta. (persze turbós)

• FOXX supreme
    jó a színe:)

• FOXX supreme
    Új hamman tuning:

• FOXX supreme
    ott van, az ebay-en rengeteg jó kocsit lehet venni.
  • desigo
    Nagyon szép!
  • Borg
    ebay: Acura NSX Turbo :)
    Nem egy kispályás darab, de az ára sem...
  • MikX
    Hátda akkor borítsa be az egész autót ennyi erővel... :P
    Nagyon ocsmány, ez kb annyira szép, mindt a tankmatrica, vagy a No Fear :D
    Esetleg azt is csinálják, hogy az egész fényezést egy fóliával vonják be, bár ez nem elsősorban a kőfelverődsés ellen van, de legalább nem látszik :D
  • ZsirosKenyer
    máshol is, de a leggyakrabban a motorháztető alsó részét kínozzák kavicsok, a bogarakról nem is beszélve..

Az én szélvédőmön is egyre nagyobb a repedés. Egészen kicsikéről indult, de lassan már szó szerint kettéreped az egész
  • bertino
    kőfelverődés ?
    hát ha télleg így van, tök felesleges, mert a kő máshol is elkapja a kocsi elejét...
    egy ismerősöm a szélvédőjét cserélte egy felverődött kő miatt...
  • ZsirosKenyer
    az egy "kőfelverődés-gátló" bőr cucc..sztem szarul néz ki bár sokan verik rá magukat.
  • Mentol
    Na, hát ez az!
  • bertino
    takaró ?
    he ?
    mi a rákot takar ott ?
  • Mentol
    Arra a fekete részre gondolsz? Az egy takaró, amit ráhúznak az autó elejére. Szerintem randa, és nem is nagyon látom értelmét...
  • bertino
    második képen!
    a motorháztető első része miért van megvágva és miért jó, hogy felnyitható(?) ?
    mi célt szolgál ?
    sok autón láttam így és már meg akartam kérdezni, mert nemtom egyáltalán
  • Borg
    "azért mert vannak gány emberek sztem nem kell lehúzni egy egész autótípust."

A Hondával is ugyanezt csinálják, ez természetes jelenség. Általánosítani mindig a legkönnyebb.
    A BMW-sek meg ugye csupa nagydarab, seggig érő homlokú, IQ-0 emberek :)
  • M@TriX
    inkább PS...

amúgy kicsit hozzászólva a Calivitához. egy haveromnak Calija van, de én komolyan ledöbbentem, amikor kipróbáltam, hogy a 90-es évek elején hogyan tudtak ilyen jó autót összehozni.

tudom van sok szar, tankmatricás, lestrapált, lógóküszöbléces Calibra, de szerintem azért mert vannak gány emberek sztem nem kell lehúzni egy egész autótípust. A 406 nekem is tetszik, mondjuk nekem mind a 2 típus bejön.
    persze akinek nem tetszik sehogysem a Calibra az is elfogadható, csak a tisztánlátás kedvéért tépem a számat :)

pár sztem szép Cali a tljesség igénye nélkül.

• CSOCSO
    de ugyan az nagyjabol.. tehat kifele kell nyiutni majd felfele.. de ez nem 60 hanem 90 fokban nyillik es allitolag erosebb is.
  • Zetorg
    ez nem render?
    mondjuk az a felni nagyot üt :)
  • DanielT
    Jah. Olyan ocsmány mint a bűn.
  • modellmaker
    ezt a piros 406-t hanyagoljuk már.. PS..
  • FOXX supreme

• Mentol
    Ilyeneket ne állíts, amíg nem tudod bizonyítani!
    Amúgy:
    - naná, hogy nem egy árkategória. Az egyik 10 évvel korábbi konstrukció, mint a másik
    - honnan veszitek, hogy persze hogy nem egy minőségi kategória?
    - belső felszereltség? Mi az, amiben mondjuk a 406C több, mint a Cali?

Összehasonlításképp:

• MikX
    És akkor ez nem ien gagyi-ultraszánalmas minőségű, amit kifelé is lehet nyitni?
    Mert ahogy így nézem, az a zsanér ott az csak felfelé nyílik...
  • CSOCSO
    ja es 1000 dodoert nem is draga
  • CSOCSO
    GT factory kihozta az uj lambo ajtokat.. 60 helyett 90% ban nyilik fel es joval erosebb mint a regiek...

• CSOCSO
    jajj... allatul nez ki!
  • DanielT
    Egymás mellé rakva a 2 kocsit, 100-ból legalább 95-nek a 406 Coupe tetszene jobban és valóban nem is egy minőségi kategória.
  • DannyL
    Ízlések és pofonok, nekem a 406 coupe tetszik jobban, és azért nem egy kategóriában mozognak ők a Calibrával, árban sem, meg ami benne van abba se.
  • DannyL
    Hát ha arra gondolsz, hogy kinyalnánk mint Micimackó a mézesbödönt, akkor a válaszom igen. :)
  • Mentol
    Dehogy sértés! Sőőt! SZERINTEM a Calibra rendkívűl jól sikerült autó, és itt nem a motorizáltságára gondolok(habár 2.0T 204LE 1989-ben...), hanem a külső megjelenésére.
    Amit beszúrtál, az - SZVSZ - próbál hasonlítani a Calira, de még nem éri el annak szintjét (lámpák, tetővonal íve, stb.). Épp ezért tetszik is nagyon (egy időben majdnem ilyet vettem).
  • Crazygirl
    gondolom sokan lennetek most a szélvédő helyeben, ugyi?