40647
.
  • a zsírkereskedő
    tudom h koncept
    viszont ha elkészül nagyon ütős tuningolásokat lehet majd csinálni belőle... már most is hiperagresszív a kinézete
    azt meg h mit kitől loptak nem izgat senkit de a vw-nek is van ilyesmi lámpája már
  • Borg
  • Borg
    Érdekes :)
  • FOXX supreme
    wartbúrg?
  • DanielT
    Az semmi... nézd meg a rendszám formáját! Tuti láttam már más kocsin is...
  • Mentol
    A közepe meg tiszta Wartburg! Ez fel sem tűnt nektek, bakker! Amatőrök!
  • DanielT
    A hátulja valóban Mazda3, de hogy a Z4-gyel hogy hoztad össze azt nem tudom...

• Super DANTE
    Első lámpákat, mintha a BMW sries 6-ról lopták volna, az autó hátulja pedig a Mazda 3-ra emlékeztet, vagy az überronda BMW Z4 coupera.
  • Borg
    Csak concept, még nem tudni mi lesz belőle. Ebben a fázisban még sok autó jól néz ki...
  • ZsirosKenyer
    végre egy VW ami tetszik..
  • FOXX supreme
    nem rossz kis gép, habár még picit barátkozok vele:)
  • a zsírkereskedő

vw scirocco-az új tuningálom gondolom nem csak nekem tetszik
  • LionTR
    Anno én is betettem a féknyergeket mikor festettem, az még befér :)
  • streeter
    Én is ezen gondolkoztam, hogy mekkora sütőt kellene venni. Még a felni se férne be a sütőnkbe :D Anyám nézne szerintem hogy mit csinálok én.
  • FOXX supreme
    :D
  • CSOCSO
    idekint csak a fekaknak van komolyabb hondajuk.. marmint .. pl acura tl. sotetitve, ultetve, nagy felnikkel. ja es a zsir uj acura tl. ami amugy jol is nez ki.
    csak mikor kiszall az aranyfogu ****er... es fifti cent trikoban meg a XXXXXL es farmerben (40 fok melegben) nah az gaz.

amugy a multkor egy 14 eves gyereket lattam tele fuxokkal aranyfogak alul felul!!!!!!!! mar nemtom milyen kocsiban feszitett.. de ez gusztustalan.
  • FOXX supreme
    :D
  • LionTR
    Mivan? Rakjam be a kocsit a sütőbe?? :D
  • KapuBen
    Cars n babes!
  • SötétBarom
  • FOXX supreme
    igen mér az is telejsítmény, ilyen árak mellett:D
  • ZsirosKenyer
    Mindenesetre respekt hogy zsebpénzből fizeted rá a kötelezőt meg tankolod.
  • FOXX supreme
    szép darab és egyben van, ha van jogsid ha nincs:D

csak írigykedek mert nekem még odébb van:((

• streeter
    17és fél évesen csak van már jogsim.
    2.2-es motor van benne és hát nem éppen diákmunkából van
  • 555
    Helló

Pár tuning leírását találod itt amit egyszerűen, olcsón és gyorsan elvégezheted a járgányodon

Króm tisztitása:

Cola,aluminium folia
    a colát a tisztitandó krom felületre öntjük és az aluminiumbol egy kis gombocot csinálunk azzal kezdjük el dörzsölni amig fényes nem lesz ugyanis reakcióba lép az eloxidálodott felső réteggel ezáltal könnye eltávolitható

Fényezés:

tojás sárgája,kis viz,vaj
    a tojássárgáját kicsit felverjük majd hozzáadjuk a vajat majd egy kicsit higitjuk vizzel
    pumpálus sprével felviszük a fém felületre majd beteszük a sütöbe 80 celzus fokra 15 percre

HA valaki tud még ilyen egyszerű tuningot kérem ossa meg velünk
    Köszönöm
  • ZsirosKenyer
    Életkor: 14-18 között

Ennyit fizet a diákmunka? :O
  • desigo
    jah 14-18 között
  • desigo
    Szép nagyon!
    Mekkora motor van benne?
  • DanielT
    Jogsid sincs, hogy lenne autód? :DD
  • streeter
    Nekem is Hondám van de nem Civic :D
    Az itthon ritkaság számba menő Accord Coupe abból is az amerikai változat. Semmi csicsa semmi extra, de azért van alatta full egyedi kipufogórendszer, sportfutómű meg egy kis ültetés :) na meg O.Z. felni.

• Borg
  • ZsirosKenyer
    én abból a kategóriából is kevesebb Civic-et látok, mint mondjuk Seat-ot, VW-t, vagy az újabb gyártású kis szarokat pl. Kalos, Aygo, stb..
  • Super DANTE
    Öreg 3-as BMW, gyárkéménnyel az alján, benne a barnított bőrű zselézett hajó sutár roma gyerek...
  • DanielT
    Szerintem több a gányolt BMW mint a gányolt Civic. Az igénytelen bunkó paraszt nem Civicet fog venni, ha örököl a halott nagymamája után, hanem BMW-t.

Hogy kicsit pontosítsak, az ocsmányul matricázott, Fasztendfjúriusz kategóriás csicsafosból azért kevesebb van a BMW-k között.

Általában a bömcsituning kimerül egy ocsmányul nagy kipufogóban.
  • ZsirosKenyer
    Nyisd ki a szemed és vedd észre hogy arányaiban semmivel sem több a gányolt civic mint mondjuk a gányolt bmw.
  • DanielT
    Persze, hogy nem a Civic hibája! Senki nem mondta. De pont arról van szó, hogy a parasztok ilyen gányolt roncsokra rakják a tuningcuccokat, ahelyett, hogy legalább a rozsdát eltüntetnék róla.
  • Borg
    Elhiszem hogy láttál ilyet, mert a sérült, és rosszul igénytelenül javított autókon rohad. Márpedig ugye civicből is elég sok a törött. De ez nem a civic hibája.
  • DanielT
    Ha látom holnap, vagy ma délután, lefotózom, mert parkolt a lakásom körül.
  • Borg
    Egy pillanatra azt hittem, az én Civicemről találtál képet vhol :)

Btw, ezen a szérián abszolút nem jellemző a kerékív rohadás. A sedanon is csak hátul, a kavicsfelverődés miatt, illetve max a régiebbi generációkon.
  • DanielT
    Viszont! Olyat is láttam utána 10 másodperccel amit még soha. Egy új ezüst Civicet, benne egy fickót, ÖLTÖNYBEN!!! Atyaég, azt hittem UFO-t látok :DD