40647
.
  • redbull0304
    Jah a minőség hát elég szar lehet igy a képről is nézne... Biztos sokat ültél Viper-be és azért tudod... Én kérek elnézést...
  • a zsírkereskedő
    az h szebb az realtív eléggé...
    a felfüggesztéssel van amúgy a baj nem a gumikkal...:D
    meg a minőség olcsó hatást kelt kopog és tönkremegy
  • desigo
    ezeken a jó utakon nagyon tapadhat
    max autópályán kb...
  • redbull0304
    Jah meg mért nem jó a kanyarsebessége??? Most nem azért de a vipereknél mindig nagyon a nyomaték mint a lóerő tehát minimum 800-900Nm-es ez a viper és azokal a széles gumikal ugy tapad az úthoz hogy tuti nem esik le róla... max akor ha nem tud olyan jól vezet az ember vagy nem érzi az autót... de az is csak a erő miatt van ha megfordul meg a hátsókerék miatt...
  • redbull0304
    Méghogy szar... Nem gyorsul jól, nem lő ki a lámpánál egy 800 pacis kompresszoros viper??? Te hülye vagy... Nem japán autókról volt itt szó ne felejtsd el!!!! Hanem arról hogy egy ferrari vagy egy lambo helyet 100szor érdemesebb ilyet veni... Ritkább ,szebb, gyorsabb, erősebb jah és olcsóbb... Ha meg gyorsan akarsz kanyarodni akor vegyél egy lotus elise-t...
  • DJ BP
    na mond, mit raksz össze? kíváncsi vagyok... De ugyanígy összerakod japóból is, inkább jobbat...
    mellesleg pont egy 800 lovas Viperről volt szó, mondjuk ilyen teljesítményt nálunk 25-ből biztos nem hozol ki... Meg minek a 800 ló, áruljátok már el? Az igazi élményt a kanyarsebesség adja, nem az hogy kilősz a lámpánál, rossz esetben automatával...
  • DJ BP
    nézz meg egy Chrysler 300C-t, hogy szinte Audi áron, Volvo S80-árán felül mit nyújt a méreten és külső formán kívül... Köztudott, ami made in USA, nagy valószínűséggel gagyi, hacsak nem csillagászati árú... Nézz meg egy Mustangot, kinnt nem hiába 4 misi, az annyit ér, mert igénytelen, nem 10 misit...
  • FOXX supreme
    gyorsulást nyerjenek? 25 millióból olyan amerikai vasat rakok össze, hogy igen kevés ellenfele marad...
  • FOXX supreme
    miért nem mennek jól? de sztem nagyon tudnak menni, meg miért szar a minősége? sztem , az én tapasztalatim alapján, az made in USA, sztem nem egy rossz vétel...szal nemtom miről beszélsz, mindegy...
  • DJ BP
    mert nem csak a lóerő számít. Nem azért vesznek 25 millióért autót, hogy gyorsulásit nyerjenek, mert ezenkívül a kuriózumon kívül másra nem túl jó
  • a zsírkereskedő
    mert a viper az "szar":D
    az összes amerikai autónak csak annyi az igazi értéke h kuriózum
    nem mennek jól, kvaszar a teljesítmény/lökettérfogatarányuk és szarok a kanyarban plusz a minőségük is gagyi
  • franc0
    pont tegnap bukkantam rá énis

én meg azt nem értem, ilyenből miért nincs több

bár ez nem tuning szal offtopik
  • redbull0304
    Viper

800paci... jah és csak 25 milla... mért nem ilyen kocsit vesznek az emberek... inkább vesznek gallardokat meg ferrarikat...
  • desigo
    Így van nem szabad,hogy kilógjon.
    Haveromat emiatt nem engedték ki a határon:(
  • Borg
  • LionTR
    Én úgy tudom hogy annyi a szabály hogy nem lóghat ki a kerék az sárvédő síkjából. Gondolom felülről nézve, mert általában lent bejjebb van a sárvédőív.
  • cement
    dedurvaaa :D
  • FOXX supreme
    repkednek az kocsik:XD

• FOXX supreme
    nem semmi...

dragster gumik, lassítva...
  • JYeti
    Egyik vidéki komám fordítva rakta rá a trabira a felniket, kb 5 cmre kilógott a gumi, elég ordasul nézett ki .. Mondjuk utazni nem utaznék vele.
  • FOXX supreme
    :D
  • CSOCSO
  • Borg
    Csak 316i-re szabad tenni 9J-t igaz?:DDDD
  • DanielT
    Meg mer' nem vagyok Hondaklubtag :D

Egyébként szerintem azért kötekedtek a rendőrök, mer' a teljesítménnyel nem állt arányban a gumik/felni mérete :D

• SötétBarom
    Mer nem jársz errefelé azér nem hallod =P
  • SötétBarom
    Fák dö polisz!

Mi a kötekedés alapja amugy? Mennyit lóg ki a kerék a kocsiból oldalt, vagy az hogy mennyire nagy, vagy az hogy milyen rajt a gumi?
    Vagy csak simán belédkötnek ha van egy szép felnid?
  • Borg
    Egyik Hondás srácnak pl 9J felnije van. Nagyon nem lóg ki, de azért jó peremes.
    A rendőrök meg már 3x megállították, hogy miért nincs benne a forgalmijában, a műszaki vizsgaállomás jóváhagyása a 9J-s felnikre...
    Szal mostmár nem csak a fóliára kötekednek.
    Arra leszek kiváncsi, mit lép erre a VW klub majd, ahol 3-ból 2 autón valami bazinagy krómfelni van (nemtom biztos ingyen osztogatták valahol).
  • DanielT
    Nem hallottuk.
  • SötétBarom
    Kisgyereket becsípi, aztán kapsz a pofádba a járókelőktől.. -.-
  • Borg
    Egyébként hallottátok, hogy újabban a felniszélességbe is kötekednek a rendőrök? Tehát ha túlzottan kilóg az autó alól.
    Csak mondjuk azt nemtom milyen alapon.
  • SötétBarom
    Prelude
  • streeter
    McDonalds-os zacskó a fejére aztán kész :D Az még mosolyog is rá
  • FOXX supreme
    mondjuk bögyös:XDDD
  • FOXX supreme
    hát ülhetet volna rá valami jó nő..nem ilyen egér fejűű:XD na mindegy...
  • Borg
  • redbull0304
    Skyline Drag :)
  • redbull0304
    Nissan Skyline 1158 Hp turbo :)
  • FOXX supreme
    errpl asszem van videó...majd később belinkelem
  • JGTC
    ez a két utolsó skyline valami eszméletlen sok lébe lehet
  • cement
    jaj de csecse