40647
.
-
Borg #6848 Szerintem, kb minden autón túlzás a lángnyelv. Max egy firebirdön nem, vagy valami hasonló amerikai verdán.
Pont annyira, mint pl amikor a vadonatúj (hitelre vett) koreai tuning kalosára rárakja a kínai írásjelet, meg sárkányos matricát. -
Egyébként ilyen volt, na nem mintha bármit is számítana:
-
Mivel a riceboyokról és szakadt verdáikról volt szó az előbbiekben, gondoltam megosztom veletek.
Naja, a régebbi BMW-kkel ha lehet még durvább dolgokat és igénytelenségeket megcsinálnak a parasztok. De legalább egy BMW-n nem túlzás egy lángynyelv :PPPP -
szanalmas az ilyen csori pimp my ride emberek.. akiknek csak pepboys meg autozone aruhazban kaphato 300 dollaros felniket megveszik meg 80 dolcsiert raraknak az elso exhaust shopban valami csovet aminek kipufogo alakja van a tobbire se mani se ero... idekint amerikaban az emberek 70% a hondaval teszi ezt.
vannak meg a niggerfaszok 22 inches kerekekkel valami buzi amcsi autoban.:D -
Borg #6844 Most 13, vagy 15? Mert a 15 már 4gen... és egyébként mi volt a meglepő abban amit láttál? vagy mi az, ami miatt mindenképpen meg kellett osztanod velünk ezt?
Most jöhetnék kollégám 316i-jével, amin úgy kerepel a szelephimba sor, mint egy traktoron, füstöl mint a picsa, a kipuff helyén valami kályhacső van félig lerohadva, a hátsó ablak pedig a két baszottnagy videoton hangfal miatt fekete szigetelőfóliával van "lefóliázva". Aszondja úgyse lát ki, akkor már jobban néz ki így, lefeketetítve...
Akkor most ő is a "freude am zahlen" szlogent erősíti, meg a BMW imidzsét, vagy csak egy egyszerű igénytelen idióta, mint a civices, vagy bárki más lerohadt autóval járó? -
Na mit láttam ma reggel? :DD Kb 13-15 éves Civic, oldalán lángnyelvekkel meg mindennel ami kell. Ez eddig még csak nevetséges, de az, hogy péppé volt rohadva az összes sárvédőív (át lehetett látni a rozsdalyukon) és a kasztni oldalán is pergett a festék az nár a szánalmas kategória :D D
-
majd ugyis beirom ha elvertem a hondasokat. addig megc sak viccnek veheted.
mindenesetre sosem lattam meg az ilyen embereket kemenykedni.
egyszer aranyosan mellenk alltak es kerdeztek hogy az eclipsben van a turbo ( amivel anno jartunk par napig) de ennyi. amugy sosem lattam oket hude versenyezni.
csak megveszik a rokkant hondat. tesznek ala kereket meg kipufogot.. ahelyett hogy kikalapaltatnak es lefestetnek.. vagy kevesebbet kene probalkozni a kezifekessel:D -
Borg #6841 Én is így gondolom, vicc. Akkor ebben meg is egyeztünk. -
hülye vagyok:S
-
http://eurotuner.com/featuredvehicles/160_0509et_02z+BMW_E46_325i+Side_Low.jpg
-
-
http://eurotuner.com/featuredvehicles/160_0603et_10z+2004_BMW_E46_M3+Close_Up_M3_CSL_Badge_Trunk_Detail.jpg -
khmm:D már aki -
jó msot ebből ne legyen már vita...hogy kint mien, csesszétek meg itt élünk:DDD -
de erted mirol beszelek nem?
ez amerika street racingos valtozata... ami otthon ugyanugy szanalom... csak idekint nem streetracsni matricat tesznek az autora.
amugy borg hidd el... eleg sok ilyen kocsit lattam.. autopalyan.. mindenhol.. odalepnek neki.. bognek, sirnak a kocsik de nem tortenik gyorsulasnak nevezheto elorehaladas:D
es nem csak a kis civivekrol beszelunk.. vannak rego accordok meg minden.
amugy is ez a hondakiller meg vicc...
