40647
.
-
nah azert ez igy nemigaz.. osszehasonlitottak a nagy autokat a negy kerekuekkel.. es a negy kerekuek sokkal stabilabbak voltak szlalomnal meg nagy sebessegu kanyarban mint a tobbi.. nem igaz ez az allitas amit mondtal.
nagy autok ( m3 meg ilyenek... subaruwrx es lancer evo ellen)
mar par eves.. japcsi felvetel -
létom van ott hátul egy 350z-is:) jók -
DJ BP #8927 egyébként az a Civic elsőkerekes volt, nem? -
Kimondtad a varázsszót: marketing.. -
Jó kis JGTC verda
vagy is SzuperGt
akkor már ez se maradjon ki
akkor már ez se maradjon ki
-
Szabi1991 #8924 ott a pont
-
Borg #8923 Diagnosztikai monitor, nem feltétlenül a vezetőnek kell látni ott valamit.
Amúgy GT500-as autó. C30A TwinTurbo, 500LE.
-
Borg #8922 Mert a subaru miért erőlteti a boxert, amikor jobb technikai megoldások is vannak? Hát hogy ne csináljanak segget a szájukból. Ha már elkezdtek valamit, akkor kitartanak mellette. Az utcai Sti-be sem azért tesznek négykerékmeghajtást, mert az annyival előbbre viszi, hanem mert a subarunak a rally világából evvel van marketing ereje.
Pályán, meg gyorsulásban egy ctr, itr, stb fwd auto simán elkalapálja, rallyban meg fordítva. Az egyik ide van kitalálva, a másik meg oda. -
mit keres egy LCD a söfőr mögött? -
szar járgány 

drink:D és enni ki fog?:D -
-
Nekem is sokkal jobban tetszik egy EVO mint egy kis csicska civic vagy egy hacsiroku izébigyusz.. Viszont nem értem miért kell erőltetni ezt a négykerékhajtást.. Sokkal több hátránya van, mint előnye.. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy azér vett evo-t, mer heti rendszerességgel rallizik a kertek alatt.. -
DJ BP #8917 átjött, hogy a 4wd Evo-t elverte egy 2wd Civic. Értem, csak azt próbálom tudtodra adni, hogy valahogy engem az autó választásakor nem izgatna az, hogy mittudomén 1 sec-el jobban gyorsul, hanem amelyik jobban tetszik, jobban érzem magam vele, ennyi. Ezt csak én mondom, úgy ahogy csak te is mondtad az ,,ennyit a 4wd"-ről mondatot. -
Neked aztán remekül átmegy az ember mondanivalója.. -
DJ BP #8915 meg nem értem, kit izgat, hogy most van olyan autó ami elver? Azért nem kéne Evo, mert elverhet egy Civic? :)) A lényeg, hogy jól érezzem magam, engem valahogy nem izgatna, hogy combozna mellettem valaki :) -
Idevágó video
Elfogultnak nem elfogult, mer itt minden japán.. -
Borg #8913 Kanyargós pályán IS elveri az fwd. Egyedül murván, vagy hóban tudna többet mutatni a 4wd, vagy pl vizes utrol állóstartból. -
Nagyon gyakori, hogy kocsival murván ill. hóban versenyezgecc a haveroddal, nem? Ha lenne egy Lancerod, tuti, hogy jól meghajtanád terepen nem? NEM. -
DJ BP #8911 mutassunk murvát, havat? :DD Kiderülne, hogy ennyit a 2wd-ről :D
Nyílegyenes úton gyorsulgatnak, itt csak a súly számít, a hajtás semmit, kanyargós pályán megnéztem volna -
ez nem 4wd miatt van -
Ennyit a 4WD-ról... -
akár még ide is elmenne, csak vita lenne belőle
-
De kemény mennyivel mehetett a végén? meg ezek a váltások 9500nál :) -
Komoly nagyon!
A másodikat berakhatnád bannernak a Hondás fórumba! -

-
Borg #8904
-
Borg #8903 270WHP K24 Civic vs 330WHP EVO -
Szabi1991 #8902
-
Hát én beszartam rajta:DDDD:XD
BUÉK!!!
Kispolszki, de nem szokványos!!:D -
-
Borg #8899 Nemsok, ellenben arra tökéletes, hogy némi ökörködés után beégessed a szelepeidet, mert nem tud lehűlni rendesen a leömlő. -
kivancsi lennek hany fok kulonbseg van igy a motorterben a heat tape miatt -
-
marcio mela #8896 -
-
Szabi1991 #8894
-
ÁÁÁHHH DE BESZOPTA!!!!!!!!!!!!!
Autólopás:) -
:)
hogy kell leszedni a markolót a platóról? -
EZÉRT kár a sok geci arabnak az a sok szép autó. 
-
na jó de az heffner, még szép hogy olyat tud:)
de a széria is erősebb lett...