40647
.
  • DJ Skyline
    én is! :)
  • DannyL
    Ja és 1138 kg :)
  • DannyL
    1997 McLaren F1

General Info:

Transmission: 6-Speed Manual
    Engine Type: V12
    Displacement: 6064 cc
    Horsepower: 627 bhp @ 7400 rpm
    Torque: 479 lb-ft @ 4000 rpm
    Redline: 7500 rpm

Performance:
    0-60 mph: 3.3 sec
    0-100 mph: 7.7 sec
    Quarter Mile: 11.6 sec @ 125 mph
    Skidpad: .86g
    Top Speed: 370 km/h
    Braking, 60-0 mph: 127 ft
    Slalom Speed: 64.5 mph
  • DannyL
    Hogy Palik Lászlót idézzem, valószínűleg nem egy dimenzióban autózna a két Ferrarival. :D
  • DannyL
  • bertino
    én a Mclaren-re szavazok
  • DannyL
  • FOXX supreme
    A Mustang is, 5 milla köröl vagy hogy iszonyat olcsón megkapható mire mge hazahozod benne van 10-12-be
  • FOXX supreme
    tudjuk csocso:):D

Én amcsit, a cuda egyszerűen gyönyürű, nincs hozzá mit fűzni:)

ha viszont kapcsiból kéne, akkor vagy egy régebbi r33-as skyline, vagy egy supra talán nemtom, a japcsiknál nehéz a döntés:)

de eleve egy muscle car:)
  • CSOCSO
    nekem inkabb supra mint amiket felsoroltal:d dehat mindenki mas.. en pl SUPRA BUZI
  • csabush
    deokos vagyok, szal evo IX:P néhány évet előre szaladtam
  • csabush
    Hát, nekem mindkettő kéne:P Bár ha már japán gép, akkor skyline, evoXI vagy mitsu 3000gt
  • CSOCSO
    ma csapattam egy corvette c6 al:D:D

eleg jo volt de nem kene.

akkor mar inkabb egy supra gyonyoruen ujja varazsolva
  • csabush
    Nahjó hamár ilyen késői órán fennvagyok feldobok pár képet:

Skoda forewa:)) A narancs az egy 120as, a piros meg egy rapid:P
  • csabush
    Énse fikázom, mert igencsak kedvelem az amerikai gépeket is, és ahogy mondtad az ottani piac ezt igényli, akkormeg minek változtatni.

A másik, igaz ez már nem egészen ehhez a konkrét témához kapcsolódik, de ott kicsit másképpen mennek a dolgok: egy 350z kinnt 6-8 millió forintnak megfelelő dollárér kapható, itthon ha jól tudom 10-12 millió. Hogy ez hogy jött most ide ne kérdezzétek mert fingom sincs:D

A miheztartás végett, egy 650lovas plymouth barracuda:)
  • FOXX supreme
    nitro és ahogy látom kopresszor nélkül:D
  • FOXX supreme
    na egy 814-es 1650 lovas példány:D

• FOXX supreme
    összeszerelésben mi gond lenne pl?
  • FOXX supreme
    ők meg úgy néznek egy európaiakra, mint a bevásárlókocsikra:DDDDDDDDDDD na jó azért nem ....:D
  • FOXX supreme
    hát jó lehet nem annyira fejlett, de akkor is egy "dög" kéne....egyszóval maga a csupra erő, de ababn is vanank elekrtomos kütyük szal ,azért amiket külön építenek motorokat, abba ugyan úgy dupla vezérműtengely, meg efi, meg mitom én fejlett cuccok vannak.

szal a gyárikba meg egyszeűen nem is igénylik....
  • MikX
    Őő, ja, de tekintva, hogy ott ezt igényli a piac nagy része, valszínű nem is próbálnak változtatni... Lényeg, hogy legyen egy legalább 3 literes v6-os motor, egy nagy karosszéria, mondju kSUV, vagy Pickup, automataváltó, meg légkondi, etc, etc...
    De egyáltalán nem akarom lefikázni, meg végülis azért a musclecarokat is igen kedvelem...
  • csabush
    Jó mondjuk az tény h az amerikai autók elég "igénytelenek" európai szemmel nézve
  • MikX
    hát persze hogy nem is csinlának, meg oké, én értem, hogy elvannak ezzel, hogy kinek nagyobb a motorja, de alapvetően minőségről volt szó, éshát az hagy némi kívánnivalót magaután, mind összeszerelésben, mindpedíg technikai fejlettségében...
    Oké, hogy kb "szentségtörés" lenne egy modern motor, de nem erről volt szó alapvetőleg...
  • csabush
    SZevasztok!

