40647
.
-
Ez mi, valami Nissan vagy mi a csoda?? -
Csak a Győzike Show hatása biztos... XDDDDD Ott is mindig orditozás meg vitatkozás... :DDDDDD -
Nem tartotam eddig nagynak ez a kocsit... De tegnap este láttam egyet a Blahánál (Bp.) kb. 160-al elment a buszmegállóba mindenki csak nézte... :D Másik oldalt állt egy rendőrautó de semmit se csinált... XD És olyan hangja volt a turbonak... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... :)
-
"A baszogatás a szeretet jele" :D -
ez megy itt:) -
pff ,tudtok vitatkozni:) -
ZsirosKenyer #8683 nem ez a lényeg, hanem hogy egy VTI fenntartási költsége messze kevesebb mint a felsoroltaknak, és ahhoz képest jól megy. -
Borg #8682 Jo, akkor felesleges ennyit kihozni belőle. Szubjektíven neki az jobban bejön külsőre, és ezzel nincs is semmi gond. -
DJ BP #8681 de érdemi választ vártál, pedig csak szubjektivitás miatt szereti jobban. Akkor minek vársz tényeket? Érted már mire gondolok? :)
Hagyjuk már abba amúgy, a lényeg, ha valaki csak úgy jobban szeret valamit, ne várjunk tényeket.
Ha valaki viszont azt mondja, hogy azért tetszik a Suzuki neki, mert jobb a Hondánál, akkor kellenek tények, és le is b*szhatjuk érte. De amúgy szubjektív érzésekbe hülyeség belekötni szvsz. Ennyi -
Borg #8680 törölt hozzászólás -
Borg #8679 -
Borg #8678 És ezt ki vitatta, hogy ő jobban szeretheti azt? Már megint a csúsztatás... -
Borg #8677 Na már sorry, de szerintem senkit nem sértettem meg azért, mert másfajta autót szeret. De ha mégis így volt, akkor jelezd.
A sufnituning, meg karsztájlingos autókon pedig ha jól láttam, eddig közösen röhögött mindenki, sokon még te is. Vagy a karsztájlingos igénytelen calibra miben jobb egy tuning tháliánál pl, amit ha jól emlékszem mindenki körberöhögött? Most akkro lehet, vagy nem? Engedélyezed? Vagy csak az egyiken lehet (ami neked sem jönbe), a másikon viszont nem, mert az sértés azok számára akiknek tetszik?
Mi van azokkal, akinek tetszik a ShangYyong pl?:D (biztos van ilyen) Tőlük elnézést fogsz kérni? -
DJ BP #8676 Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra?
Itt a tévedésed értsd már meg. Hiába bukik el, attól még számára akkor is többet jelent, nem érted? Szted ha elbukik, akkor megutálja? Ugyanmár -
DJ BP #8675 azt nem mondtam, ha neked nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h..., azt is ugyanúgy hülyeségnek tartom, aki elhajt.
De a fikázás az már nem csak azt jelenti, hogy neked nem tetszik, az már azok megsértése, akik szeretik. -
Borg #8674 "ő annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is."
Nem tudom... talán mert ez a logikus következtetés, hogy akkor jobb is, ha többre tartja?
Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra? A szubjektíven meg nem tud, hisz mindenkinek más tetszik...
Akkor most min is vitatkozol végülis? -
Borg #8673 Miért nem válaszolsz sose arra amit irok? Miért minden hsz-el másfelé terelsz?
Amúgy meg értelmes vitákban érdemi választ vár az ember csúsztatás helyett. Csak ezért, másért nem.
Én nem jelenthetem ki, hogy nekem nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h...
Te meg kijelented, hogy neked nem tetszik y, de azért nem hajthatlak el ezért, ugye?
Mert ha rajta van a kalap akkor miért nem vette le, ha meg levette, akkor miért nincs rajta... -
DJ BP #8672 ő annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is. Ő így érzi, mi közöd hozzá miért? Szubjektív dolog, pont amit mondasz, miért vársz tényeket? De te úgyse ismerszel semmit, mert te vagy az ügyeletes ész... -
DJ BP #8671 engem k*rvára nem érdekel mit szeretsz, de miért kell mindenkitől érdemi választ várnod, amikor kijelenti, hogy márpedig neki ez nem tetszik. Tükör? Pont te vagy ilyen. -
sarkítás -.-
szándékosan nem válasz egyik hszre sem.
-
Borg #8669 "Az nem szempont, hogy tetszik-nemtetszik, hanem az szubjektív vélemény."
Csak mert ugye én ezt is irtam, nem csak azt amit kiragadtál. Szal nem nekem kell magyarázni, hanem neked nem kell csúsztatni.
Van a tetszés (szubjektív), meg vannak a tények (objektív). A szempontok közül max 1, hogy tetszik e. És a többi? -
Borg #8668 Pont akkor kerül elő ez a téma, amikor okot adtok rá. Vagy amikor témába vág egész egyszerűen. Ugyanannyira unalmas, mint az örökös piszkálódásod a Hondákkal szemben. Mert te meg ha bárhol előkerül, máris jelen vagy, hogy elégedetlenkedj egyet. Tükör?
