40647
.
  • DanielT
    Nem védekeztem. Valaki írta, hogy lemaradt. Leírtam miért. Ennyi. Ha nincs a kérdés úgy szarom le ahogy van.
  • DJ BP
    ,,A legnehezebb, a mezőnyben egyedüli 4 üléses luxuskupé a világ összes elképzelhető extrájával telipakolva."

most meg igazi vad sportautó.... Te nem érzed a furcsaságot? Előtte lehagyja 3 sportautó, ezzel védekezel: ,,Ugyan ez egy nehéz, full extrás luxusautó" Mostmeg sportautó, ami minden paraméterében megfelel annak. És hidd el, az M6 sose lesz számomra olyan, mint egy kényelmetlen szűk Porsche. Épp ezért vennék M6-ot
  • DanielT
    Most látom milyen ellentmondásra gondoltál, nos, ha neked egy M6 nem vérbeli sportgép, akkor nem tudok mit mondani. Nem is akarok.
  • DanielT
    Egyetlen egy betű nem sok, de annyi ellentmondás sincs az általam leírtakban. Az autó minden paramétere megfelel a sporkocsik elitjének.

Nem tudok olyan kategóriáról, hogy vérbeli.
  • DJ BP
    nem a motortól lesz valami VÉRBELI sportgép, ,,csak" egy sportautó. Nincs ebbe semmi szégyen, jóval inkább használhatóbb autók a valóéletben ezek, nekem is ez kéne inkább, de egy Lotus Elise 110R, Ferrari F430, ezek vérbeli sportautók, az meg, ahogy te is mondtad, extrákkal telezsúfolt erős luxuscoupé. Most meg azt mondod vérbeli sportautó? Ellentmondasz magadnak
  • FOXX supreme
    [kezdődik..:)]
  • DanielT
    És? Most mondtál valamit?
  • Borg
    Talán épp ezért a világ legjobb motorjának, és nem világ legjobb autójának választották.
  • DanielT
    Nos én azért egy olyan autót amiben a világ legjobbjának választott motor dolgozik 510 lóerővel, 4.6 alatt van százon és csak az elektronikai korlát kivételével lazán megfutja a 300 feletti sebességet asszem mégiscsak vérbeli sportautónak neveznék :)
  • DJ BP
    egyébként a video-t elnézve megnéztem volna a Porsche meg BMW-nélkül is, a Gallardo nagyon gyorsnak tűnt, ha nincsenek ott akadálynak a többiek, sztem szoros lett volna
  • DJ BP
    épp ezért nem nevezném az M6-ot vérbeli sportautónak, pont a nagy súlya miatt :). Kis súly, pörgős motor pályán valóban ez számít, no nem Monzában, hanem Hungaroringen, Monacoban :)
  • Szabi1991
    akkor "World's fastest BMW"
    (bár lehet ez se igaz..)
  • LionTR
    A "World's fastest car" nem túl helytálló. Vagy csak már nem aktuális.
  • Szabi1991
    1100 lovas BMW
  • cement
    itt a teljes
  • CsabiDuke
    ==( Autósok fórumai )== www.afo.hu
  • CSOCSO
    ott van a murci...van koztuk 150-200 kilo kulonbseg... de eroben meg ketszer komolyabb! negy kerek meghajtas es ha mar itt tartunk akkor a lateral acceleration is jobb a lambo.. ergo papiron mindenkeppen szenne kene hogy alazza az nsx et ( jobb gyorsulas, vegsebesseg, kanyarodasi sebesseg)... palyan meg megsem... miert van az hogy japanoknal mindig a japan auto a kirlaysagos?:) mindig az nsx nyer...

• SötétBarom
    Ebből nekem annyi jön le, hogy az NSX könnyebb mind a három maradék autónál, ebből következik, hogy egy kanyarokkal teletűzdelt pályán elkalapálja őket.. És nem a hi-rev, meg a rövid váltó, hanem a súly.. Lehet, hogy az m6 erősebb, csak 500 kilóval többet kell benntartani a pályán kanyarban, és a tapadása már nem jobb ennyivel.. (viszont valószínűleg van benne hűtött kesztyűtartó, hogy a verseny után tudj inni egy fincsi sörcit :P)

Amugy, ha már battle:

Top Gear XJ220 vs Zonda
  • CSOCSO
    ez olyan tipikus.. japan best motoring MINDEN autot lenyom egy NSX el!!

szanalom
  • JGTC
    de szigorú ez a felni
  • DanielT
    Úgy pályára rakva mint ahogy az NSX-Type R van, bármelyik a 3 autóból elverné, de vitathatatlanul szép teljesítmény, ugyanakkor csodák nincsenek.
  • Borg
    Ki van irva a PWR az elején minden autóhoz.

NSX-R: 4.54 (280LE, ~1270kg)
    BMW: 3.59 (507LE, ~1710kg)
    Porsche: 3.38 (480LE, ~1592kg)
    Gallardo: 3.12 (500LE, ~1450kg)

Szóval érdekes vagy sem, a legrosszabb az NSX-R, mivel csak 280HP. És csak utána jön az M6. Az NSX-R mégis elveri az egész mezőnyt, szimplán a gyorsulás (high rev és rövidváltó), és handling miatt (egyébként GAN SAN az itt látható ref időnél 12seccel is ment már jobbat ezen a pályán az NSX-R-rel - 8:09 vs 7:57).
  • desigo
    A porsche is eléggé csúszkál de az elején jót rajtol...
  • DanielT
    A legnehezebb, a mezőnyben egyedüli 4 üléses luxuskupé a világ összes elképzelhető extrájával telipakolva.
  • Borg
    Pont ezért.
  • streeter
    Egy kis vegyes

• desigo
    Nem értem,hogy miért marad le az M6
    Nem gyengébb annyival.A végén szépen jönnek vele keresztbe:)
  • Borg
    Porsche 997 Turbo vs Lamborghini Gallardo vs BMW M6 vs Honda NSX-R
    Avagy mit tud még egy NSX-R felmutatni a modern sportkocsik mellett...
  • Borg
  • LionTR
    Így van :) Ez naggyon széép :)
  • Csabesz6
    durca eza cobra:)
  • CSOCSO
    gratula nekik..... remelem ilyenbe sosem lesz reszem
  • JGTC
    hát nem tudom most hogy így kérdezed?
  • FOXX supreme
  • Szabi1991
    Virtual Tuning ?

amugy tetszik a kocsi
  • JGTC

mai első Honda
  • LionTR
    A StreetFire csak nekem ilyen iszonyatosan tetü?!
  • Csabesz6
    eme isteni teremtényeket ien sületlen baromságra haszálni:@ komolyan én sajnálom az autokat:( hüe barmok
  • Csabesz6
    hát bazmeg:@ idioták
  • LionTR
    Aaazta! Ez brutáál!!