40647
.
  • a zsírkereskedő
    no comment h mindenki szarságokról beszél miköben életem talán legjobb bmw-jét szúrta be képekben barátocskánk...

gratulálok:) az autó jó a viták érdektelenek:)
  • MikX
    Naja, nem is mondtam, hogy "parasztvakítás"
    De nekem nagyon szúrja a szemem az egyen márkaarculat...
    Mien már, hogy csak az autó méretéből lehet emgállapítani mien típus? (persze csak jelképesen)
    És ahány ember annyi ízlés, oké, én csak azt mondtam, nekem speciel nem tetszenek, nagyon nem...
  • desigo
    Meg kell,hogy védjem az Audikat!
    -A Quattro hajtás nem parasztvakítás.Csúszós,nedves úton nagyon jó.
    -Az,hogy hogy néz ki szubjektív.Az A3 szép kis nőies,az A6 (főleg az avant) brutál,a TT sportos...
    mindenki megtalálhatja a neki valót
    -A beltér letisztult,semmi csicsa...
    -Megbízható és értéktartó autók

és nem hullik szét...
  • Borg
    Stílusról kár vitatkozni, de pl szerintem az Audik baromi jól tudnak kinézni.
  • MikX
    :O
    jade tleg, mien állat már egy V-ös Golf, nemde? :P :P :P XD

Najó, viccet félretéve, minden autónak megvan a maga rétege, akik szeretik...
  • ZsirosKenyer
    óvatosan a fogalmazással!

épp kezdünk kibékülni!
  • MikX
    Hát a fócvágen nálam is eléggé a gázos kategória, meg az audi is...
    Lehet ien Quattro, meg felmegyünk a síugrósáncon, meg mittomén, de komolyan, hogy néznek már ki? Egyre rondább mind, és az a nevetséges kormány, meg beltér mindegyikben, egyen design, ami nálam a szánalom legfelső határa...

Szerk: nade nem akarom fikázni, ez az én véleményem, akinek tetszik, ok, legyen, csak nálam ezeknél több, amit autónak nevezek...
  • JGTC
    ezt a topikot lassan átlehetne nevezni BMW Vs. Honda topiknak
  • DanielT
    Nálam sem pálya az ilyen csaj, de egy poént megért.
  • ZsirosKenyer
    Jó autók meg minden, amit én írtam csak a szubjektívám..
  • MikX
    Kit? hátt...
    Najó nem hosszútávra, de...
    Najó de ez már nagyon off lenne ::D
  • DanielT
    Höhhe, szerintem páran tudják itt mi a véleményem a Fosvágenről, elég gyakran hangoztatom :D

Az Audik viszont nagyon rendben vannak manapság minden szempontból.
  • Borg
    Én speciel a VW-nek, és az Audinak is el tudom ismerni az erényeit. Audik meg még tetszenek is, némelyik. De technikailag akkor is csak sokadikak a sorban.
  • MikX
    naja, végülis ezzel meg lehet alapozni a családot, igaz... :D
  • ZsirosKenyer
    ha jó lennél nem kellene hozzá kocsi.. a pénzéhes ribik meg kit érdekelnek..
  • MikX
    ÖÖ, oksa, vicc akart lenni...
  • ZsirosKenyer
    Na, akkor úgylátom szépen lassan mindenki kibékül a többi márkával is

