40647
.
  • streeter

• DannyL
    Dzsízösz! :)
  • bertino
    easyrider öcsém, easyrider!
    mennek is a galériámba
  • FOXX supreme
    nitro gomb....:)

• FOXX supreme
    akcióban...:)

• Pheaper
  • DannyL
  • DannyL
  • allock #6120
    naon ottvan
  • FOXX supreme
    igazi:)

• FOXX supreme
    :)
  • modellmaker

• DannyL
    :DDD Biztos a Smink & Drive-nál szerezte a jogsiját. Kész film jelenet!
  • FOXX supreme
    ide is tartozik egy picit:DDDDDDDDD

Tegnap az M3-ason mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.
    Ki nem állhatom a nőket a volánnál.
  • MikX
    hmm, a Fairlady tleg jól néz ki, nemrossz...
    tetszik...
  • MikX
    Hát hogy mondjam, nem akarom lehordani, és tényleg kinek mi, de..
    Skyline logó? hmm...
    Küszöbön mindenféle feliratok? hmm...
    Kiufogó kilóg? hmm...
    Felni mögött épphogy valami fék? hmm...
  • FOXX supreme
    800 hp

Ezt a 350z-t jó nézni a szemnek:)

A suprán vannak kerekek..:)
  • FOXX supreme
    na akkor vége a vitának...mostmár jobbnál jobb masinákat akarok látni:)
  • DannyL
    Hát ha tolatva vontatják akkor sose fogják beindítani a traktort. :)
  • desigo
    Az igen:)
  • DannyL
    Kúl ez a felni én is ilyet akartam, csak az én ET-mmel nem gyártják. Nem piac nekik. :)))
  • Borg
  • DannyL
    A Peugeot témát lezárandó (remélem) én csak annyit szeretnék mondani, hogy az én 406-osom az szerdai és azért nem volt vele 5 év alatt baj! Aznap reggel Pierre Düpászkié lecsót reggelizett amitől 9:10-kor egy ordenárét fosott a wc-n. A nagy megkönnyebbüléstől annyi örömhormon termelődött nála, hogy minden csvart rendesen meghúzott aznap. Köszönöm a figyelmet! :)
  • Borg
    Ez valahol jogos is, de végülis egy szegmensbe gyártják őket :) Szal nem árt az, ha össze vannak hasonlítva, csak a miheztartás végett.
  • DannyL
    Valóban Skyline embléma. Mondjuk ettől jól néz ki és csak a hozzáértő szemnek kancsal egy kicsit... nagyon. :)
  • DanielT
    Ne alázd már meg a Civicet azzal, hogy egy mondatban említed egy Fócvágen Góffal..
  • Borg
    2006 Civic Si vs Golf V. GTI

A cikk magáért beszél :)

1 oldal
    2 oldal
    3 oldal
    4 oldal
    5 oldal
    6 oldal
    7 oldal
    8 oldal
  • DanielT
    Maga a GTR rövidítéssel nincs baj, de az elején lévő logó kizárólag a Skyline sajátja. A felnin sem ebben az elrendezésben, színben, betűtípussal van.
  • M@TriX
    Calibra GTR, mi a baj vele? egy kicsit spécibb azért ez inkább, mint mondjuk egy Nissan logó lenne rajta :) sztem megy hozzá

ez nem Skyline embléma, GTR rövidítést tudtommal spec máshol is használnak, lsd. MOMO GTR felni.
  • FOXX supreme
    :D
  • Borg
    Jajj, az a GT-R logo :DD

Ennél csak ez a szánalmasabb:

• M@TriX
    régebben beszéltünk a Calikról, végre sikerült képet szereznem a haverom Calibrájáról, szóval sztem azért nem minde Calibra bontószökevény, rozsdahalmaz...
    ez spec szerintem elég ízléses gép, ízlések és pofonok természetesen :)

• ZsirosKenyer
    "franciát NE"

Sajnos vagy nem sajnos ezt a mondatot én is egyre többször hallom.

