40647
.
-
DJ BP #7769 pl. SL 65 AMG 617 LE, 61 millió, ugyanmár.... -
DJ BP #7768 csak az a gubanc, hogy ebből a pénzből már kijön egy DB9-es Aston, inkább az kéne... :D, vagy egy Maserati, azok is tetszenek -
DJ BP #7767 ez pl. tetszik :) -
DJ BP #7766 egyetértek, én valahogy nagyon nem szeretem az agyonspoilerezett, szanaszétfestett gépeket -
a zsírkereskedő #7765 nekem épp az tetszik h nincs rajta hülye festés hüle szárny undorító otromba küszöbök
és azért brabus mert 600as biturbó a motort átépítik raknak rá új fékrendszret atprogramoznak sokmindent a belsejét is dizájnosabbá szokták tenni kipufogók stb
nagyon sokminden más mint az alap merciken
-
Borg #7764 És optikailag mitől brabus? Mert van rajta 4 alufelni? -
a zsírkereskedő #7763 cl-600 biturbó
és ez egy brabus
egyébként alapból nekem se jönnek be de a brabusok az mindíg megfognak -
a mercedes egyre ingerszegényebb autókat csinál szvsz... lásd új s-osztály, illetve ez a cl... -
a zsírkereskedő #7761
-
nice 
-
Borg #7759
-
Borg #7758 És itt a turbós 5gen-ről a video is :) -
Úúúúúú de széépppp 
-
a zsírkereskedő #7756 go home ez nagyon jó -
most ertem haza.. kapunal a lampa alatt allt egy feher honda civic.. regebbi.. a gombolyded lampas.. alap sima felni ami kb a ladakon volt, de le van ultetve, korbe van spoilerezve igaz ha oldalrol ranezel a kocsira akkor atlatsz a spoilerek miatt mivel a spoilerek, hosszabba meg szelesebbe tennek az autot.. csakhat eleg gany hogy kozben atlatsz az auton.
persze egy kis fekete kolok ult benne. -
kafa:D -
Borg #7753
-
a zsírkereskedő #7752 a mustang logo az nekem se jön be:D
sőt irritáló:D de a többi:) -
Háááááth.. -
ZsirosKenyer #7750 háát..
Csak az alap nem a legjobb szerintem.. Meg a Mustang logo..pf.. az iyleneket mindig is utáltam.. -
a zsírkereskedő #7749 igényes tuning -
a zsírkereskedő #7748
egyedül a szaros mustang embléma az ami nem kéne rá de így is jobb mint a civicek:D -
Profin megcsinált autó király környezetbe profin fotózva.... Ez igen Bejönnek ezek a képek :D -
ZsirosKenyer #7746 video -
a zsírkereskedő #7745 ez a forrest gump cége volt:D
de remélem nem vette meg ezt a "szart" a félkegyelmű:D
amúgy az ótó meg nem tetszik -
Színes füst -
valakinek csuuunyan elvetted a hsz et -
jaja azt hiszem a yokohama csinálta meg? valami olyasmi rémlik, mert olvastam -
jaja azt hiszem a yokohama csinálta meg? valami olyasmi rémlik, mert olvastam -
iken lattuk -
Borg #7739 Hát, azért jópár akad még. Csak azok nem eladóak :) -
Jól néz ki csak lassan eljutunk arra a szintre,hogy nem lesz egy megkímélt állapotú sem kis hazánkban:( -
Azt láttátok hogy lehet olyan gumit venni, amit ha füstölnek akkor pirosan füstöl? Driftel a fazon és piros füstcsíkot húz maga után... -
Borg #7736
-
Borg #7735
-
Azért mert az ilyen emberek kis hazánkban az utolsó fillérüket is nagyobb ICre meg hasonlóra költik :) Amúgy ajánlom figyelmedbe a Monkey Motorsportos fekete CS Celicát, szerintem szép, is meg állat módjára is megy - már amikor éppen nem töri ketté a váltó végáttételt... :D
-
Meglepetést okozna egy-két autósnak... -
jaja...legalább erősít a hazai utakon:) -
szép az csak koszos :) -
Borg #7730 Ez csak koszos.