40647
.
  • streeter
    Ez mi, valami Nissan vagy mi a csoda??
  • redbull0304
    Csak a Győzike Show hatása biztos... XDDDDD Ott is mindig orditozás meg vitatkozás... :DDDDDD
  • redbull0304
    Nem tartotam eddig nagynak ez a kocsit... De tegnap este láttam egyet a Blahánál (Bp.) kb. 160-al elment a buszmegállóba mindenki csak nézte... :D Másik oldalt állt egy rendőrautó de semmit se csinált... XD És olyan hangja volt a turbonak... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... :)

• LionTR
    "A baszogatás a szeretet jele" :D
  • desigo
    ez megy itt:)
  • FOXX supreme
    pff ,tudtok vitatkozni:)
  • ZsirosKenyer
    nem ez a lényeg, hanem hogy egy VTI fenntartási költsége messze kevesebb mint a felsoroltaknak, és ahhoz képest jól megy.
  • Borg
    Jo, akkor felesleges ennyit kihozni belőle. Szubjektíven neki az jobban bejön külsőre, és ezzel nincs is semmi gond.
  • DJ BP
    de érdemi választ vártál, pedig csak szubjektivitás miatt szereti jobban. Akkor minek vársz tényeket? Érted már mire gondolok? :)

Hagyjuk már abba amúgy, a lényeg, ha valaki csak úgy jobban szeret valamit, ne várjunk tényeket.
    Ha valaki viszont azt mondja, hogy azért tetszik a Suzuki neki, mert jobb a Hondánál, akkor kellenek tények, és le is b*szhatjuk érte. De amúgy szubjektív érzésekbe hülyeség belekötni szvsz. Ennyi
  • Borg
    törölt hozzászólás
  • Borg
  • Borg
    És ezt ki vitatta, hogy ő jobban szeretheti azt? Már megint a csúsztatás...
  • Borg
    Na már sorry, de szerintem senkit nem sértettem meg azért, mert másfajta autót szeret. De ha mégis így volt, akkor jelezd.

A sufnituning, meg karsztájlingos autókon pedig ha jól láttam, eddig közösen röhögött mindenki, sokon még te is. Vagy a karsztájlingos igénytelen calibra miben jobb egy tuning tháliánál pl, amit ha jól emlékszem mindenki körberöhögött? Most akkro lehet, vagy nem? Engedélyezed? Vagy csak az egyiken lehet (ami neked sem jönbe), a másikon viszont nem, mert az sértés azok számára akiknek tetszik?

Mi van azokkal, akinek tetszik a ShangYyong pl?:D (biztos van ilyen) Tőlük elnézést fogsz kérni?
  • DJ BP
    Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra?

Itt a tévedésed értsd már meg. Hiába bukik el, attól még számára akkor is többet jelent, nem érted? Szted ha elbukik, akkor megutálja? Ugyanmár
  • DJ BP
    azt nem mondtam, ha neked nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h..., azt is ugyanúgy hülyeségnek tartom, aki elhajt.
    De a fikázás az már nem csak azt jelenti, hogy neked nem tetszik, az már azok megsértése, akik szeretik.
  • Borg
    "ő annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is."

Nem tudom... talán mert ez a logikus következtetés, hogy akkor jobb is, ha többre tartja?

Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra? A szubjektíven meg nem tud, hisz mindenkinek más tetszik...

Akkor most min is vitatkozol végülis?
  • Borg
    Miért nem válaszolsz sose arra amit irok? Miért minden hsz-el másfelé terelsz?

Amúgy meg értelmes vitákban érdemi választ vár az ember csúsztatás helyett. Csak ezért, másért nem.

Én nem jelenthetem ki, hogy nekem nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h...
    Te meg kijelented, hogy neked nem tetszik y, de azért nem hajthatlak el ezért, ugye?

Mert ha rajta van a kalap akkor miért nem vette le, ha meg levette, akkor miért nincs rajta...
  • DJ BP
    ő annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is. Ő így érzi, mi közöd hozzá miért? Szubjektív dolog, pont amit mondasz, miért vársz tényeket? De te úgyse ismerszel semmit, mert te vagy az ügyeletes ész...
  • DJ BP
    engem k*rvára nem érdekel mit szeretsz, de miért kell mindenkitől érdemi választ várnod, amikor kijelenti, hogy márpedig neki ez nem tetszik. Tükör? Pont te vagy ilyen.
  • SötétBarom
    sarkítás -.-

szándékosan nem válasz egyik hszre sem.

• Borg
    "Az nem szempont, hogy tetszik-nemtetszik, hanem az szubjektív vélemény."

Csak mert ugye én ezt is irtam, nem csak azt amit kiragadtál. Szal nem nekem kell magyarázni, hanem neked nem kell csúsztatni.

Van a tetszés (szubjektív), meg vannak a tények (objektív). A szempontok közül max 1, hogy tetszik e. És a többi?
  • Borg
    Pont akkor kerül elő ez a téma, amikor okot adtok rá. Vagy amikor témába vág egész egyszerűen. Ugyanannyira unalmas, mint az örökös piszkálódásod a Hondákkal szemben. Mert te meg ha bárhol előkerül, máris jelen vagy, hogy elégedetlenkedj egyet. Tükör?