Tegyük hozzá h az új corvette z06 513 lóerős, rendben ezt egy 7lityós motorból hozták ki, 24 millióért meglehet venni, míg a hasonszőrű 500lóerős gépek(gallardo, f430) mind mind 40 millió fölött kezdődnek. Rendben aláírom h a Gallardo, meg a Ferrari talán kicsit igényesebb, de én inkább corvettet vennék ha ennyi dellám lenne. Persze a Corvetteben laprugó van hátul meg ilyenek:), de ettől függetlenbül elég nagy kanyarsebességet lehet vele elérni.

Most hagyjuk a japán gépeket mert kapásból fellehetne hozni ellene a 3000gt-t vagy a skylinet:D

• FOXX supreme
    de figyelj ott egyszerűen nem számít...tudod mikor csinál majd a japán me ga német 10 meg 12 literes motorokat...soha, náluk meg ez van, ott nem számít az üzemanyag, legalábbis nem annyira mint itt:D

de pl. jó igaz nem midnegy hogy hány ccm-ből, de azért ezek pl. ott van 12 és fél literes motor, az ad is 1500 lovat, de persze, itt nem annyira van kihegyezve a teljeseítmény a motorhoz?:D vagy hogy mondjam?:DDDDDDDD
  • MikX
    hát pont ezaz, hogy nem...
    vagyis lehet van erő, de mekkora motorral?
    Nem mind1, hogy 3000ccm, vagy 5000...
    De én nem akarom fikázni, jók, cask semmiképp sem nevezném semilyen tekintetben versenyképesnek mondjuk egy BMW motorral akármilyen csili-vili Caddilac-et sem...
  • FOXX supreme
    hát a gyári motorok lehet elvannak picit maradva, bár sztem azokat se kell félteni, mert erő az van jócskán, de pl. a zsír új építet verseny motorok..szal az már nem az.
  • MikX
    Motort tudnak építeni?
    Hmm...
    Biztos?
    Nézzük csak meg... a legújabb Corvette még mindíg az ezeréves OHV-s, egy vezérműtengelyes lökőrudas blokkot nyúzza még már vagy 1000éve...
    Az egy más kérdés, hogy jók a muslecar-ok, meg irtó jó hangjuk van, jól néznek ki, de mind a mai napig fényévekkel el vannak maradva az európai szinttől minden tekintetben...
  • CSOCSO
    hat a 2006 os chargerekben vannak hemi motorok.. meg a challengerekben is..
  • Magnumrolcsi
    LOL!! ;DDDD
    Így lehet sporólni az üzemanyagon :)
  • FOXX supreme
    na hát én ezzel tisztába vagyok, hogy ez van, de ha építetek egy kocsit, tuti amerikai lezs, úgy értem hogy hot rod lesz és, valami amcsi motor fog bene "dohogni":D
  • a zsírkereskedő
    de ha megnézed az összes autójuk minősége ... messze elmarad az európai normáktól...
    csak motort tudnak építeni meg jó a custom car és hotrod hagyományuk ennyi
    ha normális autót akarsz ne vegyél amerikait:D
    nekem 1 normális amerikai autó tetszik, de azt hiszem az is csak tanulmány...
    márpedig a cadillac cien
  • bertino
    a motor nem semmi, de 20mp-ből csinálni majd 3 percet... nc :)
  • FOXX supreme
    ezt már láttam. nagyon dúrva..
  • FOXX supreme
    ezt már láttam. nagyon dúrva..
  • DJ Skyline
    1520! :)
  • FOXX supreme
    :) hát a 632-re, amit először kérdeztem arra írt csupaszon 1150-1300-ig le,
  • bertino
    1200 körül láttam eddig max, bár nem nagyon néztem még szét, csak baromi soknak tűnik így kimondani, hogy 2000 Le, úúúristen :)
  • FOXX supreme
    ahol néztem az oldalon, ott voltak a versenymotorok, a legkissebtől a legnagyobbig a 762-es a legnagyobb ott, és 1500 le
    volt oda írva
    gondolom a teljesítménye:)

na de a nitro, meg egy komoly kopressor???hát lehet igazad van de sztem megüti a 2000-et:S
  • bertino
    tulzásokba ne essünk...