40647
.
-
Borg #6088 Nem is erről volt szó. Csak ugye az arány a nem mindegy, hogy melyikből mennyi az a "nem mindegyik szar", meg a "nem mindegyik jó". -
megdől ez a MINDEN francia=szar elmélet.
Figy én azt hol mondtam, hogy mindegyik jó? Azt mondtam, hogy nem mindegyik szar. Nagy különbség! Ugyanúgy nem mindegyik Honda hibátlan. -
-
-
Jólvan haggyátok már a pözsókat békén.....na kinek mi. Aki eddig szerette a pözsót szeretni is fogja, aki meg eddig nem szerette az nem is fogja ezután se... -
Borg #6083 Csak az a kár, hogy amit most mondtál az is legalább akkora baromság. Ugyanis az, hogy neked jók voltak a pözsók (pl szerdait vettél), még nem dönt meg egy statisztikát, ami ugye nem 1 user tapasztalatai alapján születik. -
te még nem használtál francia autót, akkor ne verd a nyálad, és biztos nem 7000-ig forgatva jársz a kocsiddal... Egyszóval ez csak üres beszéd volt, ami semmire nem jó. Egyébként sok céges autó megfordult a családban (évi 80e km-rel), és ezek közül egy Passat meg egy Volvo járt állandóan szervízben, és pont a minden statisztikán, meg emberi elmékben hátul kullogó 2 db Laguna II-vel és Pug 307-tel nem volt gond, csak kötelező szervízek, pedig szét vannak hajtva. Úgyhogy megdől ez a minden francia=szar elmélet. És még mindig nem bírod felfogni, hogyha szted egy Frédi béni autó is az, attól még mindig szeretheti valaki, ha nem érdekel téged mit győzködöd, néha adatokkal, néha arrogáns üres beszéddel, ő azt szereti, kész. Ja és te most megállapítod monitorhuszárkám, hogy mivel a népítélet szerint rossz, akkor nem szabad szeretni, és hülye aki olyat vesz? NO COMMENT -
Borg #6081 Hasonlóan poénos kép :)
-
:DDD
-
énis maradok ott :D
Bár nem is kellenének echte oldalak, meg klikkek, vagy mittomén... ::D -
én is a semleges oldalon vagyok:) -
Hát ez minden volt, csak nem tolerancia, és DannyL-é is kb...
Bocsi, de ha itt toleranciáról beszélünk, tirátok miért nem vonatkozik? Nem akarok kötekedni, mivel senkivel semmi bajom itt, de a legtoleránsabb kb az lenne, ha rereagálnád, és nem szólnál mindenre, valaki legyen már annyival okosabb, hogy nem szól vissza...
Annyi mindenről lehetne itt beszélni, de mindíg ez megy... -
pffff -
Az amcsi civic szebb sztem is...Az európai kicsit ufósra sikerült:) -
Borg #6074 Ha állt a kamion, akkor simán lehetett ez 90 is. Vagy még kevesebb is. -
Szerintem ha 200fölött beledurransz tök mind1. Ez se 90-el ment a kamion alá az biztos. -
nice -
ZsirosKenyer #6071 megint egyezik az ízlésünk, nekem is inkább ez a verzió tetszik jobban. A másik is gyönyörű, csak már túlzottan is ufós :)
-
Borg #6070 Hogy mikor? Amikor majd megint japánból importálják ide :) Ami a kapitalizmusban aligha esélyes dolog már.
