40647
.
  • streeter
    Végre megvan a videó a pirosan füstölő gumikról.
  • CSOCSO
    :)
  • a3a
    de jó
  • FOXX supreme
    hát ezt nem sajnálnám ha felrobbantanák
  • Szabi1991
  • Csabesz6
    muszály volt ezt?:D:D csorog a nyálam...
    megadod pü-ben msn cimed?:D
  • DanielT
    Össze van az rakva rendesen amire való: teszkófutamokra :DD
  • DJ BP
    aszittem azt mondod, hogy mert olyan mint az IKEA, neked kell összerakni :DDD
  • DanielT
    Nevezzük inkább szarputtonynak, találóbb :DDDD Egyébként minek egy Civicet tuningolni? Több bevásárlószatyor fér bele? :DD
  • DJ BP
    hány kg is a Civic? 1000-1100? és 170 LE, jó kis méregzsák lehet :)
  • Borg
    Saját építés, szal csak az anyagköltség volt, az meg kb 150k.
  • FOXX supreme
    mind jó kivétel nélkül..az NSX meg állat
  • streeter
    Az szigorú. Mennyiből jött ki a turbósítás? Nekem is kéne kezdeni valamit az Accordal :D Ha nem is turbósítás, de meg kellene chipelni.
  • Szabi1991

• Szabi1991
    Scion Performance Challenge 3.0

• CSOCSO

toyota Auris TRD
  • a zsírkereskedő

connaught type-D
    300le és lesz hibrid is
  • a zsírkereskedő
    a felni és az ajtó az maradhatna meg a motortuning de én se változtatnék rajta mást
    sőt az ajtót is hagynám de így is nagyon tetszik
  • FOXX supreme
    jááá:D
  • Borg
    Kicsit más jelleg :)
  • Borg
    jah, 5gen
    Épp most jöttem haveromtól, kicsit bütykörésztünk a sajátainkon is :)
    kész a turbósítása :) 5gen esi sedan, 8psi turboval 125->170LE 150->200Nm :) Tudásra picit jobb mint a VTI-k. Viszont feelingre nem semmi :)
    5k körül kapcsol a VTEC, és kb onnan tölt a turbó is. Be van chippelve rendesen, mitsu 3000gt injektorok, 50-es rendszer, lefújó, intercooler stb. Azér amikor 8000rpm-nél elváltasz, akkor nem semmi a cisszenése :D Pedig ugye ez egy alacsony nyomású turbo csak. És kihúzatva még 3-ban is elteker az eleje...
  • streeter
    Ez egy jó kép. Dúrva a az a szívósor a jobb szélen :) Ezek Civic-ek ugye?
  • Borg
  • redbull0304
    A motor az bírja mivel a kompresszor nem kárositja a motort... meg 1600-1900Hp Vipereke is vannak... ugyhogy ez a 800paci egyáltalán nem sok magához képest... a futómű meg a fékek is birják mivel a gyári is elég erős ehez a 800pacihoz... ez még egy alap kis tuning egy viper esetében...
  • DJ BP
    de a futómű fékek. Nem az erő kihozás a lényeg, hanem hogy bírja-e a motor a nagyobb energiahatásokat... Meg kell erősíteni. 800 lovas autót meg 6 évesen sem kapsz 20 milláért. 50 alatt soha. Ez a 800 LE nem csak hűbazze, ez már komoly veszély
  • redbull0304
    lista

Itt egy lista ez a Flat-Car Kft. itt vannak az árak... Corvette Z 06 21milla (2006) SRT/10 25milla (2004) ez már 2éves kocsi... Nem hiszem hogy hülyeségeket írnának ki... az a 300paci meg semmi... hiszen a 8000ccm-ben igen csak nem 500paci szorult ugyhogy az a 300pacit sztem könnyen kilehet hozzni belöle nem sokat kell változtatni, jah most esik le kompresszoral van feltöltve nem turboval és a kompresszorhoz nem sokat kell átalakitani, színte semmit nem kell...
  • DJ BP
    inkább 50...
  • DJ BP
    meg amcsi árak, Corvette USA-ban 45000 dollár (csak!), Viper 85000 (500 lovas) A corvette nálunk 20 misi. Számoljunk csak, tehát jó 30-35 millió lenne sztem, meg a +300 ló költsége. Hát 40 alatt biztos nem úsznád meg.
  • DJ BP
    hát az jó nagy kamu, alapból 500 lovas, és az alapára ennyi lehetne nálunk (25 misi), hogy abból 800 ló legyen, nem kicsit kell rákölteni, hát szinte mindent cserélni kell. És ez minél erősebb autó, annál drágább, nehezebb többet kihozni. Pl. 200-ból 300 lóerót sokkal könnyebb kivitelezni, mint 600-ból 800-at
  • redbull0304
    "Mellesleg honnan jött ez a 800 lovas Viper?? Ember ez hatalmas erő, és biztos nem 25 misi, és nem gyári, közelében sincs a szériához." Viper
    De 25 misi és gyári tuning...
  • FOXX supreme
    hát igen..nem könnyű bánni vele, kibasszott kemény a kuplung is...ha nem figyelsz, vagy játszani akarod a janit, akkor könnyen a segge lesz elől:)
  • DJ BP
    Belseje nagyon tetszik, de kívülről hülyeség a tuning szvsz
  • cement
    hát a gyári szvsz szazszor szebb... ez egy elegans luxussportkocsi nem tuningra valo, igy nem tetszik, gyari formaban viszont nagyon is
  • a zsírkereskedő
    a középső ismétlődés nam hatáskeltés... csak szarul raktam be
  • a zsírkereskedő
    nesztek b*meg tuning aston martin

ez "csak" 500 lóerős de nem hinném h gyenge...
  • a zsírkereskedő
    na ezt hasonlítsd össze egy astonnal vagy jag-el utána rájössz h miről beszélek
    kép alapján is látszik h nem túl extra minőség...azt mondják nagy fun vezetni de ne várjon az ember csodát...
    25misiből ajjaj milyen autót lehetne venni:D
  • DJ BP
    ha megnézed, azok nem puha műszerfal anyagok
  • DJ BP
    ,,Jah meg mért nem jó a kanyarsebessége??? Most nem azért de a vipereknél mindig nagyon a nyomaték mint a lóerő tehát minimum 800-900Nm-es ez a viper és azokal a széles gumikal ugy tapad az úthoz hogy tuti nem esik le róla..."

Aha, épp ezért mondja mindenki ilyen autókról, hogy szinte vezethetetlenek, de te előnyére formálod, grat... Mellesleg honnan jött ez a 800 lovas Viper?? Ember ez hatalmas erő, és biztos nem 25 misi, és nem gyári, közelében sincs a szériához. Tudod-e, milyen nehéz egy ilyennel bánni?
  • DJ BP
    ,,Méghogy szar... Nem gyorsul jól, nem lő ki a lámpánál egy 800 pacis kompresszoros viper??? Te hülye vagy..."

Csillapodj már le. Hol írtam ilyet? Mondtam hogy egyenesbe kilőhetsz vele, de egy szupersportautónál számomra nem ez az igazi élvezet. Szted ez az jelenti, hogy nem gyorsul?? Tanulj értelmezni, ne mások hülyézésével palástold e hiányosságod...

• Borg