40647
.
-
Én a Mustangból csak annyit hiányolok, hogy a nyomtávja lehetne kicsit szélesebb hamár wide body kit-et toltak rá. -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh ez a Mustang... 

IMADOOOOOOOM :) -
a mustangnak elmegy, mert ez limted edisön és más mint a hagyományos, a camaron meg hát...figy, sztem egész jól néz ki igaz, nem ez a megszokott az ilyen gépeknél. -
Csak nem a West Coast Customs csinálta őket. Jé! Pedig ők aztán csak olyat csinálnak ami sokaknak tetszik. Mert ők abból élnek hogy ezeket olyanra csinálják ami a gazdájának tetszik. És ami sokaknak tetszik az bizony jól áll nekik. Szerintem természetesen! -
Nekem tetszik! :) -
Egyébként tudjátok mi a legszomorúbb? Egy-két ember, nem nevezem meg őket, folyamatosan tolják a japán és német gépcsodákat és várják, hogy a nyálunkat kiverjük rájuk. Tudjátok mit, én akkor sem fogom azt mondani, hogy igen bazmeg ez az, ez kell nekem. Az oka egyszerű, mert nem az tetszik. Amikor meg meg merem mutatni ami tetszik, akkor ezek a hozzáértő google huszárok mást sem tudnak, csak vonultatni az adatokat és diagrammokat, hogy az pedig ami nekem tetszik az szar. Komolyan mondom mintha itt egyeseket az asztal körül kergetnének folyamatosan és mellé még egykék is lennének. ;) Próbáljunk már kicsit barátságosabbak lenni, mert kb. kezd olyan lenni itt a morál mint kint az utakon, olyan magyar fajta ki ha én nem. Peace! -
Borg #5962 Az amerikai autóknak szvsz nem áll jól a vékony gumi meg az ültetés. -
-
Véletlen se dícsérd, légyszi! ;) -
-
Borg #5958 Dícsérjük őket, mert 3 liter V6-ból ki tudtak hozni 191 lóerőt?:) -
Tudom, hogy már volt, ezt most csak neked, mert ilyen szépen szóltál a drágaszágokról! :)
-
Biztos hogy Peugeot volt? Igényes = francia? Ugyan már! Hova gondolsz? Itt mindenkit az asztal körül kergettek és minimum bömössel jár! ;)))
Ugye Zsírosdeszka? :D
Viccet félretéve, valóban vannak finom falatok 406-ból még kishazánkban is. És azért a 3.0 V6 menetteljesítményére se lehet panasz. -
hát szépen meglehet csinálni.... -
jó, akkor azt számítsd le belőle, mert tényleg zsír verda volt 
képem nincs :( -
Az egyszínű kristály hátsó lámpa és az igényesség már eleve kizárják egymást :DD -
én ma láttam egy olyan de olyan de olyan 406ost... ez az ujabb fajta széria volt (mondjuk ezüst színű volt az egész, de volt rajta minden mi szem-szájnak ingere...)
attól az ezüstös kristály lámpától kezdve első lökhárító és hátsó meg spoiler meg minden kutyafüle, igen csak igényesen megépített kaszni volt, 2x2es kipufogóval -

-
nekem tetszik -
ZsirosKenyer #5949 mustang japcsi stílusban? háááát.
Nem néz ki rosszul, bár a fekete lökhárító-toldatokat, hátsó légterelőt + a karbon motorháztetőket inkább meghagynám a japó autóknak.. -
Több mint 1000 :) -
-
elnézést hogy beraktam, de olyan szép kép:DDD
-
en most neztem egy supra bpu+ vs m6 ot... hat alig birta lenyomni az m6 a suprat.. -
under 10 es.. szep... hany lovas lehet?
800? tobb? -
ezert vannak a cat back cuccok.. ettol fuggetlenul az m3 nak egyedien csunya hangja van:D -
baráti szurkálás:D -
A gyári kipufogó meg kell feleljen az összes létező fos szabványnak zajkibocsájtás terén, ezért olyan amilyen. Elvileg a custom cuccoknak is meg kellene, de azok kicsit tágabban értelmezik a szabályokat, ezért szólnak durvábban.
A végére egy kis baráti szurkálás :) -
ZsirosKenyer #5940 ha engem kérdeztek a turbo hangját imádom a legjobban :P -
tudom tudom.. "nem is kene" "kellene a fasznak"
:D:D:D -
az elsovel volt igazan bajom.. a stockkal.. a tobbi tenyleg egesz jo. -
:D -
Így van. Egyértelműen szánalmas. Pföjj. -
szarok raja.. nekem nem kell bizonyitgatni.. csak annyit mondtam hogy nem tetszik.. szanalmas... -
Mutass olyat ami tetszik, ha ezek nem. -
sztem nem is olyan rossz.... -
egyszeruen csak nem tetszik ez a repedtfazek hang... -
:D -
Mégis milyen hangot adjon ki az a motor amit létezése óta minden évben a világ legjobbjának választanak minden évben? Nyilvánvalóan egy rakás szar :D -
ez is... a vegen lehet hallani azt a repedt fazek hangot.. nah azt hallottam utcan egy amugy gyonyoru M3 tol.,.. dehat ez a hang..szanalmas