40647
.
-
Mentol #7088 Brutális. Bár láthatnék élőben egyet. -
ez frankó cucc.. picit olyan mint valami trackmania trailer.. -
hmmm, pedig én azt hittem, hogy minden autó szar, amin nincs kivágva a motorháztető :) -
Borg #7085 Ja. Meg van olyan autó, aminek lyuk nélkül is meg van tervezve rendesen a meleg levegő elvezetése :) -
Az olyan mociháztető, amin rendeltetésszerűen van kialakítva az a bizonyos lyuk, az egyáltalán nem felesleges, mert a lyuk fölött olyan légörvények keletkeznek, ami által ott alacsonyabb lesz a légnyomás, és ez így egy szívó hatást képez, ami folyamatosan szívja el a meleg levegőt a motortérből. Gondolom azt nem kell elmagyarázni, hogy az miért jó.
Az EVO-ra pl. direkt így tervezték. -
ja.. mar tuti nem lesz festve... a hatso bumpert cserelni fogom amit szurkere festetek.. szurkere festetem azt a reszt hatul ahol van a scion jel kozepen.. a szarny is feketere es az also resz a diffuzoroknal feketere. majd auto sotetites es fekete vagy szenszalas muffler.
legeloszor uvegsotetites lesz de utanna jonnek sorban aok amiket irtam. ja es azon gondolkozom hogy feketere festessem-e a mocihaztetot vagy abbol is szenszalasat vegyek.
gondolom az a mocihazteto amin lyuk van az felesleges kiadas lenne mivel max az eso tud a motorterbe folyni de ezenkivul nem hasznalna semmit. -

#3-as komment az oldalon!
-
Borg #7081 jo kis klip -
háttér:)
-
jah tényleg
jobbos az:) -
én sokat látok nap mint nap :)
gondolom jobb kormányosra gondoltál...
én már próbáltam vezetni egyszer, de katasztrófa, nem mernék közútra menni, bár biztos meg lehet szokni azt is -
Múltkor láttam az Andrásy úton egy balkormányos buszt.
Nem lehet valami egyszerű előzni vele... -
hát jah...
kölönösen, hogy bal kormányos
de nekem külön bejön a színe is, ha egyszer autófestésre adom a fejem, akkor ilyesmire szeretném, csak hát ugye nem olcsó multaság :( -
a zsírkereskedő #7075 ez így pot jó:) -
Ez az autó mindegy milyen színben lenne!
Tőlem lehetne hupilila is
-
és ilyen színben?
-
egy telibe fényezés "sima" mezei színnel kb 300 ezer Ft -
hmm...egy szép az sokba -
azért a magyar utakon érdekes lehet vele közlekedni...
csinálsz róla képet előtte meg utána is (esetleg a festés stádiumairól is) :)
meg aztán az ilyen célú újrafestések eredménye nyilván jobb mint ami előtte volt, különben mi értelme lenne...
mibe fáj most egy normális újrafestés? -
nem rossz:) -
Abban igazad van,hogy macerás.
Eladáskor tuti nem hinnék el,hogy nem volt totálkáros.
Fehérre tényleg nem érdemes de egy egyedi színre már elgondolkodtató főleg ha van della:)
pl Hans kocsija eléggé szépen le van fényezve.... -
ööö van benne igaszság:) -
Nos. Első és legfontosabb: Egy autót átfesteni azért, mert nem tetszik a színe a világ legnagyobb baromsága és ráfizetése. Rengeteg pénzbe kerül, cafatokra kell szedni a kocsit, soha nem lesz olyan mint a gyári, eladáskor óriási gáz, át kell íratni a forgalmiban is és még sorolhatnám. Egyetlen egy normális érv nem hozható fel mellette, főleg amikor egy ezüst(tucat) autóból akarsz fehéret(tucat) csinálni. Vegyél olyan színűt amilyen tetszik. -
ennél már csak a gyerekek építőkockája kockább:D
hát igen, kinek mi, nekem nem:)
-
ja meg majd akarok masik mufflert is.. feketet.. vagy carbonszalasat.. a mostanit odavertek vhova es rozsdasodik egy kis csikban.. -
az a baj hogy mostmar tul sok manit kell leadnom.segitenem anyamnak a lakasban.. most meg az auto reszleteit is fizetnem kell.. emellett tuningolni.. kisse nehez lesz...
ha lenne egy apuci is.. es nem kene fizetnem a lakas egy reszet akkor ket honapon belul igy nezne ki az autom ahogy leirtam:D -
foglald ossze plz!!! bar szurken feketen is megfelel... de ez meg hetek/honapok kerdese
de csecse lenne -
Gondolkozz egy kicsit és majd rájössz. Ha nem megy akkor reggel összefoglalom. -
Miért is? -
Kezdd ott, hogy elfelejted a festést... nem olyan egyszerű az ahogy elképzeled. -
nah mar tudom mit fogok csinaltatni az autommal..
le kell festetni hofeherre..
kell egy ilyen hatso bumper katt..
es az also reszet ( ahol a disz diffuzorok vannak) azt feketere festetni. es a kis szarnyamat is feketere festeni ( ami a lambo ajtos kepen is van)
plusz ezek a lampak.
oldalso koteny nem tetszik.. az maradna sima szerintem. sooot az eleje is sima maradna csak egy ilyet racsapatnek:
ezt a kis valamit ott az aljan, elejen -
OMG... ez nagyon tetszik igy:D
-
-
Jól lehet vele buliba menni.
Jó sok csaj és pia befér:) -
oo.. ez nem egy amcsi dolog egyaltalan.
ez egy Toyota Bb.. mar joreg ota van a japanoknal..csakhat most athoztak ide is.. es igen a fiataloknal eleg meno egy auto. mert kitunik a tobbi auto kozul. sok , nagyon sok cuccot lehet ra venni.. lehet tuningolni szal a fiatalok imadjak. -
nah ezert nem lett belole semmi.. olcsobb mint a tc es jol el lehet benne ferni.. de igazabol... fasza body kittel es zsir kerekekkel nagyon jol nez ki. marmint szerintem.. amugymeg anyam es baratnom is hanyni tudna tole:D
a tc azert jobban tetszik tegyuk hozza -
Amcsiknál ez a trendy... -
szerintem szörnyű! :| de hát kinek mi... -
nekem soha nem kéne ilyen:) -
pl egy ilyesfajta:D