40647
.
-
hallgasd meg ezt
mondjuk valószínű, hogy már láttad :) -
hangjábol itélve nem lehet benne sok minden... -
:ASD:ASD:AD::AD:ASD:A: -
de nem szeretem a ladát.....szánalmas -
a legkeményebb amikor a körforgalomban csapat és megállnak az autók:) -
mondjuk ha már Lada :)
mályinkai csapatás - Demuth Zoli
ért hozzá
szerk.: ha valaki tudja mi van a vasban, írja meg lécci -
-
lada:) katt
-
:) -
wow oO
lámpa lehetne nagyobb -
Borg #5598 nem romlik el -.- -
eddig még nem is figyeltem...:D:DD:D: tényleg hogy???:D
mindegy, persze vannak hibák, de ha megcsinálnák élőbe rendesen, sztem ütne:) -
Csak egy kérdés: Hogy nyílik a motorháztető??? -
ja, azt leszámítva, hogy a kiszélesítések nem jöttek össze szépre...
Nagyon mosottak, és elüt a szín egy picit
De összességében elég szép... -
tetszik
-
elég szép elképzelés sztem....
-
Szerintem fekete lyuk generátor vagy egy bifokális spirál injektum. -
:D -
Amire Te gondolsz az a FLuxus Kondenzátor. -
Inkább a kompresszor. Vagy a centrifugális-kompresszor a turbó? :D -
komoly kerdesek egyike -
ott kap levegőt a turbó. -
a vontatószemet oda lehet betekerni
-
Húha nem emlékszem pontosan talán Daewoo vagy Hyundai. -
Milyen kocsi volt? -
ja tegnap este láttam egy autót az volt a rendszáma, hogy LOL-001 :D Rögtön DanielT-re gondoltam, de nem BMW volt :D -
szép nagyon de mi az a lyuk az elején? -
-
Igazi hétvégi versenyautót építettek a puhánynak amúgy sem nevezhető sportkocsiból a Nissan európai műszaki központjának (NTCE) munkatársai. A 350Z GT-S elnevezésű gép fejlesztése afféle fusimunkának indult: a tervezést egy kis csapat kezdte el szórakozásból, munkaidő után, azzal a céllal, hogy egy olyan utcai használatra is alkalmas autót építsenek, amellyel a gazdája hétvégenként a klubversenyeken is eredményes lehet.
Kézenfekvő volt, hogy a 350Z típust válasszák a sportgép alapjául, hiszen korábban ugyanez a csapat dolgozott a Nissan kupé európai változatának kialakításán is. Az átalakításokhoz nagyrészt a Nissan gyári tuningcégétől, a NISMO-tól szerezték be az alkatrészeket, viszont a motor átalakítását saját maguk tervezték meg. A 3,5 literes V6-os egy svájci, Novidem márkájú mechanikus centrifugál-kompresszort kapott, így a teljesítménye 300-ról 382 lóerőre, a legnagyobb forgatónyomatéka pedig 353-ról 425 Nm-re növekedett. Így az autó egy másodperccel hamarabb, 4,8 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, mint a gyári 350Z.
Ráadásul a kipufogórendszer átalakításának és a kompresszor megfelelően hangolt megkerülő szelepének köszönhetően a GT-S állítólag még szebben is szól, mint az alapmodell. A futómű hangolása és az aerodinamikai beállítások már a Nissan anyagi támogatásával készültek. Az előbbit a Bilstein, az utóbbit pedig a Porsche-tuningjáról közismert Strosek szakembereinek segítségével végezték el.
Úgy néz ki, a GT-S projekt időközben többé-kevésbé hivatalossá vált. A változtatásokat csomagokba szervezték, így elméletileg külön-külön is forgalmazható lenne a motortuning-csomag, a futómű átalakításai, vagy a karosszéria módosított elemei, és bár a döntés még nem született meg, állítólag a Nissan európai részlege komolyan fontolgatja, hogy akár a tuningcsomagok formájában, akár kész autóként felvegye modellprogramjába a 350Z GT-S változatát.
-
rendszám : vas...:D -
szép nagyon....műkincs!:) -
ilyet lattam ma nagyjabol ilyen allapotban.
gyonyoru volt!
belul ugyan az a turkiz kekszinu borulesek meg fenyezes mint ami kivul volt.
minden megvolt benne semmi sem volt eltorve.. szal fasza volt -
még mondtam is magamban, hogy hogy lehet egy autónak ilyen ocsmány galytörője :D -
Ezt a Hummert láttam élőben az Andrássy útnál, és egy szűk utcában parkolt. Szóval megoldotta :D -
Akit érdekel, néha nézzen ve ide és mondja el a véleményét az autókról amik készülnek, mert kevesen vagyunk jelenleg, és ide hozzáértők járnak :D
Persze, ha vkit érdekel a téma. -
de jó dolguk van egyeseknek... -
Borg #5572 Ehhez még annyit, hogy a JUN szériában árulja 2500$-ért a B16A mocit, 220LE-vel :)
Ja, és mindezt turbó nélkül. -
-
akkor megyunk egyutt aztan mindegyikonknek meglesz az orome a kocsival szemben :P -
NSX-300-as rendszámú piros Honda de Ferrari néven...