40647
.
-
Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben
erről lekéstem!:D -
hát igen katonai tervezés.... -
ha már használtautó.hu, jelenleg az odlalról én ezt választanám, igényes gép ;)
parkolóhely meg nem probléma ügye...
17milla -
Borg #5565 Ez meg egy stock homevideo, csak az összehasonlítás kedvéért :D -
Borg #5564 [URL=http://users.atw.hu/batkaweb/videok/Egyeb_HONDAS_videok/painel-vti-jun_191.wmv]b+ a JUN Civic
[/URL]
Mekkora már amikor 5k-nál vált a VTEC :DDD -
Engem el ne vigyenek inkább én vezetném azt a kocsit :D Úgy nem élmény ha csak ülsz valaki mellett az meg tapossa. Én akarom taposni!!! :D:D -
uff engem is vigyenek egy kööööört a kocsival ?? ! :D -
-
"eredeti":DDDDDDDDDD
mi mi lenne?:D
-
miért? -
Szép ez a "Ferrari" 
-
Borg #5557 Mekkora barmok vannak... ilyennek nemhogy autót, személyit se adnék. -
Nálam pedig még nem jött be a kép, csak a szövegedet olvastam és és a kommentszámot néztem amiből tudtam, hogy Subaru lesz :)) -
ték:)
-
pöpec oldal
-
Na EZ az. Ezeket is érdemes megnézni. -
Köszönjük!!! 

Ennyi király képet. Eddig 6 albumot néztem meg de.....ezek nagyon minőségi képek. Asszem jópárat lefogok húzni innen :D
Legutoljára egy Corvettről láttam ennyi jó képet. -
Borg #5551 mazsolázzatok -
Borg #5550 Nem, mert az belenyomódik, beleragad a puha gumiba :) -
Akkor elég könnyű lehet a kocsi. Seriouswheels-en 3042 lbs írnak súlyra, de az hány kg? 1400-1500kb?? Ennyi súly mellett a 605ló szépen viszi a kocsit :D -
teljesen carbon az egész...kerámia fékekkel -
hátt ezzel szerintem még azt is megérzed ha búzaszemeken mész át... -
Ez a carbon textura arra akar utalni hogy a kocsi váza carbonból van/lesz? -
Borg #5545
-
nemtudom mert ilyet még nem láttam, de a technika nagyon ott van... -
Ez nem felfüggesztés hanem oldalfüggesztés. :))) -
Carrera GT....
-
Camaro, 11 literes alu V8-as, 800 LE, nm nincs leírva, de sztem elég..:)
+ nitro:)
-
2007-es porsche carrera Gt.... a felfüggesztést nézzétek!!!!
-
Mentol #5539 Szerintem is jól néz ki. Végre van egy kis fantázia a Mercikben(najó, az SL, SLR is fasza). -
bömös -
Öreg, de azért még vonszolja magát :D
A vröld fászteszt kár természetesen bullshit. -
hát nekem ez az autó megjelenésbe végképp leírta magát... vmeik nap láttam egyet itt a környéken, számomra borzadály... -
amúgy jól néz ki, van egy ív az oldalába, ami formát ad neki, csak az oldalsó ablakok a kicsik....amúgy itt is szokott szaladgálni egy sima kivitel, sztem egész formás. -
360-an a vége, és 1300 nm... 

-
Szépnek éppen nem nevezném(legalábbis nekem nem tetszik az alap utcai, ezzel a spoilerkittel már jobb), de a technikája lenyűgöző. -
cíp -
Autó
Az átépített Mercedes CLS csúcssebessége 362,4 km/h, és ezzel hivatalosan a legnagyobb sebességre képes megvásárolható szedán ezen a bolygón.
Galéria - kattintson a képre
A Rocketbe az S600-as turbófeltöltős V12-es motorjának átalakított, 6,2 literes hengerűrtartalmú, 730 lóerős változatát szerelik. Ezzel a motorral, amely megfelel az Euro4 károsanyag-kibocsátási szabványnak is, a CLS 4 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, 10,5 másodperccel az indulás után már 200 km/h-val száguldhat az autó, és a 300-as tempó elérése is csupán 29,5 másodpercet vesz igénybe. Mindezt ráadásul úgy, hogy a sofőrnek csak a gázpedált kell tövig taposnia, a váltásokat a motor 1320 Nm-es nyomatékát is könnyedén viselő ötsebességes automata végzi. A szériaváltozattal nem reprodukálható a Brabus által az olasz Nardo versenypályán felállított rekord, mivel az eladásra szánt autók végsebességét biztonsági okokból 350 km/h-ra korlátozták, de a leendő vásárlók valószínűleg így sem panaszkodnak majd, hogy lassú a Rocket.
Galéria - kattintson a képre
Ekkora sebességnél persze már nem elegendő a gyári fékrendszer és futómű, így a Brabus tervezői új alkatrészeket készítettek a villámgyors Mercedes számára. Az első féktárcsák 375 mm átmérőjűek, kerámiából készülnek, és 12 dugattyús féknyergekkel működnek együtt. Hátra belső hűtésű, 355 mm átmérőjű acél féktárcsák jutottak, hatdugattyús féknyergekkel. A kerekek szintén nem mindennapiak: a 19 hüvelykes, egyrészes könnyűfém felnikre előre 255/35-ös, hátulra pedig 285/30-as Yokohama Advan gumik kerültek, amelyek még a sikeres rekordkísérletkor fellépő hatalmas terhelést is zokszó nélkül kibírták.
A Brabus Rocket a legek autója, szinte minden megtalálható benne, amit egy villámgyors túrakocsitól manapság elvárhatunk, de mindennek ára van. A német tuningcég 348 ezer eurót, azaz átszámítva több mint 97 millió forintot kér a típusért, ami még akkor is túl soknak tűnik, ha ebben az autóban a német autópályán is csak egy Koenigsegg vagy egy Bugatti Veyron lehet az ellenfelünk -
Borg #5530 Harci Kadett :D -
Borg #5529