40647
.
-
figy mész a híd alá, de lesz egy jó verdád:DDDDDDDDDDDDD
igen ennyiért, gyorsan fognak jönni a licitek:)
jó kis gép, a kép alapján -
a zsírkereskedő #6687 prodrive p2 a neve...
adatok ott vannak
a cég olyan dolgokban érdekelt mint a honda motorsport forma 1 vagy pl most a subaru wrc autóit is ők csinálják...szóval nem ford
a technikai alapja ennek az autónak többek között a subaru impreza szóval a motor az ugyanaz... csak van benne valami spéci elektronika amitől megy mint a golyó kanyarban is és olyan tapadása vany h csak na...
amúgy csak prototipus kiváncsi volt a gyár h képesek-e a rallyautót továbbvinni egy utcai járgányba szóval a kb 16-17milliós autóból nem lesz semmi...kár pedig dögös és erős... -
Lesz az még drágább is!
85466 km alatt nem lehet így kiülni az üléseket...
(kéne) -
Borg #6685 Ha nem lennék lakásvásárlás kellős közepén, már nyomnám is a bidet rá...
1000 eurot még akkor is megér, ha TK-s lenne. De jó állapotban (mert kép szerint nagy baja nem lehet) még SOKKAL többet is, ahhoz képest, hogy itthon átszámítva 10 ezer euro alatt nem adnak ilyet. Ráadásul 2000-res, ráncfelvarrott változat, ritka mint az állat...
Valszeg igen gyorsan felszalad 6-8000 eurora majd a licit, de még annyit is megér, talán még úgy is, ha a motorja szét van hajtva. -
És 1 dollárról indult... :) -
Borg #6683 Ezen csak kammilázok...
1000 euro, egy 2000-res integra type-r-ért, ami ráadásul alte dame tulajdonában volt :DDDD Beszarás, ez vagy hülye, vagy... -
Valami Ford prototípus. -
a jelből itélve olyan mintha ford konkepció lenne -
És mi ez? -

-
a zsírkereskedő #6678
280km/h
3.8 0-100
prodrive -
(csoder) csocso nyugi már. mindjárt keresek vmi másik autót akkor és bekerül az a helyére. ha ennyire bántja a szemed. mellesleg már az enyémet is pedig én csináltam :D
szerk: csoder vazze csocsot akartam írni :D -
jooo kis photoshop tuning de amugy jo :) -
azta betyár mindenit:DDDDDDDD -
igen, a horoszkopom az szuz... :P -
hat nalam ezaz auto MAR mindent meger :) -
Trabant RS:DDDDD
-
a zsírkereskedő #6671 hát én mindent nem de nekem is tetszik:) -
-
ja és full sátánték :DDDD -
tőlem:) de én nemtok bannert készíteni:(, nem baj majd egyik haver nagyon vágja majd vele csináltatok
-
miért gondoltok mindjárt a rosszra...:) Mit is??????:DDDDD
-
Banner-harcra ötlet:
lehetne forgásos banner. Megcsináltok mondjuk 10 különböző bannert (a törzsvendégek közül mindenki egyet), és úgy cserélődik majd mint mondjuk ebben, vagy ebben a topikban. -
Ilyet olvasni egy Szűz lánytól
-
-
Borg #6663 bármire? :P -
ááááááááááááá az az alfaaaaaa 

Fuuuu erre mar annyira nem lehet mit mondani... Barmire kepes lennek egy ilyen kocsiert, meg amugy is egyik favorit az alfa :))) -
mi lenne ha tennenk egy olyan autot a bannerba AMINEK VAN KOZE A TUNINGHOZ!
egy szaros rizsraketat... ennel a honda is ezerszer jobb banner volt... -
banner ötlet:
egy BMW egy Honda és egy Alfa összeütközik:) -
ja. es akkor bekerulhetne a hajos bannerem is.. mindjart csinalok egy helikoptereset is meg egy bicikliset -
jah:DDDD -
Legyen minden héten másik banner:) -
na.. csereljetek le!!:D -
most miert:D -
NEM!!!:D:D:D:D -
Ki gondolta,hogy Supra lesz benne:)))))))))))))
Atom pöpec flash banner kell és egy olyan autó bele ami itt tervezünk meg:) -
nem törődsz bele igaz?:DDDDDDDDDD -
rajzos logo kell??? ne'... itten van -
szebb mint a logo -
ne légy gonosz:):D