40647
.
-
Nem szeretem a A3,S3 de ez elég brutális, tetszik...
-
Hány paci kb. nem tudod??? :)
-
550 LE ! -
-
-
DJ BP #8644 igen ez zavar inkább. A hondások sokkal többet fikáznak, feltűnt nekem is. Mindegy, ez van, mindjárt megkapjuk, hogy Hondához képest minden szar, úgyhogy nekik lehet fikázni :DDDD -
Sztem nem baj ,hogy sok honda van itt... De az már igen hogy ha nem egy honda netalán nem japán autóról van már szó akor jön a fikázás ,hogy az egy szar,szemét,szar autó... Én egyszer nem fikáztam senki autóját... Ezt tiszteletben kéne másnak is tartania... Ha nem tetszik akor nem kell róla írni... Ennyi... Én se minösitek sok autót peddig lehetne... -
DJ BP #8642 ÉN nem fogok karsztájlingos calibrákat beszúrogatni, mert nekem azok nem tetszenek.
Te mindig kiforgatod szavakat. Kértem én ezt? Csak van egy Honda autók topic, ami teljesen kihalt. -
Borg #8641 Miért nem teszel be több képet más tuning verdákról?
Mert ennyire egyszerű lenne ugye, az okoskodás helyett.
ÉN nem fogok karsztájlingos calibrákat beszúrogatni, mert nekem azok nem tetszenek. -
DJ BP #8640 vagy ha már több Civic van, legyen több kép?
Jó hgy nem tavalyi eladások piacát mérjük föl, miből hány kép legyen. Pl. orrba szájba csak Suzukit meg Skodát mutogassunk az Autó mánia topicban, Ferrarit meg évente egyszer? :DD Hogy nézne az ki? -
DJ BP #8639 Arról vajon ki tehet, hogy jóval több _igényes_ tuning gép van belőlük, mint pl calibrákból?
Szubjektív, én nekem a Civic tuningok nagy része sem tetszik, ez van -
DJ BP #8638 Amúgy meg nem egészen értem a logikádat, hogy miért kellene a hondákat kizárni egy tuningos topicból.
Öregem, ki mondta hogy kizárni? Csak nem enyhén túlsúlyban vannak. Ne csinálj fő szemetet belőlem, az zavar sokakat, hogy tuning topic, erre 10-ből 7 Honda utóbbi időben. És már unjuk, lehet hogy mások szinte nem is néznek más tuningautót, de számunkra már sok. -
Borg #8637 A VTI-knek alapvetően nem is a motorját tuningolják, max ültetés, meg optika.
A motorjukat gyári tuningnak is lehet hívni, mert egyszerű eszközökkel már aligha hozol ki belőle plusz lóerőket, mint ... na szal más autóknál.
Itt nem működik a sportdob, meg a sport légszűrő, chip kombináció se, sőt, inkább ront a helyzeten.
Ha ezeket hatásosan tuningolni akarod motorikusan, akkor max a feltöltés jön számításba.
Amúgy meg nem egészen értem a logikádat, hogy miért kellene a hondákat kizárni egy tuningos topicból. Arról vajon ki tehet, hogy jóval több _igényes_ tuning gép van belőlük, mint pl calibrákból?
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy hiába erősebb egy autó a civicnél, attól még a vezethetősége miatt simán kenterbe ver sok más böszmébb járgányt. Talán pont ezért népszerűbb, ha az ára miatt nem is.
És ez mind nem azt jelenti, hogy más tuning verdák nem léteznek, vagy nem tetszenek, szal kár a gőzért ide csúsztatni a témát. -
DJ BP #8636 arról van szó, hogy nagyobb kevésbé kihasználatlan motorban több tartalék van, mint az 1,6 VTI-ben. Ebben ugye egyetérthetünk. Mondjuk azt inkább, hogy a Civic elérhető árú, de akkor nyissunk külön topicot, mert csak ezzel telik a fórum. És sztem van elég Civic tulajok, és nézegetők fóruma másutt, ahol csak Honda a Zisten. -
Ez tök jó, de egy VTi árából egy csomó erősebb szekeret lehet vásárolni.. Pl egy Alfa Rome GTV-t, egy 325i-t (ez 200 lovas RWD, vezetési élmény szempontjából nem mindegy..), márkánál maradva akár egy 2.3as perlude-öt, Nissan 240 SX-et (szintén 2.3as, 180 ló), Mitshu Eclipse, Nissan 300ZX...
Van egy rakat verda a VTi-kkel egy árban, amik sokkal jobb tuningalapok, és gyárilag is jóval erősebbek..
Ez például nagyon über.. -
"A Civic az egyik legmegbízhatóbb autók egyike."
És ez a szempont egy tuning verdánál mért is fontos??? Ez nem egy családi autó, hogy ez legyen a legfontosabb... :D -
"hát nem akarlak megsérteni de ha neked ennyiben kimerülnek egy autó technikai paraméterei amitől jó lehet akkor kicsit olvass még utána."