De akár kollektíve be is tilthatnánk a Hondát mint témát, hiszen neked nem fekszik. Meg a bmwt/mercit mer az meg cementnek nem fekszik. Vagy mindent ami nem terepjáró meg luxus, mert punkernek csak ez jön be. Vagy mindent ami nem bmw, mert danielt-nek úgyis csak erre indul meg a vizeletkiválasztása. Vagy mindent ami nem Alfa, mert... valami indokot mindenre lehet kreálni.
  • DJ BP
    teljesítményben mégis miben jobb a calibra.

Ezt nem állította senki te, nem csak aszerint lehet többre értékelni valamit, hogy jobb-e számok alapján. Sok olasz autófan beismeri, sokat kell szerelni, de attól még szereti. Ennyi, miért kell neked az emocionális dolgokon magyarázni?
  • DJ BP
    meg ne tagadd, szinte minden beszélgetésben előkerül a Honda, és hogy ők a f*szák. És sokan unjuk, ennyi.
  • Borg
    Akkor most én nem tudom elfogadni hogy néhányan mást is szeretnek, vagy te nem, hogy néhányan meg a Hondákat?
    Tehát ne úgy viselkedjek, ahogy te? Vagy mit szeretnél megmagyarázni?

Egyébként felsorolta a szempontjait? Nem. Az nem szempont, hogy tetszik-nemtetszik, hanem az szubjektív vélemény. Gondoltam hátha tud valamit, hogy műszakilag, vagy teljesítményben mégis miben jobb a calibra. De akkor külön elnézést kérek tőled, hogy erre rá merészeltem kérdezni.
  • DJ BP
    Pl biztos nem rossz az golf ott lent, de a 300zx-hez képest sehol sincs. Ez az én véleményem, de nem mondhatom el, mert akkor jön egy vw-s, hogy húzzak el a hondás (nissanos) topikba

Te nem ezt teszed folyamatosan? Bármi van, te elkezdesz Hondázni. Ez a mondat is erről árulkodik: ,,Az meg külön érdekelne, hogy mégis milyen szempont alapján tartod többre a Calibrákat a Civiceknél?:D". Te nem tudod elfogadni, hogy néhányan mást szeretnek.
  • Borg
    Mert én milyen autót fikáztam? Még a karsztájlingos calibrákra se szóltam semmit eleinte, mert megtette helyettem más.
  • DJ BP
    Ja persze. Tehát a Hondás nem mondhat véleményt más autókról, de ti ott fikázzátok a Hondákat ahol akarjátok. Merthiszen az nektek alanyi jogon jár, a Hondás meg húzzon el a saját topikjába.

Sztem a sok fikázás eredménye, hogy sokan nem kedvelik a Hondásokat. Én sem piszkálom senki autóját, én nem mondtam rossz szót Hondára, az új Civic tetszik, ellenben sokszor hallottam szarozást japán fanoktól. Ennyit erről
  • Borg
    Ja persze. Tehát a Hondás nem mondhat véleményt más autókról, de ti ott fikázzátok a Hondákat ahol akarjátok. Merthiszen az nektek alanyi jogon jár, a Hondás meg húzzon el a saját topikjába.
    Szal eléggé két éle van annak amit előadsz.

Pl biztos nem rossz az golf ott lent, de a 300zx-hez képest sehol sincs. Ez az én véleményem, de nem mondhatom el, mert akkor jön egy vw-s, hogy húzzak el a hondás (nissanos) topikba, és basszam meg a szar autóimat (de ő a vw-t teheti ide!). Ehh. Szal felesleges sarkítani a dolgokat, csak mert Hondából több van beszúrva. Egyszerűen gondoskodj róla, hogy másból is sok legyen. Rajtad áll, hogy csak okoskodsz-e, vagy teszel is valamit.
  • FOXX supreme
    na de sztem az az audi összkerekes...akkor nem olyan rossz a kanyarba, viszont kilicsel előrre, a nissan kéne
  • redbull0304
    Az igaz... De gyorsulásra nagyon jók... Meg pl. versenybe se rosszak... DTM-be, Le-Mans-ba...
  • FOXX supreme
    jah tényleg, az bevan csövezve, akkor abba tuti csak egy kormány , pedál meg ülés oszt kész:)
  • redbull0304
    Ha jól látom cső van bene... :D
  • DJ BP
    de pl. az előbb belinkelt Nissan jóvel könnyebb ennél az A3-asnál, kanyarban kezesebb lehet
  • FOXX supreme
    sztem biztos nem hagytak benne semmi felesleget...de nem írja, meg kép sincs a belsejéről
  • redbull0304
    "mert nehezek sportgépnek nagyon az audik :DD"

Ez se értem... XD sportgépnek??? Azért a tuning audi nem kicsit jól menek... :D
  • FOXX supreme
    nem írja..csak 1.8 turbo GTI, 20 szelep..hát sztem olyan 300 körül lehet, de nemtom, nem írja
  • redbull0304

• DJ BP
    vajon kibelezték-e valamennyire? :) mert nehezek sportgépnek nagyon az audik :DD
  • FOXX supreme

560 LE !