40647
.
  • ZsirosKenyer
    turbóhang olcsón

• redbull0304
  • DanielT
    Hehe, csak viccből mondták, mert alapvetően inkább csak mosolygok rajtuk :)

Az autóval magával nincs semmi bajom gyári formájában.
  • Csabesz6
  • Csabesz6
    te mér szólod le mindig a civiceket?Oo...csak kérdem...5th gen rulz, van vmi rossz tapasztalatod v mi?multkor aszonták hogy hozzád lehet fordulni civiccel kapcsolatbanXD...
  • DanielT
    Na például ez is hatalmas kedvencem.
  • DanielT
    Mi a 'zistenről beszélsz? Rengeteg iszonyatosan komoly autó van ami nem BMW. Sőt, több iszonyatosan komoly autó van mint ami ezekből BMW.

Csak nálam máshol keződik a komoly autó mint egy kicsi vagy alsóközép elsőkerekes szardarab nagy szárnnyal meg matricákkal.

Ezek is jók valamire, mégpedig arra amire kitalálták őket. És ez nem a villogás, meg a tuning.

• redbull0304
  • FOXX supreme
  • DJ BP
    épp ezt mondom, minek 1.2, 1.4 kisautókat optikázni, minek??? Röhejes az egész. inkább költse másra a gagyi tuningpénzt, mivel úgyse dőzsöl senki a lóvéban... Régebbi kicsit erősebb autókat inkább van értelme
  • ZsirosKenyer
    Azt megértem ha a matiz és társait szidja vki, de hogy neked minden viccautó legyen ami nem bmw az elég "száni".

Pl. nekem nem tetszenek a Golfok mégis jó autónak tartom őket. Ennyire azért te se legyél gyökér.
  • macleod2005
    Aki tud komoly teljesítmény növeléssel foglalkozó könyvet vagy weboldalt írja le a címét plz
  • DanielT
    És mi a francra tuningolja azt a nyomorultat? Strítrészingelni? Hasonló viccautók ellen gyorsulgatni? 17-20 év között még meg is érteném, remélem ők vannak többségben, azt meg méginkább, hogy kinövik.
  • ZsirosKenyer
    A lóerő nem minden, nagyon sok minden közrejátszik, váltóáttétel, összsúly stb, ergo a 100 pacis hondát is érdemes tuningolni, hisz már a gyári is 9sec alatt van százon.
  • DanielT
    Már hogy a frászba ne tudna bárki BMW -vel meg Mercivel mászkálni, csak be kell érni öregebbel. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ezekkel kell járkálnia, mert ezek lennének a legjobbak, de ha valaki tuningolja a kocsiját optikailag, vagy teljesítményben, az ne ilyen szánalmas kehes bevásárlókocsikkal tegye már, mert ezzel szerintem nincs olyan épeszű ember akinek a szemében ne lenne nevetséges.
  • autoszimulator
    pedig mikor utcán sétálsz, nagyon sok olyan autót látsz, amely tömegautó, és vmilyen kis optikai "tuning" van rajta... Gondolok a Cliokra, Corsa-kra, és még sorolhatnám.. Ezek jó része 1.2, 1.4-es, melyek nemnaon vannak 100LE felett. Én sem szeretem ezeket de egy átlagember nem tud BMW-kkel meg Mercikkel futkozni..
  • DanielT
    Mi a frásznak? Egyébként szerintem csak olyan módon ahogy már nem éri meg. Ha a komplett klíma egység vezérlésestől, kezelőgombostól 1-1 ben cserélhető mert van 2 változat akkor talán megoldható.
  • DJ BP
    Jut eszembe a tuningról, azon gondolkodtam, hogy milyen lehetőségek léteznek arra, hogy gyári manuális klímából hogy lehetne viszonylag olcsón automatát készíteni? Hol nézhetnék utána?
  • DJ BP
    azt meg röhejesnek tartom 60 lóhoz :DD
    Első a teljesítmény nálam, ha már tuningolnék, az optikai nálam kimerül a felninél elsőkörben :)
    Mondjuk én nem vagyok egy ,,tuningmániás" :D
  • autoszimulator
    ez most csak egy példa volt :D és nem teljesítménytuningra gondoltam, hanem optikaira :D
  • DJ BP
    nem volt szó 300 lóról... attól hogy elismerte a jó teljesítményét. Mellesleg 60 lovat minek tuningolnál? :)) Inkább vennéd alapból nagyobb motorral a tuning árán :DD, és pl. 100 lovat értelmesebb tuningolni...
  • autoszimulator
    számodra 300 lo alatt nincs élet? Magyar utakra a magyar állampolgár miért vegyen több száz lovas autot? Maximum megölné magát előbb utóbb... Szépen meg egy 60 lovas autot is fel lehet tuningolni, ha valaki arra vágyik, - ha már nincs pénze felsőkategóriás autóra - hogy kicsit egyedibb autoval furikázzon... Persze sokan átesnek a lo másik oldalára, ezért is a sok igénytelen tuningos autó, amik ma az utakon futkoznak -.-
  • ZsirosKenyer
    na, ebéd előtt még egy prelude is becsúszik ;)

jó étvágyat!
  • ZsirosKenyer
    ahogy érzed!
  • DanielT
    Naja, egyetlen olyan Honda amiért épeszű ember is tud lelkesedni, nem valami szarból várat ticsung szutyok. Jó forma, jó hajtás, jó méretű és teljesítményű motor.
  • ZsirosKenyer
    pár NSX hogy jobban teljen a nap ^^

• DanielT
    lol
  • Mentol
    De jó kép! Ment előtte egy másik autó, és abból fotózták?
  • FOXX supreme
    jó kis egybelévő gépezet:)
  • Borg

• JGTC
    állítólag amikor tervezték az volt legutolsó szempont... no comment
  • JGTC
    második elég komoly
  • Borg
    Hát, nekem mindenféle más szó eszembejutott róla, de hogy "szép"... :D
  • redbull0304
    Szép az S1...
  • DJ BP
    szép, csak nálunk presztízsből nem vesz ilyet senki. Bezzeg németeknél szinte csak kombi van, ők tojnak bele :))
  • FOXX supreme
    jee:D
  • desigo
    Remélem nemsokára lesz annyi hó,hogy lehessen menni ki csapatni:)

• desigo
    Lehet menni vele teszkóba bevásárolni:)
    Páran megfordulnának utánna.
  • Metra ElecTrick
    tényleg gyönyörű a kombi a Brabusztól
  • cement