Nah mért sztem egy civic-et meddig lehet huzzni???? 300-400paci körül megáll a tudomány nem?!?!? Nah akor meg miről beszélsz... -
Nissan Cherry 1.5 Turbo, Fiat Uno 1.3 Turbo, Renault 5 GT Turbo, audi 100,200 Turbo... ;)
-
Egy NSX elérhetetlen az Integra sem olcsó mulatság.
A Civic az egyik legmegbízhatóbb autók egyike.
Amíg más autó 5-ezres fordulaton már rég tilt ez onnan kezd el élni igazán és bírja nem hullik szét,nem kezd el csöpögni belőle az olaj stb...
Majd írd már le,hogy szerinted mi az ami hasonló paraméterekkel bír mind árban mind teljesítményben... -
ZsirosKenyer #8630 "Nem turbos és nem is egy nagy motor van benne" :D
hát nem akarlak megsérteni de ha neked ennyiben kimerülnek egy autó technikai paraméterei amitől jó lehet akkor kicsit olvass még utána.
pl. Civic 1.6 VTi 0-100km/h = 7.8 sec , ez szerintem nem rossz tuning alap.
Majd ha meglesz a jogsid és kicsit jobban értesz hozzá akkor nyilatkozz..
-

-
Sztem nem a legjobb tuning alapnak... "kategoria"??? :S Nem turbos és nem is egy nagy motor van bene ugyhogy nem nagyon van mit rajta huzzni...
Dehát ha valakinek ez tetszik, szíve joga... :) -
Szerintem azért szerepel ennyit a Civic, mert egyszerűen marha sok van belőle :) És a kategóriájában ő a legsportosabb, sokak használják tuningalapnak. Ez az új Civicekre mondjuk már nem igaz (ott már csak a CTR ami sportos). -
-
-
-
ez meg atom brutkon nez ki, fajin (Y) -
jaj de szep ez nagyon bejön -
-
Nekem pl. semmi bajom a civic-el... De azért nem olyan "istenkirály" mint ami már itt néha folyik... Mitől olyan nagy autó?!?!? Olyan szép lene vagy olyan erős vagy mi??? Mert én eddig nem jöttem rá... :P Föleg az a kocka civic... Arra már egy szót se szólok hogy színte minden 2. kép az honda (mintha honda fórum lene)... De ezel sincs bajom... Csak a civic-et tényleg nem tudom felfogni mitől olyan nagy autó... Még azt mondom hogy egy NSX vagy egy Integra az még talán felfogom nah de ezt... -
fuck -
Calibra szerintem mint autó alapból nem rossz. Egész pofásan néz ki, csak amiket sokszor csinálnak belőle azok nem tetszenek. Meg ami a leginkább nem tetszik, az az amivel az utcán szembesülök.
A Calibrások nagy százaléka bunkó paraszt. Ez nem előítélet. Persze vannak normálisak, akik azért vették meg mert tetszik nekik, és tisztelik a gépet, nem azért mert ez a számukra legelérhetőbb csajozós sportkocsi. Csak valahogy a tipikus hvcs-k mindig ezt a szerencsétlen autót találják meg maguknak. -
Calibra szerintem mint autó alapból nem rossz. Egész pofásan néz ki, csak amiket sokszor csinálnak belőle azok nem tetszenek. Meg ami a leginkább nem tetszik, az az amivel az utcán szembesülök.
A Calibrások nagy százaléka bunkó paraszt. Ez nem előítélet. Persze vannak normálisak, akik azért vették meg mert tetszik nekik, és tisztelik a gépet, nem azért mert ez a számukra legelérhetőbb csajozós sportkocsi. Csak valahogy a tipikus hvcs-k mindig ezt a szerencsétlen autót találják meg maguknak. -
DJ BP #8616 de matricázásnak se, meg amikor bukócsövezik, és versenyautót csinálnak a belső térből. Az már túlzás nekem, kényelmet nem adnám fel teljesen -
én se vagyok nagy híve -
DJ BP #8614 ez tetszik, nem szeretem csicsatuningot -
-
DJ BP #8612 a második mondatában meg igaza van neki:
,,A Calibrák ellen pedig minden egyes alkalommal heves kirohanást intéztek az itteniek, szóval nem kedvenc..." -
DJ BP #8611 ha valaki egy autót szeret, nem értékelheti nagyobbra a számára közömbös modelleknél?
ennyi erővel valaki miért értékelhet nagyobbra egy VW Bogarat? Mikor műszakilag sehol sincs? -
Borg #8610 De az nem szempont. Vagyis egy szempont jó, hogy tetszik-nemtetszik, de ez szubjektív, és ezen nincs is összeveszés. Esetleg valami objektív dolog?