-
A Honda valóban nem gáz márka itthon, de a gánytuningos Civices barmok azért képviseltetik magukat rendesen... -
ZsirosKenyer #6832 igen és szerintem itthon ill. Európában imidzsre nem rossz márka a Honda. Bár ha amcsiban már tényleg rögtön a 16 éves frissjogsis hülyegyerek jut az ember eszébe ha civic-et lát, akkor lehet hogy elgondolkoznék vmi más márkán. Nálunk egyelőre minden rendben, Hondából sincs olyan rettentően sok, és pár idiótától eltekintve egész értelmes a társaság. -
Borg #6831 Kalapálj el egy régi rozzant szarfos vti-t... csak egyet. -
Egy autóval nem csak 1 kasztnit és 4 kereket vesz az ember, hanem imázst is :) -
ZsirosKenyer #6829 Ezt már egyszer kitárgyaltuk..
Amiről te beszélsz az nem a Hondákat minősíti, hanem a tulajukat. És mivel a régi Civic-eknek alacsony, a fiatalok számára is elérhető áruk van, elég népszerűek. Ugyanaz mint nálunk Magyarországon pl. a Golf II., csak nálatok egy fokkal magasabb az életszínvonal, így az egy kategóriával feljebb levő Civic-ek a menők.
Ettől függetlenül nem nevezném "rozzant szarfosnak", nekem és Borgnak is az van úgyhogy óvatosan az ilyen megjegyzésekkel :P -
micsoda problemak :) -
amugymeg a tl 10 ezerrel dragabb... azert mar megveszem ezeket a cuccokat amik most vannak az automban plusz turbot is veszek bele es elverem a tl-t... nem mintha erre fajna a fogam.. de nem is egy kategoria a ket auto.
amugy tegnap lattam egy tl-t minden lampa le volt sotetitve rajta meg nagy fekete felni..szep volt. -
a hondakillerre pedig nem az uj civic si re. meg acura tl re gondoltam... hanem az rozzant szarfos regi civicecre.. merhogy minden hulyegyereknek az van ubernagy kipufogoval meg valami felnivel es a kaszni meg igy nez ki mint amit a kutya szajabol szedtek ki!!!!!!!!!!!
csinalnek egy oldalt ezeknek a hondaknak de nincs nalam a fenykepezogep non stop... pedig eskuszom ezek a hondasok kulon allatfajok mar megbocsass bar ne ertsetek felre..
nincsenek ilyen toyotasok.. se mitsu.. se nissanosok... persze elofordul nagyon keves.. talan pont azert mer mindenkinek hondajavan es eleguk van nekik is belol...
-
nah ennyit a plusz 40 loerorol.. szinte fikat sem er.. ezenkivul a scionom mar tapos.. igaz alig.. de akkoris:D talan annyit javit rajta a sok bizbasz hogy annyit tudjon mint az.. talan nem...:D
ehh.. amugymeg ha nagyon kene vennek bele egy turbot.. de annyira nem izgat hogy uberul menjen az auto.. tetszik..szep jo hangja van..csodalatos a motorter.. oszt ennyi -
uj kepek a verdamrol a masodik oldalon!!!! -
ZsirosKenyer #6823
-
a zsírkereskedő #6822
egyszerű optikai tuning
-
Borg #6821 A felszereltségeket, és az árakat nem tudom, de gyanítom mindkettőben az acura lehet előrébb valamennyivel. -
Azért a két tizedért mennyivel kerül többe? [nem kötekedik csak nincs képben] -
Borg #6819 jujujuj :DDDD
2.4 scion tc 160LE, 2905lbs, 0-100 7.4s, 0-160 20.9s, 1/4mile 15.7@141kmh
2.4 acura tl 192LE, 3230lbs, 0-100 7.0s, 0-160 19s, 1/4mile 15.5@144kmh (eu: accord type-s) -
ZsirosKenyer #6818 Csaba's Scion tC: "HondaKiller"
-
-
a zsírkereskedő #6816
just look at it! -
a zsírkereskedő #6815
én nem értek hozzá h ez ps-e de gyanítom igen... -
uj kepek az automrol!! -
:) -
tegnap egy ilyenfele m3 as csako meglesett az uton:D -
a zsírkereskedő #6811
ha nem bugatti akkor lambo...
körúton láttam egy sárgát...kifejezetten kellemes látvány volt -
a zsírkereskedő #6810 sztem makettautót kéne a bannerba
-
ZsirosKenyer #6809 Szerintem végleg megoldaná a problémánkat ha végre ide is belőnénk a banner-cirkulációt. Borg mit szólsz hozzá?