40647
.
  • Borg
    Haha, és akkor te kontrázol itt DannyL-nek, mint a kirekesztés meg az előítélet fő szószólója :)
  • bertino
  • DanielT
    Mivan komplexuskirály, eddig bírtad ki, hogy ne böfögj be nekem valamit? BTW eszembe jutottál ma amikor elindult a parkolóból egy szakadt bordó Civic hatalmas gumicsikogással és akkora kipufogóval amibe a vézna tulajdonosa simán elfért volna.
  • ZsirosKenyer
    igen, és annak ellenére hogy egyesek hogy gyalázzák pl. szegény hondákat azzal hogy kettesben 7000-en pörgetve végigmennek 4szer egymás után kisvárosuk egyetlen hosszú egyenes utcáján, remekül bírják a terhelést. Ehhez képest -hogy az indulatokat szítsam:)- egy kis francia csodát Marcsika 3 hónap alatt kinyír, úgy hogy 2000-nél tovább nem pörgeti, mert ugye drága bele a lötty.

Szóval nem kétség hogy a használótól is függ a helyzet végkimenetele, de arányaiban a többi márka jobban teljesít. Ha gondolod nézz be a totalcar.hu/nepitelet rovataba is... érdemes!
  • Borg
    Repedezik a plafon lassan :)
  • DJ Bee18
    amúgy tényleg, a hátsó rész még használható valamire :DDD
  • DJ Bee18
    hülye amcsik... Máig nem értem náluk miért nem kötelező ilyen aláfutásgátló vasakkal körbevenni a pótkocsit, mint Európában.. Minden ráfutásos balesetnek ez a vége
  • DannyL
    Corvette hátsó lámpa eladó!

• DannyL
  • FOXX supreme
    :D
  • DanielT
    Az ilyennekkel annyit kell foglalkozni amennyit érdemelnek: a jobb(tetszés szerint bal) farpofa enyhe megemelése majd egy lágy szellentés kieresztése.
  • FOXX supreme
    én soha nem sajnálom le a másikat, nekünk van még egy suzuki(régi swift) is, hát nem a luxus merci kateg, de tökéletesen kiszolgál és annyit eszik hogy még belefér:)
  • FOXX supreme
    így okés ahogy van:)
  • DannyL
    Teljesen igazad van és nekem se ez a kedvenc programom, hogy másokat oktatok jómodorra, mindössze baromira szarul esik amikor egy monitorhuszár elmagyarázza nekem, hogy az autó ami 5 éve hibátlanul szolgál engem az egy szar, mert ő ezt olvasta a www.elkenyeztetetthulyegyerek.hu-n. Lehet, hogy ami nekem tetszik az nem a legjobb és nem a legmegbízhatóbb, de az tuti hogy nagyon szép formákat alkotnak a Peugeot-nál és azért a 206 pl. oktatta 3 évig a wrc mezőnyt. Úgyhogy lehet hogy mégsem olyan szar mégha több is velük a gond a mindennapokban. A jelszó a tolerancia lenne, és ez az ami itt egyeseknek hiányzik a génállományából.
  • MikX
    Hehe, hát jaja...
    Bár ienkor jön az, (tapasztalat) hogy, "de ha aládtennék mennél vele!"
    Hát könyörgöm persze, ha csak úgy hozzámvágnák, persze, de nem vennék, nagy különbség.
    Meg szerintem eleve egy baromság, hogy azon csatároznak emberek, hogy meik jobb autó. Ha és szeretek egy márkát, (tök mind1 hogy mien) valószínű, hogy nem fogom fikázni, de ami még lényeg, hogy másik márkát sem fikázok le.
    Pl eleve szánalmasak a Suzuki, meg VW meg mittomén mien lepisilős matricák, és társai...
  • DJ Bee18
    ezért nem kell lesajnálni a másikat, ő biztos pont úgy boldog vele. Más meg folyton béemvézik, amit meg én nem vennék soha, ha nyernék a lottón :)
  • FOXX supreme
    ez meg tényleg csúnya, de sztem a 67-es fastback-ok szépek...ami én is beraktam lejjebb...
  • FOXX supreme
    ehh elmegyek és egymás trokának ugranak...véleményem hogy kinek mi, persze akinek pözsója van az azt szereti, akinek hondája az arra esküszi el magát...fateromnak skodája van, sztem nagyon jó fasza kocsi, más meg úgy leköpködi mert az skoda...ez embrenként változik...a lambo meg cink.:)
  • DJ Bee18
    hát igen, valszeg ettől nem lesz csóró az ipse :DDD
  • DannyL
    lehet hogy nem az
  • bertino
    hát akkor kár érte, ennyi
  • DJ Skyline
    itt van
  • DanielT
    Eléggé az pedig.
  • DJ Skyline
    pedig az! mindjárt megkeresem
  • bertino
    kösz, meglesem
  • bertino
    ez nem tűnik valósnak :\
  • DannyL
    Ez a ciki! :D

• DanielT
    Beszólsz?
  • DannyL
    Talán ez az!
  • DannyL
    Szánalmas vagy!
  • DJ Bee18
    mi az hogy jogos? nemis szabad szeretni egy autót, ami SZERINTED megbízhatatlan és szar? igaza van, engem is idegesít néhány lenéző f*sz. Hidd el boldog ő is
  • DJ Bee18
    rajtam kívűl biztos sokan szeretik ezeket a szarokat :)

Aha, mert az agyontuningolt rízsrakéták 100e km-eket mennek hibátlanul...
  • Borg
    Hogy mik vannak :)
    Nembaj, nem nekem fáj, hogy pözsód van :)

Bár ez a fajta ignorancia minden autómárka rajongóinál megfigyelhető, csak ugye kérdés, hogy hol jogos :P
  • DannyL
    Te vagy a másik aki a pizza szintet nem éri el nálam! :)
  • DannyL
    Nem, valójában leszarom a statisztikákat, ha olvasnál is mielőtt válaszolsz, ezt tudnád. És most ne haragudj de nem látom több értelmét ennek, és nem szeretnék veled beszélgetni sem. Az a helyzet hogy megjött a pizzám és számomra ez nálad magasabb értéket képvisel. :D Szevasz!
  • bertino
    tud valaki mondani egy amerikai használt autó oldalt ?
    mint amilyen nálunk a hasznaltauto.hu
  • ZsirosKenyer
    én köszönöm szépen nagyon jól érzem magam a bőrömben :)

Ellenben benned látom egyre nagyobb a feszültség, lassan már komplexussá fejlődik a francia autók védelme. Honnan szabadult fel hirtelen ennyi stresszhormon? Talán zavarba ejtenek azok a statisztikák melyek szerint a francia autók az utolsó helyen vannak az európai autógyártásban?

ejj-ejj.
  • Borg
    Nem is csodálkoztam volna ha ezt danielT-nek írod, de neki? :) Csak tényeket közölt...
  • DannyL
    Valóban nem szép. :)
  • DannyL
    Pont erről beszéltem. Arrogáns vagy és nagyképű. Szar lehet magaddal együtt lenned! :)