40647
.
  • Zetorg
    hallgasd meg ezt
    mondjuk valószínű, hogy már láttad :)
  • Zetorg
    hangjábol itélve nem lehet benne sok minden...
  • bertino
    :ASD:ASD:AD::AD:ASD:A:
  • FOXX supreme
    de nem szeretem a ladát.....szánalmas
  • desigo
    a legkeményebb amikor a körforgalomban csapat és megállnak az autók:)
  • bertino
    mondjuk ha már Lada :)

mályinkai csapatás - Demuth Zoli

ért hozzá

szerk.: ha valaki tudja mi van a vasban, írja meg lécci
  • bertino
  • desigo
    lada:) katt

• FOXX supreme
    :)
  • bertino
    wow oO
    lámpa lehetne nagyobb
  • Borg
    nem romlik el -.-
  • FOXX supreme
    eddig még nem is figyeltem...:D:DD:D: tényleg hogy???:D

mindegy, persze vannak hibák, de ha megcsinálnák élőbe rendesen, sztem ütne:)
  • streeter
    Csak egy kérdés: Hogy nyílik a motorháztető???
  • MikX
    ja, azt leszámítva, hogy a kiszélesítések nem jöttek össze szépre...
    Nagyon mosottak, és elüt a szín egy picit
    De összességében elég szép...
  • DannyL
    tetszik
  • FOXX supreme
    elég szép elképzelés sztem....

• DannyL
    Szerintem fekete lyuk generátor vagy egy bifokális spirál injektum.
  • FOXX supreme
    :D
  • JGTC
    Amire Te gondolsz az a FLuxus Kondenzátor.
  • streeter
    Inkább a kompresszor. Vagy a centrifugális-kompresszor a turbó? :D
  • CSOCSO
    komoly kerdesek egyike
  • modellmaker
    ott kap levegőt a turbó.
  • JGTC
    a vontatószemet oda lehet betekerni
  • I.C.ram
    Húha nem emlékszem pontosan talán Daewoo vagy Hyundai.
  • desigo
    Milyen kocsi volt?
  • I.C.ram
    ja tegnap este láttam egy autót az volt a rendszáma, hogy LOL-001 :D Rögtön DanielT-re gondoltam, de nem BMW volt :D
  • desigo
    szép nagyon de mi az a lyuk az elején?
  • FOXX supreme
  • streeter
    Igazi hétvégi versenyautót építettek a puhánynak amúgy sem nevezhető sportkocsiból a Nissan európai műszaki központjának (NTCE) munkatársai. A 350Z GT-S elnevezésű gép fejlesztése afféle fusimunkának indult: a tervezést egy kis csapat kezdte el szórakozásból, munkaidő után, azzal a céllal, hogy egy olyan utcai használatra is alkalmas autót építsenek, amellyel a gazdája hétvégenként a klubversenyeken is eredményes lehet.

Kézenfekvő volt, hogy a 350Z típust válasszák a sportgép alapjául, hiszen korábban ugyanez a csapat dolgozott a Nissan kupé európai változatának kialakításán is. Az átalakításokhoz nagyrészt a Nissan gyári tuningcégétől, a NISMO-tól szerezték be az alkatrészeket, viszont a motor átalakítását saját maguk tervezték meg. A 3,5 literes V6-os egy svájci, Novidem márkájú mechanikus centrifugál-kompresszort kapott, így a teljesítménye 300-ról 382 lóerőre, a legnagyobb forgatónyomatéka pedig 353-ról 425 Nm-re növekedett. Így az autó egy másodperccel hamarabb, 4,8 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, mint a gyári 350Z.

Ráadásul a kipufogórendszer átalakításának és a kompresszor megfelelően hangolt megkerülő szelepének köszönhetően a GT-S állítólag még szebben is szól, mint az alapmodell. A futómű hangolása és az aerodinamikai beállítások már a Nissan anyagi támogatásával készültek. Az előbbit a Bilstein, az utóbbit pedig a Porsche-tuningjáról közismert Strosek szakembereinek segítségével végezték el.

Úgy néz ki, a GT-S projekt időközben többé-kevésbé hivatalossá vált. A változtatásokat csomagokba szervezték, így elméletileg külön-külön is forgalmazható lenne a motortuning-csomag, a futómű átalakításai, vagy a karosszéria módosított elemei, és bár a döntés még nem született meg, állítólag a Nissan európai részlege komolyan fontolgatja, hogy akár a tuningcsomagok formájában, akár kész autóként felvegye modellprogramjába a 350Z GT-S változatát.

• FOXX supreme
    rendszám : vas...:D
  • FOXX supreme
    szép nagyon....műkincs!:)
  • CSOCSO

ilyet lattam ma nagyjabol ilyen allapotban.
    gyonyoru volt!
    belul ugyan az a turkiz kekszinu borulesek meg fenyezes mint ami kivul volt.
    minden megvolt benne semmi sem volt eltorve.. szal fasza volt
  • I.C.ram
    még mondtam is magamban, hogy hogy lehet egy autónak ilyen ocsmány galytörője :D
  • I.C.ram
    Ezt a Hummert láttam élőben az Andrássy útnál, és egy szűk utcában parkolt. Szóval megoldotta :D
  • MikX
    Akit érdekel, néha nézzen ve ide és mondja el a véleményét az autókról amik készülnek, mert kevesen vagyunk jelenleg, és ide hozzáértők járnak :D
    Persze, ha vkit érdekel a téma.
  • FOXX supreme
    de jó dolguk van egyeseknek...
  • Borg
    Ehhez még annyit, hogy a JUN szériában árulja 2500$-ért a B16A mocit, 220LE-vel :)
    Ja, és mindezt turbó nélkül.
  • JGTC
  • Crazygirl
    akkor megyunk egyutt aztan mindegyikonknek meglesz az orome a kocsival szemben :P
  • desigo
    NSX-300-as rendszámú piros Honda de Ferrari néven...