40647
.
-
ZsirosKenyer #8049 turbóhang olcsón 
-
-
Hehe, csak viccből mondták, mert alapvetően inkább csak mosolygok rajtuk :)
Az autóval magával nincs semmi bajom gyári formájában. -

-
te mér szólod le mindig a civiceket?Oo...csak kérdem...5th gen rulz, van vmi rossz tapasztalatod v mi?multkor aszonták hogy hozzád lehet fordulni civiccel kapcsolatbanXD... -
Na például ez is hatalmas kedvencem. -
Mi a 'zistenről beszélsz? Rengeteg iszonyatosan komoly autó van ami nem BMW. Sőt, több iszonyatosan komoly autó van mint ami ezekből BMW.
Csak nálam máshol keződik a komoly autó mint egy kicsi vagy alsóközép elsőkerekes szardarab nagy szárnnyal meg matricákkal.
Ezek is jók valamire, mégpedig arra amire kitalálták őket. És ez nem a villogás, meg a tuning.
-
-
-
DJ BP #8040 épp ezt mondom, minek 1.2, 1.4 kisautókat optikázni, minek??? Röhejes az egész. inkább költse másra a gagyi tuningpénzt, mivel úgyse dőzsöl senki a lóvéban... Régebbi kicsit erősebb autókat inkább van értelme -
ZsirosKenyer #8039 Azt megértem ha a matiz és társait szidja vki, de hogy neked minden viccautó legyen ami nem bmw az elég "száni".
Pl. nekem nem tetszenek a Golfok mégis jó autónak tartom őket. Ennyire azért te se legyél gyökér. -
Aki tud komoly teljesítmény növeléssel foglalkozó könyvet vagy weboldalt írja le a címét plz -
És mi a francra tuningolja azt a nyomorultat? Strítrészingelni? Hasonló viccautók ellen gyorsulgatni? 17-20 év között még meg is érteném, remélem ők vannak többségben, azt meg méginkább, hogy kinövik. -
ZsirosKenyer #8036 A lóerő nem minden, nagyon sok minden közrejátszik, váltóáttétel, összsúly stb, ergo a 100 pacis hondát is érdemes tuningolni, hisz már a gyári is 9sec alatt van százon. -
Már hogy a frászba ne tudna bárki BMW -vel meg Mercivel mászkálni, csak be kell érni öregebbel. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ezekkel kell járkálnia, mert ezek lennének a legjobbak, de ha valaki tuningolja a kocsiját optikailag, vagy teljesítményben, az ne ilyen szánalmas kehes bevásárlókocsikkal tegye már, mert ezzel szerintem nincs olyan épeszű ember akinek a szemében ne lenne nevetséges. -
pedig mikor utcán sétálsz, nagyon sok olyan autót látsz, amely tömegautó, és vmilyen kis optikai "tuning" van rajta... Gondolok a Cliokra, Corsa-kra, és még sorolhatnám.. Ezek jó része 1.2, 1.4-es, melyek nemnaon vannak 100LE felett. Én sem szeretem ezeket de egy átlagember nem tud BMW-kkel meg Mercikkel futkozni.. -
Mi a frásznak? Egyébként szerintem csak olyan módon ahogy már nem éri meg. Ha a komplett klíma egység vezérlésestől, kezelőgombostól 1-1 ben cserélhető mert van 2 változat akkor talán megoldható. -
DJ BP #8032 Jut eszembe a tuningról, azon gondolkodtam, hogy milyen lehetőségek léteznek arra, hogy gyári manuális klímából hogy lehetne viszonylag olcsón automatát készíteni? Hol nézhetnék utána? -
DJ BP #8031 azt meg röhejesnek tartom 60 lóhoz :DD
Első a teljesítmény nálam, ha már tuningolnék, az optikai nálam kimerül a felninél elsőkörben :)
Mondjuk én nem vagyok egy ,,tuningmániás" :D -
ez most csak egy példa volt :D és nem teljesítménytuningra gondoltam, hanem optikaira :D -
DJ BP #8029 nem volt szó 300 lóról... attól hogy elismerte a jó teljesítményét. Mellesleg 60 lovat minek tuningolnál? :)) Inkább vennéd alapból nagyobb motorral a tuning árán :DD, és pl. 100 lovat értelmesebb tuningolni... -
számodra 300 lo alatt nincs élet? Magyar utakra a magyar állampolgár miért vegyen több száz lovas autot? Maximum megölné magát előbb utóbb... Szépen meg egy 60 lovas autot is fel lehet tuningolni, ha valaki arra vágyik, - ha már nincs pénze felsőkategóriás autóra - hogy kicsit egyedibb autoval furikázzon... Persze sokan átesnek a lo másik oldalára, ezért is a sok igénytelen tuningos autó, amik ma az utakon futkoznak -.- -
ZsirosKenyer #8027 na, ebéd előtt még egy prelude is becsúszik ;)
jó étvágyat!
-
ZsirosKenyer #8026 ahogy érzed! -
Naja, egyetlen olyan Honda amiért épeszű ember is tud lelkesedni, nem valami szarból várat ticsung szutyok. Jó forma, jó hajtás, jó méretű és teljesítményű motor.
-
ZsirosKenyer #8024 pár NSX hogy jobban teljen a nap ^^
-
lol -
Mentol #8022 De jó kép! Ment előtte egy másik autó, és abból fotózták? -
jó kis egybelévő gépezet:) -
Borg #8020
-
állítólag amikor tervezték az volt legutolsó szempont... no comment -
második elég komoly -
Borg #8017 Hát, nekem mindenféle más szó eszembejutott róla, de hogy "szép"... :D -
Szép az S1...
-
DJ BP #8015 szép, csak nálunk presztízsből nem vesz ilyet senki. Bezzeg németeknél szinte csak kombi van, ők tojnak bele :)) -
jee:D
-
Remélem nemsokára lesz annyi hó,hogy lehessen menni ki csapatni:)
-
Lehet menni vele teszkóba bevásárolni:)
Páran megfordulnának utánna. -
Metra ElecTrick #8011 tényleg gyönyörű a kombi a Brabusztól -