40647
.
-
DJ BP #8609 a kérdésedre válaszoltam én :DDD -
Borg #8608 Én elolvastam. És te a kérdésemet? -
Mentol #8607 Ugyanezt elmondhatnám egy-két hondás képről is.
Elolvastad az második mondatomat? -
DJ BP #8606 ez ugyanaz mint a franciákkal. Pl. Peugeot visszahívások: egy kalap sz*r. Toyota visszahívások: rendesek, hogy kijavítják és elismerik a hibát... Kb. így reagálnak sokan -
DJ BP #8605 mégis milyen szempont alapján tartod többre a Calibrákat a Civiceknél?:D
Amilyenekkel te a Hondát, mert szereted. Ha ez kevés indok neki, neked is az -
Ebből ban lesz..
-
Borg #8603 Jah, csak ugye amik ide be lettek linkelve, azok mind mintapéldái az igénytelen magyar karsztájling-tuningnak. Tuningolnak merazjó, de izlésük egy darab nincs hozzá.
Az meg külön érdekelne, hogy mégis milyen szempont alapján tartod többre a Calibrákat a Civiceknél?:D -
Mentol #8602 Hagyd! Én már nem is mondok véleményt ebben a topicban, mert nem érdemes!!! A Calibrák ellen pedig minden egyes alkalommal heves kirohanást intéztek az itteniek, szóval nem kedvenc... Pedig én többre tartom, mint a HondaCivicet.
-
Borg #8601
-
Borg #8600 -
Borg #8599
-
nagyon finoman fogalmaztál...
na erre mit léptek? -
Az a felni meg az a hátsó lámpa nem kellett volna a CRXre. Nagyon nem... -
-
uramisten... -
hatigen...sajnos jópár autót szétbarmolnak:(...ha tuning, legyen izléses. szvsz...ne ilyen gány összevisszaság -
A Calibra tuning minta példányai 

tuNNing Calibra 1
tuNNing Calibra 2 -
100szor jobb mint a mostani szar:D -
egybe van a gép:) -
-

gépezet
-
Ez igen 

-
mekkora hiba az ilyen jo kis regi gepeket igy kicsicsazni, h ne lehessen hasznalni :( -
Esetleg levegős futómű van alatta... -
Borg #8585 Mint általában az ilyen kirakatautókat. -
FFX #8584 hát ezt max trélerrel vitték a helyszinre :) -
Szabi1991 #8583 lol épp most tőrte őssze magát a házunk előtt egy h***e Calibrás :)
nemment neki a drift XD -

-
Szép fotó
-
Borg #8580 -
Borg #8579 -
ZsirosKenyer #8578 Nem az autóval van bajom hanem a sztájlinggal. Láttam már szépen megcsinált calibrát, de ezek a lökösök/beömlők nagyon rusnyák.. Hondákon is látni ilyeneket, hidd el az sem tetszik. -
Mért is? Nem olyan rossz autók... Csak azért mert nem hondák...
Én se a szétgyilkolt, rohadt fajtát szeretem, mert az igaz, hogy sok ilyen van belöle... :S De van igényes is sztem, nem is kevés... És azért az a 4x4 turbo (200ló felet) nem olyan rossz, bárki bármit mond... :P -
ZsirosKenyer #8576 Ezeket szerintem gyorsan felejtsük el. -
ZsirosKenyer #8575 nincs vmi elégedett arca a tagnak aki vezeti :) -
-
Nincs valakinek valami jó Audi S2-es képei??? Az rakhatna ide párat... :) -
tom, én csak megerősitettem, meg azt is hogy a cgt-nek van jo hangja, azert inditottam a hozzaszoltast a "jah" szoval :) -
a merciknek van olyan hangjuk..errol beszeltem -
2. képen az a kipufogó hát hogy is mondjam......elég szar ez e dtm stílus nem sok kocsinak áll jól sztem.
1. képen meg a bal oldalinak érdekes a spilere......