A 3 ajtós még jobban néz ki:
A mostani 1.8-as mocival Type-S-nek fogják hívni, meg ugye lesz a Type-R. (sőt, még RR is állítólag)
Viszont nekem inkább az amerikai, Si Coupe még egy fokkal jobban tetszik. (meg még a sedan is talán)
-
ZsirosKenyer #6069 "nekem soha nem kellene" :)
-
amúgy Borg-nak igaza van hogy a sok bugyuta ember tapasztalatai szart sem érnek, amiket én írtam azokról a bizonyos márkákról is több szakember egybehangzó véleményére volt alapozva, nem Orsós Istvánéra, aki gondolta önt egy kis étolajat otthon a BENZINES hondájába, mert az "ócsóbb", utána meg "má' nem húz úgy", ezért elviszi egy használtautó-kereskedésbe. Arról meg már volt szó egyszer, hogy sajnos főleg a Honda olyan márka amire a legbutább emberek, valamint az etnikum is pörög nagyon (már aki lejött a bmw meg merka imádatról).. -
Természetesen az új Civicről beszélek. Kíváncsi leszek, hogy most, mivel nem a kőkorszaki 80-as évek anyagait és belső tervezését használják, vajon mikor lesz megint olyan megbízható mint elődei. Egyébként überdurva ahogy kinéz, ma is láttam egy feketét és leszámítva, hogy nekem soha nem kellene, állati ütősen néz ki. -
Borg #6067 Most az új Civicről, vagy a linken lévőkről beszélsz?
Az új Civicnek kétségtelenül van pár kezdeti baja.
Pl minden 100.ban helyére kell tenni egy fület a műszerfal egyik oldalán, ami nincs bepattintva, és így zörög. Angol összeszerelés, ez van :) Elsőre nem ment nekik az Accord se.
Ezenkívül amíg bejáratósak, kicsit több olajat esznek (kemény anyagú dugógyűrű, idő kell amíg bekopik, de utána legalább tartós).
Ja, és a hátsó lengéscsillapítónak valami szoknyája felütközhet nagyobb kátyúkban, amitől kopog. Asap cserélik, még MIELŐTT átveszed a civicet mostmár. Ennyi. A népítéleteken meg ugye nem kell ecsetelni mekkora baromságok vannak, hozzánemértő, 1.0 userektől :) -
kiborul a tej vaze -
:DDDDDDD -
Mindkettő videó überzsír! Esküszöm veszek egy Civicet, ha bevásárlókocsira lesz szükségem, vagy az asszonynak. Baja valszeg nem lesz vele (majd ha kinövi az új típus a gyermekbetegségeket), bár akkor már inkább egy Corollát aminél még ezek sincsenek. -
Köszi! Annyira király!
-
Borg #6062 meg még egy -
Borg #6061 itt egy szar civic csak neked :) -
Eszünkbe se jutott csesztetni! Csak beszélgetünk. -
Borg #6059 Az mindegy :)
Lényeg hogy kontrázhassanak valamire :) -
-
ez lehetetlen! 
-
ZsirosKenyer #6056 Most miért Borg-ot csesztetitek, én kezdtem el szidni a pözsókat. 
-
Pontosan ez jutott nekem is eszembe akkor :D Van kin röhögni :D -
Jah. Én fasz rá is beszéltem egy ismerősömet, hogy középkategóriában érdemes lenne megnéznie az új Civicet. Elment. Kipróbálta egy szalonban. Kipróbálta egy másikban. Elment megnézni egy használtat. Elolvasta a népítéltet. Ezek eredményeképp tegnap megrendelt egy új Mazda3-at. (Én próbáltam presszionálni egy új Accordra is)
A legviccesebb az volt, hogy mesélte, hogy a használt(legújabb típusú) Civicet áruló faszi a tesztút után pár nappal felhívta, hogy nem-e akarja mégis megvenni olcsóbban :DD Nem akarta... csörög, zörög, csomagtartó alig csukódik stb.
Az új Civic kapta a Népítéleten is a legkevesebb csillagot az összes közül. -
basszus aszittem, akkor mindegy várok tovább láncomat rágcsálva ;) -
Legalább van min mosolyognod! Köszönd meg inkább. :))) -
Borg #6051 Szerintem te aludd ki magad inkább, mert nem neked szólt :) -
no comment -
Ez az tehát én vagyok a nyűgöd! Remélem azért leküzdöd! :DDD Aludni fogsz tudni?