40647
.
-
Első képen elég lál arc vezeti a hondát
-
-
nice:) -

-
Nálam a költségkímélőbe =)
(csak viccel) -
Ja. Az nem jobb hifi. Jobb hifi alatt én a fejegységet is elég magas prioritásba sorolom, szóval a kazettás magnó +mélynyomó +4 hangfal kb maximum 30ezres költsége nálam a takony kategóriába tartozik. :D
-
Borg #7202 Láttam én már olyat... régi kazis magnó, plusz mélynyomó meg minden szar benne. -
Jobb hifivel kinek van szüksége ezekre a szarokra? -
Borg #7200 Ja, egy adott FM frekvenciára küldi a discman audio jeleit, amit aztán rádióval fogsz. Ez ugye alapból rádió minőségre butítja, szal jobb hifivel bukta... -
1000 HUF-ért keresve sem találsz jobbat 
Amugy van egy alternatív megoldás is, ami picit drágább, viszont a minősége sokkal jobb. Egy kis kütyü amit a szivargyújtóba kell dugni, és kiáll belőle egy pendrive. A kütyü ez bizonyos frekin sugároz, és ezt a rádióval be lehet fogni. Én mondjuk még nem próbáltam, de már láttam egyik ismerősömnél.. -
Mentol #7198 Szerintem nem szép, nekem nem tetszik... -
majdnem megkérdeztem, hogy ha megfordítod mi lesz a kábellel :D -
ZsirosKenyer #7196 nálam is korrektül működik... Nem hagy ki, nem recseg, a minőség is teljesen jó. -
mert a HAMArol nem sok jót olvastam, viszont a Sony-rol azt irták hogy jó. De most láttam hogy az Apple-nek is van egy ilyene Ipodhoz. -
Neked hogy müködik? Ugy értem hogy meg vagy a minőséggel elégedve. -
Ilyenem van és frankó
-
Borg #7192 Ja, meg nem túl megbízhatóan vitte át a hangot, kihagyott, recsegett... Bár a tipoban a kazettás fejegység is inkább a szokol egy leszármazottja lehetett :D -
Nekem sosevót, úgyhogy nemtom milyen. Szar volt a hangminőség vagy mi? -
Borg #7190 Ilyenem volt nekem is, de egy megváltás volt, amikor rendes mp3-as fejegységet vettem... -
Esetleg itt is találsz még infót.
Csak azt nem találom,hogy hol lehet kapni.
link -
Bárhol megkapod, Tecsó, MM, akárhol.
-
Hasonló mint ez csak nincs rajta mp3 lejátszó... -
remélem jó helyre irom.
Egyik haverom kocsiájában láttam egy olyan szerelést hogy csak kazettás rádiója volt, de viszontkilogott belőle egy JACK dugo. Nos, kérdezem hogy ez hogy oldható meg? azt mondta hogy valamo átalakító segtségével siekrult neki, de sajnaos nem tudja hogy honnan mert a nővérétol kapta ajándéjba.
kérdezem hogy hol lehet ilyet beszerezni?
köszi -
Borg #7185 Hát, ha aerodinamikailag nem lenne indokolt, valszeg nem is az ablak közepén lenne. -
tom hogy tükrből kell, de még sztem jobban is nézne ki
ha a tető vonalát folytatná
feljebb lenne -
Borg #7183 Olyasmi az alap civicen is van keresztben. Szinte semmit nem látni hátra belőle, tolatni tükörből kell. -
mondjuk a spojler milyen jó lehet tolatáskor:DD -
FFX #7181 jó lenne ez csak a hátulja nagyon tré -
morci:) -
Borg #7179 Hát, MO-n Type-Rt szerint még tavaszig nem is lehet. -
Én pont egy pirosat próbáltam ki csak sajna nem type-r volt:( -
Borg #7177
-
Borg #7176 Ha akarod, igy is értelmezheted.
A képlet ugye teljesítmény = forgatónyomaték * fordulatszám.
P(kw) = M (Nm) x RPM x ( PI / 30000 )
Ezzel konkrétan akár a saját autód is számolgathatod. A pi/30000 ugye az RPM-ből a megfelelő mértékegységhez jutáshoz kell. -
jeeeee.. akkor jolvan. -
Igen! :DD
Most kérdezd meg Borgot, hogy mi hajtja az autót! :D -
tehat akkor megis csak ugy van hogy azt az erot annyiszor adja le amennyi a fordulat?? mert ha igen akkor csak mondjatok mar ki:D:D -
CSOCSO... a te verziód szerint akkor 1 fordulat 0.12 newtonméter nyomatékot ad le. Ez tudod mekkora erő? Kb egy nagyon gyenge éjszakai fing. Vagy mondjuk amikor finoman az asztalra koppintasz. -
elolvastan.. mincs nagyon szeo es jo... lehet engem hulyezni meg mefaszozni de akkor sem ertem hogy jon ez a ket dolog ossze.. marmint hogy most ki van miert.. nyomatek a fordulatert avagy forditva...
mert te szorozgatsz ket szamot... holott en nemtok arrol hogy a fordulatszam arrol szolna hogy hanyszor adja le azt a nyomatekot. marmint ha 5000et forog a motor akkor annyiszor adja le a nyomatekot.. merthat a szorozgatasod ERROL szol!!!
szerintem meg ahhoz hogy a 600 nm et leadja a motor ahhoz kell forognia 5000et!
tehat megha szorozgatni is kene akkor is mast.
-
Borg #7170 Ha csak ennyire futotta, akkor inkább ne térjünk vissza sehova :P -
LOL :D
"#7149" Ezen a kommenteden még röhögök úgy 1 hétig, utána visszatérhetünk a múltkori vitához :DDDDDD