40647
.
-
oho...grat!! 
elmennék egyszer egy ilyenre
-
ja meg toltodik a cuccos felfele.. magyar ido szerint olyan 10 kor mar tuti fent lesz minden. -
nyah...katt ide
itt van egy rar file.. abban van sok sok sok kep a partirol meg van ket video file MVI vel kezdodik a nevuk. az egyik a convention centerben keszult.. korbeforgattam ak amcsit allvanyrol... a masik meg az I95 oson keszult mikorbeert minket egy rx7 es, 200sx es egyutt mentunk a conv centerig... sajna a gyorsulasos resz lemaradt, csak azutan kezdtunk el filmezni, es utanna mar kuuurvanagy forgalom lett, amugy par perccel kesobb egy evo 8 es egy neon srt4 is becsatlakozott "hozzank"
:D:D:D amugy UBER IRTO sok tuner auto volt az utcakon meg a conv center parkolojaban. minden masodik auto valami epitett gep volt, ezekutan a deco driveon szembejott velunk 6 darab 350z.. mindegyik eszmeletlen szep volt es nagyon szolt... aargh
erdekesseg: mikor a haverom a nagy kereku niga autonal all.. nah az a kerek 30 colos ha jol emlexem..... az auto akkora volt majdnem mint a suv mellette.. -
nah... ma alltam suprak mellett... gugoltam skylineok korul, ultem lambo gallardoban.. de erre vagyoka legbuszkebb:
:D -
Most indulok a MIAMI HIN-re
majd ha lesz vmi nagyon erdekes akkor majd linkelek kepet.. bar akkora tomeg lesz hogy LOL... -
ott van a szeren:) -
-
-
-
Szabi1991 #8760
-
hát igen, nem árt néha vigyázni:) -
Szabi1991 #8758 Street Racing -
DJ BP #8757 Szerencsére csak felnit baszkurálták, bár a fényezés határeset. Vétek lenne egy ilyet optikázni -
-
ohh, nem rossz -
Nah ezt a Legendet én is szeretem... Ebben legalább van motor... :P -
meg is ertem hogy senki nem reagal rad.......... -
DJ BP #8752 de kár hogy nincs nálunk Type-R néven -
Borg #8751 Igaz, fordítva. -
DJ BP #8750 még Type-S is van :), a Type-R-ből :) (európai szemmel :)
Most az 28 ló nem tudom miért jó annyival :) -
DJ BP #8749 A TSX az kb a Type-R megfelelője ott (3.2 V6), a sima Accord az TL.
Bocs, de fordítva van :)
-
Mentol #8748 Mondjatok bármit, de nekem jobban tetszenek a lenti Calibrák, mint bármelyik új Honda (Civic? - az egy vicc, Accord - nem rossz, de...). -
Borg #8747 A TSX az kb a Type-R megfelelője ott (3.2 V6), a sima Accord az TL. -
DJ BP #8746 Az amcsi honda accord mindig is randa volt a mi szemünknek szvsz, a mi Accordunk kinnt már Acura TSX néven fut :) -
FFX #8745 mit csináltak szerencsétlen accord-al ? 
szerintem nagyon rossz irányba indult el a Honda -
Szép ez az Accord....
-
Na hát ezek már nem jönnek be. Az előzőek sokkal jobbak. -
Meg tanksapka matrica... :D -
Nah ezért a verdáért szívesen adnék pénzt... -
ZsirosKenyer #8740
-
ZsirosKenyer #8739 jobb is mert holnap suli -
Nah akor én megyek is gyorsan aludni... :P :D -
ZsirosKenyer #8737 hát srácok.. it's accord time .
-
Sztem ezek se rosszak... :)
-
ez télleg korrekt -
mondjuk azt a pici, lapos spojlert is sztem már kár volt rárakni..:S az nélkül még jobb lenne -
sztem az összes, eddig látott calibra közül ez a legszebb sztem!
calibra
és miért? mert van rajta 4 felni, szép fényezés és szevasz.. -
ZsirosKenyer #8732 Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem nem tetszenek ezek -
mondjuk ahoz képest , kávédaráló motor, de jó fasza:)
-
ZsirosKenyer #8730 Flém.