DanielT: mondjuk inkább a bmw-t imádd ennyire mint pl a fócvágent vagy az audit..mert azok....
  • Borg
    Erre meg már szerencsére nincs szükségem :) (főleg ha ezt a feleségem is olvassa - lol)
  • Borg
    Az a rész logikusan az Accordra vonatkozott :)
  • DanielT
    Viszont bármelyik csaj azonnal felajánlja, hogy csinálj neki családot :DDD
  • MikX
    6-ost családi célokra? :O
    okés, csak picit nehézkes lenne a családot vinni benne... :D
  • Borg
    Egyébként több Honda tulajt ismerek, akik mellette BMW-t is tartanak.
    Magam részéről ha anyagilag úgy állnék vennék BMW-t, de csakis 6-ost. Az tetszik. A BMW a második autó a sorban, amit technikailag tartok valamire is. Az alatt inkább az Accordot választanám.
    De nekem eleve nincs affinitásom a nagyobb autókhoz, egyszerűen nekem az élményt a könnyű, pörgős jelleg hozza. Szal csakis 2. autónak vennék ilyesmit, avagy családi célokra.
  • DanielT
    Semmi. Nem kéne. Ugyanazok az okok.
  • Borg
    És akkor mi van az 1-es BMW-vel?
  • DanielT
    Dehogy zúzok. A tavalyi autókiállítás után egyetlen egy dologra tudtam azt mondani, hogy megmaradt valami belőle, az pedig az új Civic volt. Nem kéne, mert nem illik hozzám, de nagyon ütős és valóban újító merész formát adtak neki.
  • desigo
    Fogadjunk,hogy álmodban Civiceket zúzol be:)
  • DanielT
    Japánok közül imádom a EVO-t az Imprezát, 350Z-t, Skylinet és az összes valóban komolyan kinéző és komoly teljesítményű gépet.
  • DanielT
    Eszembe nem jutna fikázni egy NSX-et, egy Accordot, egy régebbi Legendet, egy Preludeot. Ezek mindegyike tetszik. Mert nem játékautó méretűek és formájúak. Nagyon jó a Jazz, a Civic és ezek a kicsik is, de soha nem kellenének.

Ja és eddig egy rossz szót nem szóltam rájuk, csak tényleg komikus szinten van már az a Civicmennyiség amit Borg betol ide a topikba és most ennél a Csodatutifrankó Jazz nél kiborult a bili :DD
  • ZsirosKenyer
    hát ne haragudj de amiket itt produkálsz..
  • ZsirosKenyer
    Szerintem pl. jó autók a bmw-k és nem tagadom hogy tetszenek, de vhogy a japán-stílus mégis jobban megfog, úgyhogy maradok ennél..
  • DanielT
    Aham, én az első fajta vagyok.
  • ZsirosKenyer
    Aki szereti a jó kocsikat nem fikázza agyba-főbe a többit.

Több fajta bmw tulaj van. Aki azért vette meg mert jó kocsi (hisz kétségtelen hogy jó autók) attól megkérdezed hogy mit szól a pl. hondákhoz? valszeg azt fogja válaszolni hogy fasza autók, de neki a bmw jobban tetszik.

És van az a fajta ember aki még a márkákat se ismeri, mert számára kizárólag 2 autó létezik a bmw meg a merci. Minden mást fikáz, és annyira buta-sznob hogy ha lát egy aston martint azt sem tudja mi az.
  • DanielT
    Miért, milyen autóval kell járni aki szereti a jó kocsikat?
  • ZsirosKenyer
    a szerencsétlen sznobságodat sugallja nem a férfiasságodat
  • DanielT
    Jah, de szerencsére nincs ilyen problémám, csak szeretem ha az autóm IS férfiasságot sugall. :)
  • desigo
  • DanielT
    Autó.

• Borg
    Tudod mit szoktak mondani, mit pótolnak a férfiak a nagy autókkal :P
  • DanielT
    És szerinted adnék egy FILLÉRT is egy Jazz kategóriás kocsiért? A büdös életben nem ülnék bele ilyenekbe. Ugyanmár. Nem vagyok buzi, hogy ilyen kocsikkal járjak.
  • Borg
    Én magamnak nem vennék ilyen pöcsköszörűt, mint a jazz. Ez már túl kicsi. De ez mit sem változtat azon, hogy kibaszottul megy egy ilyen gép, és állati élvezetes vezetni. És ez olyasvalami, amit egy nagy böszme autó sosem fog nyújtani, még 1000 lóerővel sem.