40647
.
  • FOXX supreme
    annyit??? annyit egy tank eszik:D
  • DanielT
    Mi az, hogy magyarországon nem tudják használni a dízelt? Ennél nagyobb marhaságot még nem olvastam idén.
  • SötétBarom
    "magyarországon nem tudják használni a dízelt... szétpörgetik mint a benzinest
    ezért ezt pl elég rossz ötletnek tartom h s8as dízel legyen..."

Szerinted Magyarország az A8 fő piaca?
  • JGTC
    Hidd el jók azok a dízelek, nem kell azokat félteni... Főnleg Audi amiket mostanság kidobál pályára/utcára dízelben
  • a zsírkereskedő
    a dízel nem jó sportos autónak...
    magyarországon nem tudják használni a dízelt... szétpörgetik mint a benzinest
    ezért ezt pl elég rossz ötletnek tartom h s8as dízel legyen...
    ők tudják-mondjuk a nyomaték az biztos giganagy:D
  • SötétBarom
    Hideg motor, padlógáz, asztán két hétre csökken a helyi átlaghőmérséklet 4 fokkal.
  • CSOCSO
    ja oszt eszik 35 liter gazolajat.. dejo...
  • csabush
    visszalesz folytva valamelyest:)
  • FOXX supreme
    Most olvastam egy hírt, hogy az új audi S8-ba, lehet dízel motor lesz, és a le-mansból ismert V12-es 650 lovas TDI lesz benne...

közbe meg csak annyi lenne a hátúljára írva hogy TDI....:)

áhh biztos 3 literes...:D
    közbe meg lenyomja a ferrárit...:D
  • ZsirosKenyer
    nem a kormány helyétől függ..
  • SötétBarom
    Ezzel inkább magamat lepném meg.. (bár nem csomagtartós verzióm már van )
  • FOXX supreme
    :D
  • Falconer
    Na megvan mit veszek faternak karacsonyra :D
  • CSOCSO
    a jdm attol jdm hogy japan piacra szant cuccos.. az az auto meg baromira balkormanyos volt..
  • ZsirosKenyer
    ezt miből gondolod?
  • CSOCSO
    nekem mennem kell dolgozni.. holnap leszek..ui: moncsim meghalt..szal a heten eleg keveset leszek...
  • Borg
    Nekem igazából nem kell számla, meg ilyesmi, csak a cucc jöjjön meg egyben :) A pénzt meg pl átutalással tudjuk rendezni. Vagy nemtom. Majd PÜ-ben megbeszéljük.
  • CSOCSO
    akar ajandek akar nem ra kell irni hogy mi az.. hidd el mar kuldtem haza dolgokat es sajnos kibontottak es lattak a benne levo dolgon hogy mennyibe kerul. a havert meg megvamoltattak.. tehat:

hazudhatok hogy mi van benne.. de szamlat nem postazom nektek mert abbol levagjak hogy mivan. max normalis levelben elkuldom...
    mik kellenenek amugy?
  • Borg
    Hát, 200 kilós cuccot úgysem rakok a civicre, szal :)
    Amúgy ha jóltom ajándékként kell feladni, és akkor nincs vám rá. Vagy mi.
    Tudnál keresni te is az ügyön, van egy ügyfélkör is, akik kerenek megbízható postázó embert kint :)
  • CSOCSO
    tudok hat.. csak az a baj hogy nemtok ra nagy osszegu biztositast tetetni mert megvamoltatnak teged amit ugye nem akarunk...
    de amugy tudok kuldeni de van egy meret es suly ami folott nemtok kuldeni vagy ha igen azt nem szeretned kifizetni...
    amugy egy ilyen muffler nagysagu dobozt olyan 50-100 dodoert lehetne hazakuldeni.. attol fugg mekkora es milyen sulyu...
  • Borg
  • Landren
    van olyan is, tudom
  • desigo
    Haverom leömlőjét (6 gen civichez)is amcsiból küldték.
    Olcsóbban jött ki...
  • Borg
    Te egyébként tudnál szerezni/postázni usa-ból ilyen tuning cuccosokat?
    Lehet majd beszélgetnünk kéne ilyesmiről. Még shippinggel együtt is olcsóbbra jönnek ki a cuccok onnan, mint amennyibe itt kerülnek.
  • FOXX supreme
    ezek legyenek a legnagyobb problémáid:DDDDD
  • CSOCSO
    tenyleg morcossa teszi... csak nemtom mi legyen..feketere festetni a meglevo mocihaztetot.. avagy venni szenszalas haztetot.. ami olyan 500 dodo minimum.. plusz install..
    amugy talaltam egy fasza kis ceget akiknel van ilyen tapasz ami 2ezer fahrenheitig tuti hoallo... nah olyan kell nekem!! meg van valami spray is... lehet inkabb azt veszek...

meg van naluk HKS szenszalas muffler.. muhahaha olyanom lesz!!! csak megkerdem oketmelyik szol jobban a hi vagy a ti.. mert fogalmam sincs mi a kulonbseg a ketto kozott.
    de ezzel is varnom kell addig mig nem lesz meg a masik hatso bumper mert ha az nagyobb akkor vinnem kell ellitatni a kipufogot.. ah ahhoz meg nincs kedvem..

• Borg
    Persze, vakbeömlővel. Csak dísznek van ott, de valójában nem átmenő.
  • Landren
    hát jah, de biztos meg lehet azt is oldani, hogy ne ázzon be (gondolom én), mert ha jól van megcsinálva azért morcosabbá tudja tenni a mocitetőt.
  • CSOCSO
    ezt en vagom de mig egyes helyeken van ertelme a masik helyen meg csak disz. ez max mikor parkol z auto a viz befolyik a motorterbe.. marha esik az eso...
  • FOXX supreme
    :D
  • Borg
    Ebben az autóban semmi JDM nincs.
  • DanielT
    Jééé, de ari! Babakocsi :FFFF
  • desigo
    Hátul jó széles lett...
  • Landren
    nem lenne ez olyan rossz normális színben, meg más felnivel.
  • ZsirosKenyer
    Szegények nem nagyon tudnak mit kezdeni a japán autókkal.
    Komolyan mondom a legigénytelenebb custom JDM verdákat ők csinálják.
  • Borg
    Ezek a németek inkább a golfjaikkal törődjenek...
  • FOXX supreme
    jááá:)
  • JGTC
    Egy kis újdonság...

• FOXX supreme
    Ez se gyári:)

GT
  • a zsírkereskedő
    akkor képben szúrj be