40647
.
-
Krómozott M3
-
tegnapi sciontali
-
Japán rendőrség se rossz... 
-
-
Jó kis suna lett:) -
Szeretnék így megtanulni driftelni:) -
Pimp my girl:DDDDDDDD 

:D -
-
Borg #8321 S2000 vs 300ZX hegyi drift -
nem megy rosszul:)
700 vette -
jah ok, megvan -
ezeket honna szeditek? -
-
Szabi1991 #8316 durva a skyline :) -
-
ps3 exlusive, innit? -
falken gumik vannak rajta... fk452 azert vettem ezt mer romma dicsertek mindenhol.. nem is volt olcso!! -
Pikes Peak
Azt a kurva... 
-
ültetésről jut eszembe:DDD
-
Borg #8310 Valszeg az ültetéshez csak rugókat cseréltek benne kisebbre, a gyári gátló pedig csak össze lett nyomva, tehát felkeményedett. Ezt párosítva szar minőségű, rosszul tapadó gumikkal a sima elkaparásból pattogás lesz. -
Szabi1991 #8309 régebben vmi hegyi versenyről beszéltetek , az új colinba bennelesz :)
-
elvileg olyan 1.1 tonna -
Jó, akkor van más válaszom is: Mer' szar :PP -
ZsirosKenyer #8306 hány kiló az a scion? Régen használtam egy suzuki-t, na az is ezt csinálta folyton mert nem nehezedett elég súly az első tengelyre, viszont a civic-em már nem pattog úgyhogy DanielT magyarázatát felejtsd el :) -
.... dodgeom sem pattogott el mikor kapart.. elso kerekes az is..es ezert gondoltam azt hogy valszeg az ultetes miatt csinalja neha.. -
Azér' mer' elsőkerekes oszt elpattog, mer' kapar. -
az hogy ha nagyot gyorsulok es elkezd pattogni a kocsi eleje az azert van mert szenne van ultetve az auto, mi?
ui: csak neha fordul elo... -
jah elvaltja, gyorsulasnal gyakran velem is elofordul, nem mindig olyan egyszeru az foleg ilyen eros kocsinal, ne fikazd le sztem :D -
szép!
-
teljesen ertelmesen nez ki a fekete auton a szurke racs.. fekete raccsal idiotan nez ki..legalabbis szerintem.. ezert nem teszek szurke racsot a szurke automra.. teljesen kiraly a fekete racs a szurke auton. -
Szabi1991 #8299 a ráccsal még nem is lenne gond sztem , csak festenék le feketére... -
ZsirosKenyer #8298 az a rácsozás minek rá? :/ -
ZsirosKenyer #8297 Jaja..
Egy sportgép attól toppos hogy a kanyarokban is megállja a helyét. Ez nem dragrace, na ott tényleg nem számít a kanyarodás. A BMW-ben biztosan nagyon jó érzés hogy 320km/h-nál masszíroz az ülés, ennek ellenére a sok extra meg komfort a kanyartartás stb rovására megy, de persze semmi gond hisz köztudott hogy a marketingjük inkább az öregecskedő de még fiatalságra vágyó középkorúakra vagy annál idősebb korosztályra fókuszál. -
Szabi1991 #8296 Subaru Richard Burns emlékére..
A kiváló raliversenyző halálának első évfordulójára készítették el a különlegesen felszerelt Impreza variánst.
Az RB320-as az alkalomhoz illően kizárólag obszidiánfeketében lesz kapható, 18 hüvelykes fekete felnikkel, elöl 30, hátul 10 mm-rel leültetett Prodrive futóművel, krómozott hűtőráccsal és mélyre nyúló első lökhárítóval. A legendás ralivilágbajnok alighanem szerette volna a róla elnevezett, villámgyors utcai autót, hiszen az RB320-as 4,8 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s tempót, 160-ra pedig 12,2 másodperc alatt gyorsulhat fel.
A típus sajnos kizárólag Nagy-Britanniában lesz kapható korlátozott példányszámban. Az RB320-asok eladásából származó nyereséget a súlyos sérülteket és betegeket segélyező Richard Burns-alapítvány kapja meg.
-
ZsirosKenyer #8295 szép eredmény, de lehet hogy mégjobb lenne ha megtanulna váltani a gyerek -
hát elég durva az alapjárat:D -
JYeti #8293 A tuning ésszerű határa -
AKiller Audi RS4 -
JYeti #8291 Az a gáz ezzel az összehasonlítással, hogy az M6 és a Porsche, Lamborghini, NSX-R 2 külön kategória. Az utóbbi 3 versenykörülményekre szánt karosszéria, míg az M6 egy "utcai sportkocsi". Már abból kiindulva, hogy 2+2 ülésű, teli van extrákkal, és ugye dögnehéz, meg lehet állapítani, hogy nem versenypályára szánták. Ez egy utcára szánt, bivalyerős motorral megáldott luxuskupé, ami kategóriájában a(z egyik) legjobb menetteljesítményekkel van felruházva.
-
DJ BP #8290 megint a lényegbe kötöttél bele :DD, az hogy előbb luxuscoupé, később igazi sportautó az már nem érdekes :))
jól van, off vége részemről :)