A félrértések elkerülése végett, ettől még elhiszem hogy vki a szerelmes a kis francia csodájába, hisz mikor én anno vettem a civic-emet, egy az egyben roncshalmaz volt. Az előző tulaj egy Abádszalóki paraszt volt, aki hűtővíz nélkül ment vele 4 hónapig, olajcseréről még nemhallott, stb. Úgyhogy az első 2 hónap után vittem is motorgenerálla, ahol teljesen fel lett újítva a motor. Ettől függetlenül akkor és most is nagyon szeretem, nagyon a szívemhez nőtt.

Mondjuk mikor megnéztem a kereskedőnél a verdát, már láttam mi a helyzet úgyhogy lealkudtam 300 ezret belőle gyorsan, ez pont fedezte a motorgenerált, így legalább most kaptam rá 2 év garaciát, tehát számítottam a dologra, de ettől függetlenül imádtam, még akkoris mikor bevontattuk a szervízbe mert hengerfejes lett.
  • Borg
    Múltkor voltam a srácnál, akivel a sajátomat is csináltatom néha, jön ki elém egy nagy csőpókhálóval (gumi és fém csövek méretes rendszere, kb mint a kábeltörzs egy modern autóban) a kezében... Mondom "mi ez? A C5-ös kombi hidraulika rendszere. Ez az ami a múltkor is 4 napi munkádban volt? Aha. A GYÁRI fém hidraulikacső rendszer elenged a spriálhegesztéseknél (!), és ömlik szanaszét a cucc. Ez a 3. új csőrendszer bele, 100e km alatt. De legalább én meglélek belőle, rajtad úgyse gazdagodnék meg :D"

(zárójelben jegyezném meg, hogy amúgy a C5 kombi, egy kibaszott nagy, kényelmes, és szép autó is)
  • ZsirosKenyer
    Nem azt mondtam hogy MINDEN francia autó szar.
    Nem tudom miért nem figyelsz jobban de jópárszor leírtuk már az "ARÁNY" szót.

Nekem nem volt pözsóm, és tizennegyedszer is leírom, hogy a kommenteimet hozzáértő szervízesek többéves tapasztalataira alapoztam. És képzeld el hiszek nekik!

Egyébként a fent említett márkával kapcsolatban személyes tapasztalatom nem volt, ismerősök közül 2-nek van francia autója, az egyik egy régebbi Clió, melyről 2 éve még a hivatalos márkaszervíz sem tudja megállapítani mi a szarért eszik 18 litert százon, pedig már kicseréltek benne midnen mozdítható alkatrészt, a másik autó egy Citroen C3, ami nem is olyan rég elnyerte a 'legszarabb autó' címet a Totalcar összes márkát átfogó újautó tesztjén. (zárójelben megjegyzem hogy a Honda Jazz lett a legjobb autó)
  • FOXX supreme
    igen használattól is nagyon sokat függ a dolog...mert amikor m a skodát vettük, akkor népitéletben írták hogy fasza, meg mitomén, mentem kicsit lejjeb ott meg azt írja az ürge...ez egy rakás szar, új autó és össze vissza letílt amikor taposni kéne, és besült a turbó is, meg az ajtó fogatyú letörik róla...kérem, eltudom képzelni hogy milyen idegbeteg ember írhatta ezt a véleményt...
  • franc0
    kicsit meddő vita ez, dehamár van, akkor egy személyes tapasztalat:

egy ismerősöm Mégane-ján kb 500e ft-os szervízmunka keletkezett 1 hét alatt. /3 éves kb/. a szervízbe már csak kíváncsiságból ment el hogy mennyibe is fájna, mivel akkor már tudta hogy el fogja adni.
    megkérdezte a RENAULT márkaszervízes szerelőt milyen autót vegyen.
    erre az: "franciát NE"

...
  • DJ Bee18
    nézegess statisztikát. Kb. annyi a különbség, hogy 2004-ben Mazda 6-ból 1000-ből 3,7 volt hibás, Lagunából 7,6-volt hibás. (ADAC) És az ilyen különbségből sztem nem következik, hogy az egyik amelyik soha nem romlik el, a másik meg 3 hónap alatt szarrá megy. És nekem ezzel az általánosítással volt bajom, nem azzal hogy melyik a megbízhatóbb, azt én felfogtam...
  • FOXX supreme
    de most ha úgy nézzük, minden márkának vannak hibái....
  • Borg
    Na ez jól néz ki :)