40647
.
  • Borg
    ehh :D
  • Mentol
    Naja. A motorháztetőn az az izé tényleg túlzás (azért egy kis esztétikai érzéke mindenkinek kell, hogy legyen!), de amúgy legalább nem olyan, mint a másik százezer példány az országban...
  • Mentol
    Te CSOCSO: mi az a radiator? Kevés a fűtés a kocsiban?
    Amúgy - szerintem - a legjobb megoldás, az egyedi megoldás! Azaz, építs bele egy nagy mélynyomót, hozzá egy megfelelő erősítőt, és küldd el a cuccal a hátsó szélvédőt nyaralni...
  • LionTR
    Nekem egy szem 250-es 13'-as mélyláda van hátul, saját külön 400-as erősítővel. Nem foglal sok helyet, szépen és (nekem) kellően hangosan szól. Ismerős rakta össze, ő ezzel foglalkozik. X-Bass sugárzó van benn, állítólag elég jó.
  • LionTR
    Váááááááá!!!!
  • desigo
    ez mekkora gáz
  • CSOCSO
    valaki ert az auto hifihez?

godnolkodom rajta hogy kene melylada a kocsiba. van egy olcso es egesz jo lehetoseg... infinity sub (10es) plusz ket passiv 10 inches radiator , es ehhez meg erositot se kell vennem mert be van epitve es ossz vissz 300 dodo.

vagy vegyek inkabb masik 12 inchest meg normalis erositot es akkor helyem az nemsok lesz a csomagtartoban..?

esetleg. csinaltassak dobozt magamnak ami vekony lesz ami hanghatasilag es mondjuk 2*12inches sub meg 1 darab 12 inches radiator?? lenne ertelme?? esetleg az 1 radiator baromira keves lenne ket subra?
  • LionTR
    "Meg nem fordítva rakta fel?"

Hehe, most hogy mondod... :)
    Meg az a diffuzor szerű izé a hátulján, meg az elsőlökös... Meg nekem kicsit úgy tűnik mintha még kisebbre is lennének húzva a kerékjáratok. Hiába tenne bele nagyobb felnit, akkor is hülyén nézne ki. Nemtom. CS-on is eléggé megosztotta a népet. De érdekes hogy sokaknak tetszik.
  • streeter
    Jah én is ott láttam és elszörnyedtem, hogy hogy lehet ilyet csinálni. 16-os kerék van alatta.... Kicsit elmérte a srác a dolgokat főleg a küszöb spoilert. Az nagyon igénytelennek néz ki. Meg nem fordítva rakta fel? Nekem hátul van az a csavarás benne
  • redbull0304
    Ez se semmi calibra...
  • LionTR
    Jaj ne is mondd, nemrég tette fel CarStylingra. Majnem leestem a székről...
  • DJ BP
    a kerekek meg bénák, hogy így ,,eldugta", picsányinak tűnnek :)
  • cement
    kicsit tulmeretezettek a "beömlők" meg a "diffuzor" :DDD
    szörnyű
  • DJ BP
    ez hülye :DDD
  • Borg
    Igényes tuning, csak az ürge izlésével vannak gondok :D

• DanielT
    Na ez tényleg mintapéldány. Fognám az összes nem gyári szemetet, leszedném, bele egy zsákba és azzal verném agyon a tulaját.
  • redbull0304
    Nah itt egy tesco gazdaságos tuning szégyen kocsi...
  • redbull0304
  • Metra ElecTrick
    igényes a BMW Tuning [#eljen
  • DJ BP
    azért a Pug 206-osok első fényszóró maszkok, meg a kipufogóra ráhúzott vackok meg a NO FEAR matrica az nem egyediség, az gagyiság :DD,bármilyen szemmel nézve is
  • FOXX supreme
    ott a pont:)
  • FOXX supreme
    igen ezzel egyetértek, kibővíteném a hozzászólásomat ezzel hogy kinek mi a szép...
  • Mentol
    Naja. Igényesség. Ez - szerintem - ugyanannyira egyedi dolog. Pl.: nézd meg az indiai járműveket! Szerinted igényesek? Gagyik? Szerintük a legjobb díszítések!
  • DanielT
    Nem elítélendő, ha egyediségre vágysz, de csak ha megfelelő igényességgel társul :)
  • DJ BP
    lehet, csak az ilyen gagyi cuccok idegelnek :DDD
  • Mentol
    Azért ezzel vitatkoznék.
    Hidd el, hogy a szép, mint olyan abszolút relatív, és nagyon szubjektív dolog. Ami neked nem jön be, az másnak talán az istencsászár megoldás lehet!
    Az autóknál maradva - szerintem - inkább költök optikára(pl.) x Ft-ot, csak ne legyen olyan, mint a másik xezer darab autó...
  • FOXX supreme
    amőgy meg ha van egy szép autód, akkor nem is kell rá optika, max. egy felni meg teljesítmény tunning és kész..:)
  • DJ BP
    Ez már tetszik, így kell tuningolni, igényesen. Vagy rendesen, vagy semmit
  • redbull0304
  • SötétBarom
    gonosz.
  • DanielT
    Nem szűnt az meg :)

Alpina B6 310km/h körül megy

• DJ BP
    Hamann, Alpina (mostanában keveset hallom, tán megszűnt)? :)
  • DanielT
    Hehe :) Valóban így gondolom :) Ha tuning, akkor az is gyári. Esetleg pár tradícionális, valóban hozzáértő cég.

• DJ BP
    jaaaaj :DDDD, pofám leszakad :DDDD
  • DanielT
    "mellesleg itthon több az olyan madár aki e36 os bmwvel próbál villogni, csak a sportkipuff után elfogy a della általában:)"

Hála az égnek, hogy elfogy, nem tudják tovább gányolni a Bayerische Motoren Werke mérnökei által elképzelt és legyártott autót. :D
  • DJ BP
    jaj, a wagonr-ek, de 1,2-es fabiak is lol :DD
  • csabush
    mellesleg itthon több az olyan madár aki e36 os bmwvel próbál villogni, csak a sportkipuff után elfogy a della általában:) itt nálunk van egy körbespoilerezett, sportkipufogós e36, és télen-nyáron 15ös fekete acélfelniken gurul, hát elég szánalmas. Viszont van itt egy gyöngyház sárga is, ami viszont elég meredek, csak a srácnak van melette egy m-packetes 530dje is, tehát neki van rá pénze

Nem azt mondom, van itthon egy két nagyon fullos e36, de a legtöbb megmarad a szánalom kategóriánál
    A másik amit utálok, mikor a wagon r+ ok vannak "tuningolva":D
  • DJ BP
    mondjuk a civcicet inkább tuning meg sportos célra szánták, a pörgős motorok erre utalnak. Mielőtt kötözködsz, felhívnám a figyelmet, sportOS, nem sport :). Csak utálom, amikor túlzásba viszik az optikát...
  • FOXX supreme
    ez de harapós gép még:)
  • Csabesz6
    ahha, értem:) hát mit ne mondjak én speckó rühellem ha karácsonyfát(vagy guruló reklámtáblát) csinálnak az autókból-.-