De akár kollektíve be is tilthatnánk a Hondát mint témát, hiszen neked nem fekszik. Meg a bmwt/mercit mer az meg cementnek nem fekszik. Vagy mindent ami nem terepjáró meg luxus, mert punkernek csak ez jön be. Vagy mindent ami nem bmw, mert danielt-nek úgyis csak erre indul meg a vizeletkiválasztása. Vagy mindent ami nem Alfa, mert... valami indokot mindenre lehet kreálni. -
DJ BP #8667 teljesítményben mégis miben jobb a calibra.
Ezt nem állította senki te, nem csak aszerint lehet többre értékelni valamit, hogy jobb-e számok alapján. Sok olasz autófan beismeri, sokat kell szerelni, de attól még szereti. Ennyi, miért kell neked az emocionális dolgokon magyarázni? -
DJ BP #8666 meg ne tagadd, szinte minden beszélgetésben előkerül a Honda, és hogy ők a f*szák. És sokan unjuk, ennyi. -
Borg #8665 Akkor most én nem tudom elfogadni hogy néhányan mást is szeretnek, vagy te nem, hogy néhányan meg a Hondákat?
Tehát ne úgy viselkedjek, ahogy te? Vagy mit szeretnél megmagyarázni?
Egyébként felsorolta a szempontjait? Nem. Az nem szempont, hogy tetszik-nemtetszik, hanem az szubjektív vélemény. Gondoltam hátha tud valamit, hogy műszakilag, vagy teljesítményben mégis miben jobb a calibra. De akkor külön elnézést kérek tőled, hogy erre rá merészeltem kérdezni. -
DJ BP #8664 Pl biztos nem rossz az golf ott lent, de a 300zx-hez képest sehol sincs. Ez az én véleményem, de nem mondhatom el, mert akkor jön egy vw-s, hogy húzzak el a hondás (nissanos) topikba
Te nem ezt teszed folyamatosan? Bármi van, te elkezdesz Hondázni. Ez a mondat is erről árulkodik: ,,Az meg külön érdekelne, hogy mégis milyen szempont alapján tartod többre a Calibrákat a Civiceknél?:D". Te nem tudod elfogadni, hogy néhányan mást szeretnek. -
Borg #8663 Mert én milyen autót fikáztam? Még a karsztájlingos calibrákra se szóltam semmit eleinte, mert megtette helyettem más. -
DJ BP #8662 Ja persze. Tehát a Hondás nem mondhat véleményt más autókról, de ti ott fikázzátok a Hondákat ahol akarjátok. Merthiszen az nektek alanyi jogon jár, a Hondás meg húzzon el a saját topikjába.
Sztem a sok fikázás eredménye, hogy sokan nem kedvelik a Hondásokat. Én sem piszkálom senki autóját, én nem mondtam rossz szót Hondára, az új Civic tetszik, ellenben sokszor hallottam szarozást japán fanoktól. Ennyit erről -
Borg #8661 Ja persze. Tehát a Hondás nem mondhat véleményt más autókról, de ti ott fikázzátok a Hondákat ahol akarjátok. Merthiszen az nektek alanyi jogon jár, a Hondás meg húzzon el a saját topikjába.
Szal eléggé két éle van annak amit előadsz.
Pl biztos nem rossz az golf ott lent, de a 300zx-hez képest sehol sincs. Ez az én véleményem, de nem mondhatom el, mert akkor jön egy vw-s, hogy húzzak el a hondás (nissanos) topikba, és basszam meg a szar autóimat (de ő a vw-t teheti ide!). Ehh. Szal felesleges sarkítani a dolgokat, csak mert Hondából több van beszúrva. Egyszerűen gondoskodj róla, hogy másból is sok legyen. Rajtad áll, hogy csak okoskodsz-e, vagy teszel is valamit. -
na de sztem az az audi összkerekes...akkor nem olyan rossz a kanyarba, viszont kilicsel előrre, a nissan kéne -
Az igaz... De gyorsulásra nagyon jók... Meg pl. versenybe se rosszak... DTM-be, Le-Mans-ba... -
jah tényleg, az bevan csövezve, akkor abba tuti csak egy kormány , pedál meg ülés oszt kész:) -
Ha jól látom cső van bene... :D -
DJ BP #8656 de pl. az előbb belinkelt Nissan jóvel könnyebb ennél az A3-asnál, kanyarban kezesebb lehet -
sztem biztos nem hagytak benne semmi felesleget...de nem írja, meg kép sincs a belsejéről -
"mert nehezek sportgépnek nagyon az audik :DD"
Ez se értem... XD sportgépnek??? Azért a tuning audi nem kicsit jól menek... :D -
nem írja..csak 1.8 turbo GTI, 20 szelep..hát sztem olyan 300 körül lehet, de nemtom, nem írja -
-
DJ BP #8651 vajon kibelezték-e valamennyire? :) mert nehezek sportgépnek nagyon az audik :DD -
560 LE !